Speciális, beszerezhetetlen bowdeneknél ez a megoldás, de én inkább a a boltira szavazok. Reklamáció esetén vita nem lehet, de ha készített a cucc "Uram, hát ez nem lehetett látni meg miért nem szólt, stb." Nagyon meg kell gondolni!
Ez olyan mint a bontó. Az autómban a zárban van egy spiáter alkatrész. Ez időnként eltörik. Haver büszkén meséli, hogy a bontóban 1000 Ft-ért kapott egy koszosat. A VW szakboltban 200 Ft-ért kaptam újat. Kicsit volt ideges.
Ha látják, hogy bajban vagy, tájékozatlan vagy, nem akarsz tovább keresni és az ár jó, ám legyen. Én is dolgoztam boltban.
Nekem a gázbowden szakadt el a robogon. 2 részes volt és csak egy rövid részt kellett cserélni (a hossza nekik mindegy) 3500-at kértek volna , 150Ft-al többért megkaptam a gyári origináltat
GPS koordináta a kép alján.
A link nem jött be nekem. Talán ezzel. http://www.biker-world.hu/kate... 1000 Thunder Ace&hivo_cat_id=4&path_marka=Yamaha&path_tipus=&path_evjarat=
Itt kapsz komplett gyárit (nem eredetit). Én is csináltattam egyszer de 2500 Ft volt csak a belseje. Inkább akkor a komplett 3090-ért. http://www.biker-world.hu/kate..., spirálok&p0=Km.spirál&szint=4&parent_cat_id=2369&cat_name=2000 (4VD)&hivo_cat_id=1&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=1&path_marka=&path_tipus=
&path_evjarat=2000 (4VD)
Ha mégis tetetsz bele itt van a térkép. A pirossal behajtás, kék a ki... Tsá!
Nincs mit és nem baj hogy nem rögtön válaszoltál. Kicsit berágtam, hogy segítség helyett poénkodás van.
Tegnap is találtam egy kontakthibát. Néha, nem működött a bal első index. Szétszedtem, semmi. A csatlakozó volt a rossz, amire az indexek és a fényszóró vezetékek mennek. Befújtam, most jó.
Nagyon köszönöm a segítséged! De tényleg!
Nem azért nem jeleztem vissza, mert sz@rok rá :) , hanem, mert két melóhelyen dolgozom egyszerre és nem volt időm rá, hogy nekiugorjak, csak tegnap.
Legközelebb meg csak kedden jutok szerelőidő közelbe.........
-Nem szívtam mellre, csak hiányzott valami visszajelzés, a metrótérképes megjegyzésen kívül. Én, többet várnék ettől a fórumtól, mint az egymondatos pikírtkedést. Én akor kezdtem motorozni, amikor még 30% előleggel és kezessel lehetett motort vásárolni és nem volt ez a sok hülyegyerek az utcán (nem itt, az utcán). Színte senkinek nem volt új motorja. Csodálták a 1984-es HONDA VF750 Sabré-mat. A motorosok tényleg testvérek voltak.
-Az ACE ritka típus. Ezen a fórumon már sok infót kaptam. Próbálok én is másnak segíteni. "Haverok" vagyunk, bár lehet, hogy az életben nem találkozunk, de a XXI. század már csak ilyen. Én maradok a fórum hasznos felhasználásánál. Mellékelem legújabb infómat, hátha ez segít Hápinak. Becsüld meg, sok munkám van benne. Acrobat-ból kézzel PhotoShop. 6 darabban. Nem részletezem. Később átfordítom magyarra.
Ugyan már!
nem kell mellre szívni. Ha folyamatosan nézed a fórumot akkor észreveszed, hogy elér periodikusan látogatják a tagok. Nekem spontán nincs időm, de ha látom, hogy valami történik érdemben akkor azért írok . Remélem nem fölöslegesen
Ez olyan mint a bontó. Az autómban a zárban van egy spiáter alkatrész. Ez időnként eltörik. Haver büszkén meséli, hogy a bontóban 1000 Ft-ért kapott egy koszosat. A VW szakboltban 200 Ft-ért kaptam újat. Kicsit volt ideges.
Ha látják, hogy bajban vagy, tájékozatlan vagy, nem akarsz tovább keresni és az ár jó, ám legyen. Én is dolgoztam boltban.