Hali ! Oldpiet és Lion king tényleg nem azért hogy baj legyen de azért mert fiatal vagyok nem kell egy hülyegyerek szintjén beszélni velem! Egy rész szerintem megérthető hogy nem akarok rizikózni egy lyukas gumival és bizonytalan vagyok miatta másrészt tudom mi az a postai utánvét ha nem részletezed akkor is de azt megjegyezném hogy ott annyit dönthetsz hogy átveszed vagy nem nem pedig hogy felprobálod a gépre és ha nem tettszik vissza nyomod a postás kezébe de lehet hogy én tévedek. Figyelj Lion nekem jó ha szerzel érte egy pár gumit ami jó a thunderre valamelyik ragadósabb fajtából csak legyen rajta vagy 3-4 mm er,mert ahogy írod az neked is jobb,és akkor oda adom mind a két plexit így szerintem mindenki jól jár.? 70/3292262 a számom ott jobban meg tudjuk beszélni bár kivel ezt mert szar a netem most. Remélem nem sértettem meg senkit üdv minden Ace esnek.
Nekem is van első és egy hátsó gumim,bocs,van 3 hátsó gumim is.....a 3000 db gumi az egyik legjobb barátomé,aki ezzel foglalkozik Nem ékeskedek idegen tollakkal,de ha gumi kell a plexiért,hát legyen gumi
Amint írtam, lehet előre utalni és postai átutalással is.Ami azt jelenti,jön a postás,megnézed,mi van a csomagban,és ha nem tetszik,nem veszed át.
A motoromba én is csak gyári ,jó minőségű alkatrészeket teszek bele.De a plexi nem tartozik azok az alkatrészek közé,amin az életed vagy a motorod megbízhatósága múlhat.
Nekem csak egy plexire lenne szükségem,mégpedig a túrára.Írd le,milyen gumit szeretnél érte,(pontos méret, típus)és megbeszéljük.Van vagy 3000 db,lehet válogatni.
"hát nem tudom amugy a 9edik kerületbe vagyok ha megjavittatod és felrakatod nekem akkor oké,csak meg ne dögöljek vele 250 nél :D"
Te kerestél olcsó gumit , hogy neked jó lenne azt neked kell eldöntened meg a te gumisodnak. Ha kell te megcsináltatod, felrakatod . Ha kell ,kifizeted, elviszed, kapsz 3napot, ha nemjó visszahozod és visszaadom a pénzt.
én nem arra mondtam h nem lehet ennyiért kapni hanem a minőségére,mert én alkatrészből se veszek használtat vagy utángyártottat akkor inkább pihen a gép. Az ilyen előre utalós cuccok meg nekem alapból gyanusak persze biztos van kivétel de én sajna még nem találkoztam ilyennel. Amugy a gyári meg a túra mind 2ő átlátszó és eggyütt 25 be oda adom. Üdv mindenkinek és remélem nincs harag. a Lyukas gumi meg hát nem tudom amugy a 9edik kerületbe vagyok ha megjavittatod és felrakatod nekem akkor oké,csak meg ne dögöljek vele 250 nél :D
Most nézem a mailt,van még kék színben is.Esetleg képet is felrakjak? Én gondolkodtam,hogy veszek egyet,de az évben még nem nagyon volt idő(járás)elővennem a gépet.
Na kedves plexiigénylők!
Gondolom nem haragszik meg az úr,ha csinálok neki egy kis üzletet.
Bár előre is elnézést kérek,mert tévedtem egy ezrest,mert duplabubist tud küldeni 10.000 pénzért sötétfüst,világosfüst és áttetsző színben,2-3 hetes szállítási idővel, előre utalással vagy postai utánvéttel.
Kertész Tamásnak hívják az urat és Tolna megyében lakik.
A telefonszáma: 36 30 830 16 60
Máshol is láttam a neten duplabubisat 17.000 ért minden színben,ha akarjátok megkeresem nektek és belinkelem.
Van egy hátsó Dunlop csak egy kicsit lyukas defektet kaptam, aztán hirtelen vettem egy akciós uj gumit, ami nekem még 2 év,addig ez meg elöregszik (még nem öreg) Szerelő azt mondta, akkor érdemes javitani amikor felkerül a mocira.
Érdekel?
Merre vagy?
