Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig eladó a kék bunkógombám, bár úgy látom lassan mindenki eladja az öreg vasat!A Zorroé legalább családban marad!
Fenn vannak a képek tessék megnézni és meg dicsérni
Hát így ezekből ami nekem kellene az az üléstakaró és az első idom ha jól passzol. De már csak jövő hónap nekem az aktuális. Köszi hogy írtál üdv
Hát igen rendbe lett vágva a gép és lekopogom jó is :) http://www.keletimotorosok.hu/10nyirtet nem jön valaki ide hétvégén? Most gurultam eggyet a városba dobok 2 képet :)
Tegnap elkelt a gépem
ami maradt az eladó: árat most nem írok, ha valakit érdekel valami akkor szóljon és kitalálunk valami jó árat
szóval: pályaidom (fej, oldal, eke idom) gyári plexivel
szerelési könyv (angol)
csutka
üléstakaró
talán van fékkar is
most ennyi jut eszembe
ez nem a bubis fajta hanem a nagy magas givi márkáju. Hát az állapota nem tagadom nem a leg jobb polirozni és javítani kell egy kicsit és akkor nagyon fasza én is gondolkodtam hogy azt kellene feldobni csak nincs időm megjavíttatni.
Már gondolom melyik az. Milyen állapotban van?
Érdekel a plexi. Nekem pont füst színű kell. Nem igazán látom a formáját a képeiden. A képen látható kellene. Mennyit gondolsz érte? Bartel esetleg?
Tudtommal komoly összegért lett felujitva, jónak kell lenni
Közbe megtaláltam de kép nem volt amugy most gyüjtöm ki a képeket a fórumról és utána megprobálom feltölteni remélem örültök majd neki! Pár embernek biztos szép emlékek jönnek majd fel! :) Amugy 2 hét alatt nyomtam már a gépbe 2100 km ert és semmi gond vele :) remélem igy is marad! Üdv mindenkinek csak éledjetek fel picit
Itt aweblapjuk:http://www.corbin.com/yamaha/
Ponty a mienk nincs rajt.
Visszaprobáltam keresni: AntonySoprano tette fel Corbin ülés, 2007 aug 24 én volt is ,már nem jön be.
meglessük :)
Hello csak azt akarom kérdezni hogy nem e tudsz egy két dolgot vagy mid van eladó a géphez meg gondolom te értesz is hozzá (látom pályáztál vele). A zorro gépét vettem meg aztán helyre szeretném pofozni kicsit,előre is köszönöm a segítséget!
Cca 2-3 évehirdetet egy srác Corby ülést, jól nézett ki, ha van türelmed visszanézheted a topicon, szerintem volt kép is róla.
Megint én lenne egy kérdésem,valaki nem tud megoldást az exup kiiktatására mármint ha nincs benne exup szelep hogy ne mutassa a hiba kódot a fordulatszám mérő? És nincs esetleg valakinek szervízkönyve elektronikus formában hozzá vagy hibakód lista? Előre is köszönöm!
nem érdekel a túra plexi ?
az zsír kíváncsi leszek rá hogy milyen lesz biztos nem egy egyszerü dolog lesz az elsőt elkészíteni. Majd dobj képet akár az alakulása közben is! Elég halott ez a fórum mi van itt veletek? :D
Nekem bőrdíszműves a szakmám. Az én Acemra fogok csinálni tankbőrt. (Sőt, ülést és dobozháttámlát is.) Időbe telik a szabásminta elkészítése. Szólok, ha aktuális. Speciális lesz, combtávtartós, mert a tankot a japánok nőknek tervezhették.
ilyesmikre gondotam
ja és esetleg tankbőr,hullámos tárcsa,ledes hátsó lámpa indexel egybe verzió?
Ja és nincs valakinek ezekből valamije? :::műszerfalidom(vagy mi az),első idom (mert az enyém üvegszálas és nem igazán passzol),hátra belső sárvédő,ülés takaró idom,esetleg undertail belső idom?
na itt vannak a képek
okés megnézem holnap milyen van rajta és írok meg megprobalok képet küldeni a plexiről. Üdv
Nem gondolom,hogy én vagy Oldpiet hülyegyerek szintjén beszéltünk volna veled. PEACE
Nekem egy darab plexire lenne szükségem.Van érte egy hátsó gumim,ha érdekel.