Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tenném mert a motorok fokozott igénybevételnek vannak kitéve a magas fordulatszám miatt....
de nem vagyok szakértő...
Egy kérdés! Egyre drágább a benzin. Az autómba, már fele-fele bioetanol (E85) és 95-ös benzin tankolok. Eddig, semmi gond nem volt. Már olcsóbb járni autóval. Szerintetek lehet -e keverni és milyen arányban, a Ace-nál? Lehet -e következménye? ESS? Esetleg.
rendben
Husvétkor tervezem felhozni Pestre és azt követöen megbeszéljük OK?
Persze kivágható, meg is van a körvonala. De szólj mikor jössz mert már elhoztam a műhelyből
Majd a szerviz alkalmával megsasolom, Az első lámpának a helyét ki lehet vágni?
szerintem neked is megérné a beruházás
úgy is a nyakadon marad a jelenlegi (és eddigi legjobb) motorod
megkérdezem ismét.
haha nagyon vicces...
Jó napot Urak
Kinek kell egy használaton kívüli, pályaidom ACE-re? Jobban illeszkedik, mint fekete álarcos barátunk lován lévő .
akit érdekel szóljon, megalkudunk jó árban. És rajta hagyom a matricákat is ha ez ösztönzi a vásárlást
Szia Zorro!

Még mindig nem kell a cimbidnek a kék LSL gomba?
Mi sem bírtuk ki...
Tiszta szégyen! Robogó...
Én sem bírtam ki.
Nem birtam ki mig lejár a Thunderace ideiglenes kivonása
Az enyémen pont így szól a motorblokk.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez vajon mitől lehet? Most még szintetikus olaj van benne.
Az enyém sssssssssssss hang mellé, ha nagyon felmelegszik még "katymargást" is hallat. Pl. ma a körúton, a dogóban.
Az enyém sssssssssssss hang mellé, ha nagyon felmelekszik még "katmargást" is hallat. Pl. ma a körúton a dogóban.
Érdekes,mert én másfél éve használom az Ace-t,és soha nem volt ilyen hangja,most jött elő,hogy elővettem.....És a Finster dobot is elnyomja a hang.....
Ja,félszintetikus olajat használok mindig....
Az enyémnek is van. Márkatársam megnyugatott, hogy ha ásványi olajat teszek bele, jelentősen csökken. Addig használj hangos kipufogót, hogy elnyomja a hangját. "Nem hallod, nem fáj"
az enyémnek semmi ilyesmi hangja nincs
lassan egy éve nem volt beindítva
ezeknek gyárilag van ilyen hangja, baromi furcsa mindenesetre!
de a barátom teljesen zsír állapotban lévő Ace-nek is ilyen hangja van úgyhogy meggyugtatlak...
Nektek mennyire van "blokkhangja" a Thunderace-nek?Az enyémnek most hallgattam,mintha kicsit olyan sürrögős csapágyhangja lenne....kicsit aggaszt....mint a rallys zsigák diffijének....csak nekem a blokkból...
...fotózva...
Rosszul látod. Nem az. Csak olyan szögből lett forózva.