Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A suzukimba csak azt használok ( GS 500 ) 15W 50-et. Abba tökéletes. Próbáltam bele több fajtát is, de ez vált be a legjobban.
Na szétkaptam az órát!

A ford.szám.mérőhőz megy 3 vezeték, 1 test és még kettő. A testhez képest az egyiken +12 VOLT ot mérek a másikon - 12 VOLT ot. mikor pörgetem a motort akkor ugye változnia kéne, ahoz képest, hogyan pörög a gép.( gondolom én ami persze nem biztosl) De ez nem változik. Akkor most rossz a jeladóm?
Nos hogy tudjátok milyen olajat kell használni:
http://www.mazda-auto.hu/motor...
Hát öszintén nekem mindegy, én nem nyulok ilyesmihez. Nekem az olajcserében, alapjáratállitásban kimerül a hozzáértésem. Na jó a gázt még tudom huzni.
Kösz!
Próbáltam kikopizni a kapcsolási rajzát, de még nem sikerült. Ezért tettem fel ezt a gagyit.
Részemről köszi szépen a kezelésit, le is töltöttem.
Rapsolt még nem használtam eddig, mindig csak Castrolt.
A REPSOL olajról mi a véleményetek? Érdemes próbálkozni?
Valakit érdekel komolyan, amit időnként firkálok a fórumra? Nem érdekel "tikteket", vagy már ezek ismeritek? Én próbálok segíteni.
Hát van ott egy pár buherált kábel hápi gépén
Ez mi?Tokyo metrotérképe?
Lehet, hogy kontakthiba. Nekem pl nem ment az vízhőmérséklet mérőm. A hűtő oldalán volt egy testkábel és a saru alatt korrodált el. Tisztítás és működik. Érdekes, nekem tanították 1982-ben, villanyszerelő szkm iskolában, hogy a rezet és az alumíniumot nem kötjük össze. Ezt a japánok nem tudják. Lehet hogy hasonló a hiba. A kapcsolási rajz, talán segít.
Hi
Akkor vigyázzatok magatokra
Megvan a vas :))
Imádom!
Viszont nem megy a ford.szám. mérő! :(
Ha valakit érdekel. Itt van az Ace szerelési könyve 288 oldalon.
http://www.megaupload.com/?d=R...
Szeva!

Én a 20w50-et venném!Nekem 300V van benne, de csak azért mert anno olcsón szereztem!Használtam Castrol GP-t, az se volt rossz!Kipróbáltam a Castrol R4-et(10w50), na azzal fos volt!A '97-es Thunderemben volt egyszer Valvoline 10w40, 100km alatt megevett fél litert, igaz két személlyel csőgázon!Nagyban múlik azon, hogy mennyire pörgeted!Fordulaton még a mostani mocik is eszik rendesen!
Hááááááátt volt már egy pár motorom.
A mostani suzukimba beletettem a castrolt, kb 300 km után cseréltem le az egészet. Nekem nem jött be annyira a váltón éreztem, hogy nem annyira szerette.............
Ez miért nem jó? 1790,-/Liter
http://bolthely.hu/generalspee...
Azt monják a szerelők. Castrolon kívül nem kell foglalkozni mással. ESS! Más vélemény?
Nekem olyan kell amitől nem csörög a kuplungház.
Köszi!
Holnap olajvásárlás, szerdán indítás........jajjjj teljesen be vagyok pörögve.
Hi!

Indíts rá bátran!A Motul tökéletes lesz, csak 20w50-est vegyél!Kell neki a kicsit vastagabb olaj, pláne ennek az évjáratnak!Ezek még jobban eszik!Indexbúrát szerintem vegyél utángyártottat a Motoroázisban!Olcsó, jó!Gratula a géphez!
Itt is Yupiyu!
Én télire egy kis petroleumos adalékot raktam a benzinbe téli leállitásra, de volt aki azt mondta felesleges.
Lehetőleg ne szintetikusat rakjál bele, inkább valami 10W40-est/50-est
Nekem most Castrol 10W60-as van mineral +sint. komponensek.
Lehet hogy ha veszel valami tipusfüggetlen komplett indexet olcsobban kijösz, max a csavarhelyek lesznek máshol.
Sziasztok!

Igen boldog tulajdonosa lettem egy 97-es Thunderace-nek.
Egy két kérdés! Milyen olajat szeret? Én az Motul 7100-ra gondoltam.
Hol kapok rá indexbúrát? - A bal első törött.
És a lényeg a motor kb. 3 éve meg sem moccant egy centit sem ( fűtött garázsban állt ), nem akarom egyből indítgatni..... tegyek a hengerkebe egy kis benzint, vagy indítsak rá bátran?
Köszönöm.
Na, a thunder üzemel, most állítottunk az adagolón
Mikor megtankoltam,és visszaakasztottam a pisztolyt, nem a Neo feliratot láttam, hanem egy nagy fekete D betűt.Akkor kezdett nem tetszeni a dolog.Beballagtam, kifizettem a gázolajat, kértem egy gumicsövet és egy kannát, szép komótosan leszívtam a gázolajat,amit egy arra járó IFA tulajdonosnak eladtam 240 forintért(ááááááááj szépöcsém, ez az óóóótóóóóó mindennel elmegy) szlogennel rövid idő alatt beöntötte az IFA tankjába.Én meg tankoltam benzint és hazajöttem.Buktam a bulin vagy 1500 forintot és egy fél órát.
Gondolom addig beraktál egy dízel blokkot, amíg kijártad a gázolajat!Aztán visszacserélted az eredetire!Logikus!