Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a Vasam! Csorgatom a nyálam elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy Sörre. Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt igy addig-addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom! Azt mondom én neked motoros barátom, Motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
Nagyon boldogat Nektek is!
üdv thunderacesek! egy ismerősömnek lesz egy fzr 1000-se,91-es évj, piros-fehér-kék, 30500 km-rel, első tulajtól,külföldi papírokkal,újszerű jó állapotban,300 e ft a vége az árának.bontósok vinnék de egyben motorosnak szeretné eladni,ha valakit esetleg érdekel keressen meg.
Sajnos semmi jóval nem tudlak kecsegtetni az árral kapcsolatban, mert pont ilyen évjáratut vettünk a barátomnak és 570 mathias rexért odaadták! És az állapota kitünő, mint a tiédnek (képek hátrébb a fórumon)
Sajnos ez van, nincs ára az ace-nek!
ugyan mire kíváncsi urasága? szerintem elég egyértelmű
aki ért a motorokhoz az olyat vesz ami jó, nem csak műszakilag.
aki meg csak divatozni akar annak meg úgy is csak a lovak száma (amiből kb 70et ha használ) és a design számít
így érthető?
Szerintem az Ace is látványos. Mindenhol nagy sikert arattam vele a laikusok között. A Madonna koncert előtt leraktam a rendőröknél. Azt mondták, adjam oda a kulcsot, becsajoznak vele.
az a baj az emberek többségével hogy azért vesz motort mert jól mutat a fagyizó előtt, ott meg az a lényeg hogy mindenki fölismerje és minél újabb legyen (géesikszer, erigy, cébéer stb.), a felhasználhatóság csak sokadlagos szempont
ez hülyeség, akinek motor kell az megveszi ilyenkor, mert tavasszal nekikezdeni rendbe rakni az sok időt vesz el a szezonból.
És szerintem sportmotornak kényelmes. Túramotornak meg pont jó. Olyan hogy túl erős, olyan nincs. Szerintem pont jó az 5 sebesség miatt.
Alkatrész meg nem kell hozzá, így ez sem lehet szempont.
Ezen már én is gondolkodtam, hogy miért nincs kereslet az Acéra:
Most eleve nincs mert szinte semmilyenre - hiszen tél van, ki akar motorozni?
Az Ace nem extrém motor: se nem igazi túramotor, se nem sportmotor.
Sportmotornak nehéz, turamotornak feleslegesen erős.
Kifutott model, kevés alkatrész van hozzá bontókban.
Viszont mit kapsz helyette: amennyiért elvinnék, egy használt 600-ast hasonló évjáratut, valószinű kissé széthajtottat.
Szoval amig fel tudok ülni rá, addig marad! Kivéve ha ajánl valaki valami normális árat.
Sajna megint megpróbálnám értékesíteni szeretett kincsemet
Nem tudom,mennyit kérhetnék érte reálisan,mert számomra értéke felbecsülhetetlen,meghirdettem 800 aranypénzre, persze alkudni kötelező.Ha valakit érdekelne a moci,keressen!
Nagyon boldogat Nektek is!
de a pályákat is látogathatnák többen az ismerősök közül
Én is szeretnék minden jót kívánni karácsonyra és az újévre is.
Mindenki maradjon itt velünk aktívan és kilóméterekben gazdagon.
SZEVASZTOK
Zo & Zsu
Mentem volna ma este, de sajnos nem tudtam!
Jó bulizást!
Sajnos ez van, nincs ára az ace-nek!
nagyából ennyi, de még mindig motorozom és tavasztól azzal járok munkába (ha még meglesz)!
aki ért a motorokhoz az olyat vesz ami jó, nem csak műszakilag.
aki meg csak divatozni akar annak meg úgy is csak a lovak száma (amiből kb 70et ha használ) és a design számít
így érthető?
Eszt most légyszives fejtsd ki bővebben a kedvemért!
És szerintem sportmotornak kényelmes. Túramotornak meg pont jó. Olyan hogy túl erős, olyan nincs. Szerintem pont jó az 5 sebesség miatt.
Alkatrész meg nem kell hozzá, így ez sem lehet szempont.
Most eleve nincs mert szinte semmilyenre - hiszen tél van, ki akar motorozni?
Az Ace nem extrém motor: se nem igazi túramotor, se nem sportmotor.
Sportmotornak nehéz, turamotornak feleslegesen erős.
Kifutott model, kevés alkatrész van hozzá bontókban.
Viszont mit kapsz helyette: amennyiért elvinnék, egy használt 600-ast hasonló évjáratut, valószinű kissé széthajtottat.
Szoval amig fel tudok ülni rá, addig marad! Kivéve ha ajánl valaki valami normális árat.
Nem tudom,mennyit kérhetnék érte reálisan,mert számomra értéke felbecsülhetetlen,meghirdettem 800 aranypénzre, persze alkudni kötelező.Ha valakit érdekelne a moci,keressen!