Hát Lion a nem vészes azt jelenti nálam hogy nem új de nem is karcmentes én éppen vasárnap eltudok ugrani baz megyébe,de amugy én is kíváncsi lennék arra a 9000 res plexire mert az én fekete bubisom 40000 körül mozog.
Hátsó Gummát tudok neked szerzni,olyat,amilyet szeretnél.Helyileg hol laksz?
Én BAZ megyei vok.Ja,és mit jelent a nem vészes kifejezés?
Mert a zsír új plexit (utángyártottat,de abszolút méretpontosan)kínálják most neten 9000 szép erős forintért...
Sziasztok
Ess egy Szigethalomi srác hozta le hozzám a motorját nekem van két krosszendurom egy ktm 250egs meg egy husqvarna 125 wr
Ezért akartam elcserélni a thunderace-t.
Eljött megnézte a krosszokat én meg néztem a yamahát állt is volna az alku szőrt szőrbe azt utána vissza telefonált hogy van 590 000Ft hitel a motoron.
Mondom akkor adjam oda ingyen a krosszokat hát 500 000ért már kapni thunder race-t úgyhogy tárgytalan. Elképesztő milyen emberek vannak
Hali első sorban azt akarom mondani hogy én is boldog Thunderace tulaj lettem,és azt akarom kérdezni hogy kinek lenne kedve egy kis típus túrára? Másrészt pedig hogy érdekel e valakit gyári és egy túra plexi? Üdv mindenkinek!
Sziasztok pár infót szeretnék kérni tőletek erről a mociról mire kell figyelni vásárlásnál van e valami jellegzetes típushibája.. stb
Köszönöm előre válaszotok
Üdv.:Árpy
A motoromba én is csak gyári ,jó minőségű alkatrészeket teszek bele.De a plexi nem tartozik azok az alkatrészek közé,amin az életed vagy a motorod megbízhatósága múlhat.
Nekem csak egy plexire lenne szükségem,mégpedig a túrára.Írd le,milyen gumit szeretnél érte,(pontos méret, típus)és megbeszéljük.Van vagy 3000 db,lehet válogatni.
Te kerestél olcsó gumit , hogy neked jó lenne azt neked kell eldöntened meg a te gumisodnak. Ha kell te megcsináltatod, felrakatod . Ha kell ,kifizeted, elviszed, kapsz 3napot, ha nemjó visszahozod és visszaadom a pénzt.
Gondolom nem haragszik meg az úr,ha csinálok neki egy kis üzletet.
Bár előre is elnézést kérek,mert tévedtem egy ezrest,mert duplabubist tud küldeni 10.000 pénzért sötétfüst,világosfüst és áttetsző színben,2-3 hetes szállítási idővel, előre utalással vagy postai utánvéttel.
Kertész Tamásnak hívják az urat és Tolna megyében lakik.
A telefonszáma: 36 30 830 16 60
Máshol is láttam a neten duplabubisat 17.000 ért minden színben,ha akarjátok megkeresem nektek és belinkelem.
Érdekel?
Merre vagy?
Egy Ace akár 1 milliót is ér
árban úgy is én vagyok a jobb (sajnos)
Én BAZ megyei vok.Ja,és mit jelent a nem vészes kifejezés?
Mert a zsír új plexit (utángyártottat,de abszolút méretpontosan)kínálják most neten 9000 szép erős forintért...
Ess egy Szigethalomi srác hozta le hozzám a motorját nekem van két krosszendurom egy ktm 250egs meg egy husqvarna 125 wr
Ezért akartam elcserélni a thunderace-t.
Eljött megnézte a krosszokat én meg néztem a yamahát állt is volna az alku szőrt szőrbe azt utána vissza telefonált hogy van 590 000Ft hitel a motoron.
Mondom akkor adjam oda ingyen a krosszokat hát 500 000ért már kapni thunder race-t úgyhogy tárgytalan. Elképesztő milyen emberek vannak
Bocs Ess!
írhasz privibe is forissandor@freemail.hu
szerintem sejted a végeredményt
de azért gratulálok, üdv. a klubban
http://www.motorujsag.hu/motorujsag/index.php?subaction=showfull&
id=1194526989&archive=&start_from=&ucat=2&
http://totalbike.hu/technik
a/motordoktor/doki031216/
Köszönöm előre válaszotok
Üdv.:Árpy