Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak érkezési sorrendben!
De Zorro lecsapott rá, így kizárólag írásos elállása esetén bocsátanám újra a köz javára...
Ha Zorrót nem érdekelné esetleg,engem igen!
hogy sikerült összekarcolni?
Azér még összekarcolódhat nem?
És ennyit igazán megér
kéne neked is?
én úgy tudom a tiéd teljesen gyári gép?
O.K. köszi!
Csütörtökön úgyis megyek motorozzni és amúgyis itt lakom a szomszédban, úgy hogy megyek érte!
OK, akkor Zorro megnyerte!
Szerdára tudom legközelebb behozni, akkortól itt lesz a Yamaha Worldben, elérhetőséget meg találsz a YW honlapján.
engem érdekelne!
de elérhetőség nincs az adatlapodon!
Ahoj Acerek !
Ide-oda pakolgatok otthon egy gyári Ace plexit, elég szép állapotú, minimális karc.
Kidobni nincs szívem, úgyhogy ha valaki üzen és veszi a fáradtságot, hogy befárad érte a Yamaha Worldbe, az meg is nyerte.
Milyen honda?
Energomat!
Honda mosogép nincs is
És annak a vizsgálatát is elválalta Ess?

De azt hiszem mosógép szerelést is vállal...
Nekem van sürűségmérős, egy kémcső, amiben uszik egy üveguszó, amin be van jelőlve hány fokig jó a lé.No ez -40 fok felett van.
A motor miatt nem izgulok, Ess megnyugtatott, viszont most vettünk egy használtautót azt meg kell vizsgálni, mert az nem alszik.
Ha viszel pár csepp hűtőfolyadékot a benzinkútra, meg tudják nézni a távcsöves ketyeréjükkel pontosas, mikor fagy szét a hűtőd. (ha van nekik)
Van egy kis szovjet fagyállom, olyan sűrű hogy az uszó kiugrik belőle Szerintem a szibériai télre van kalibrálva. Nagybátyámtól örököltem, aki még az orosz katonáktól vette.
pedig nem
OK , csak gondoltam, párolog mint az alkohol a pálinkából
az állandó mint a szegénység
Szóval fagyálló (csak összekeveredtek a bötük)
Ess!
A gafyálló fagypontja változik idővel?(egyik évről a másikra- bár most legalább fűtetlen tégaépületben van)
Nem lett utántöltve, meg nem is folyt el belőle
hát ja
csak előtte kiveszi a hátsó kereket
A Kakucsringen
Azt az időt simán megcsinálod!
azt jól gondold meg
sokat fogyaszt és konkrétan volt nálunk egy amiben kilyukadt a dugó
szóval nem olcsó multság, szerintem 4t-ben gondolkodj és akkor nem kell a gokartpályán bohóckodni