Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Speciális, beszerezhetetlen bowdeneknél ez a megoldás, de én inkább a a boltira szavazok. Reklamáció esetén vita nem lehet, de ha készített a cucc "Uram, hát ez nem lehetett látni meg miért nem szólt, stb." Nagyon meg kell gondolni!
Ez olyan mint a bontó. Az autómban a zárban van egy spiáter alkatrész. Ez időnként eltörik. Haver büszkén meséli, hogy a bontóban 1000 Ft-ért kapott egy koszosat. A VW szakboltban 200 Ft-ért kaptam újat. Kicsit volt ideges.
Ha látják, hogy bajban vagy, tájékozatlan vagy, nem akarsz tovább keresni és az ár jó, ám legyen. Én is dolgoztam boltban.
Ja és nekem kellett volna kitalálni mennyi a gyári hossz a szakadt alapján.
Nekem a gázbowden szakadt el a robogon. 2 részes volt és csak egy rövid részt kellett cserélni (a hossza nekik mindegy) 3500-at kértek volna , 150Ft-al többért megkaptam a gyári origináltat
GPS koordináta a kép alján.
A link nem jött be nekem. Talán ezzel.
http://www.biker-world.hu/kate... 1000 Thunder Ace&hivo_cat_id=4&path_marka=Yamaha&path_tipus=&path_evjarat=
Itt kapsz komplett gyárit (nem eredetit). Én is csináltattam egyszer de 2500 Ft volt csak a belseje. Inkább akkor a komplett 3090-ért.
http://www.biker-world.hu/kate..., spirálok&p0=Km.spirál&szint=4&parent_cat_id=2369&cat_name=2000 (4VD)&hivo_cat_id=1&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=1&path_marka=&path_tipus=
&path_evjarat=2000 (4VD)
Ha mégis tetetsz bele itt van a térkép. A pirossal behajtás, kék a ki... Tsá!
http://maps.google.hu/maps?f=q...

na talán most sikerült :)
Na jó akkor én kiszállok mára.
Majd elmondom a tuttit személyesen!
Passsz
Majd legközelebb ha talizunk elmagyarázod
de köszönöm azért
Ez a reno udvarban van, tudod ahol a cipőket lehetett kapni...
A felüljáróról ahogy leérsz a váci úon van egy nagy kapú balra ott kell bemenni.
ez már vhol a Duna Pláza után van kifelé a Vácin?
Nem vagyok arra nagyon ismerős :)
Kábel kell, mert ami nekem van abból hiányzik az a "kábel" ami mérné sebességet.
én is ott csináltattam az jó...
Váci ut Reno udvar, OBI mögött van egy bowdenes.
biztos hogy spirál kell?
Sziasztok!

Vki véletlenül nem tudja, hogy honnan tudnék beszerezni egy kilóméterspirált (kábelt)? Bontó v vmi?

előre is köszi
Kell ennél több?
Nincs mit és nem baj hogy nem rögtön válaszoltál. Kicsit berágtam, hogy segítség helyett poénkodás van.
Tegnap is találtam egy kontakthibát. Néha, nem működött a bal első index. Szétszedtem, semmi. A csatlakozó volt a rossz, amire az indexek és a fényszóró vezetékek mennek. Befújtam, most jó.
Nagyon köszönöm a segítséged! De tényleg!
Nem azért nem jeleztem vissza, mert sz@rok rá :) , hanem, mert két melóhelyen dolgozom egyszerre és nem volt időm rá, hogy nekiugorjak, csak tegnap.
Legközelebb meg csak kedden jutok szerelőidő közelbe.........

És igen, legalább "mi" motorosok tartsunk össze.
-Nem szívtam mellre, csak hiányzott valami visszajelzés, a metrótérképes megjegyzésen kívül. Én, többet várnék ettől a fórumtól, mint az egymondatos pikírtkedést. Én akor kezdtem motorozni, amikor még 30% előleggel és kezessel lehetett motort vásárolni és nem volt ez a sok hülyegyerek az utcán (nem itt, az utcán). Színte senkinek nem volt új motorja. Csodálták a 1984-es HONDA VF750 Sabré-mat. A motorosok tényleg testvérek voltak.
-Az ACE ritka típus. Ezen a fórumon már sok infót kaptam. Próbálok én is másnak segíteni. "Haverok" vagyunk, bár lehet, hogy az életben nem találkozunk, de a XXI. század már csak ilyen. Én maradok a fórum hasznos felhasználásánál. Mellékelem legújabb infómat, hátha ez segít Hápinak. Becsüld meg, sok munkám van benne. Acrobat-ból kézzel PhotoShop. 6 darabban. Nem részletezem. Később átfordítom magyarra.
Ugyan már!
nem kell mellre szívni. Ha folyamatosan nézed a fórumot akkor észreveszed, hogy elér periodikusan látogatják a tagok. Nekem spontán nincs időm, de ha látom, hogy valami történik érdemben akkor azért írok . Remélem nem fölöslegesen
Már párszor átrágtuk ezt a kérdést, és az én véleményem, hogy a castrolon túl is van élet
Sajnos nem.
Azért, mert ugyan a szinek nagyszerűen be vannak jelőlve meg minden, csak a számok mellé nem tudok műszereket társítani.
A lenti Tokiói Metrótérkép nem segit?