Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó legyen neked Varderod
Majd hiányozni fog a sok paci
Aztám hogy mi fáj, gyere mesélj
Gonosz vagy.....miért nem akarsz nekem Varaderot? Igérem,kísérteni fogok a topic-ban.....
A Varderot nem ismerem, de a GS-t igen és ugye az is kényelmes túramotornak számit és a robogó is kényelmes.
Szoval szerintem x óra után akármilyen motoron ülsz elfáradsz.
Viszont a motorozási élmény is egyértelmű. Ha meg az ugy se számit, akkor- autó
Hm.....azért valljuk be,nem mindegy,hogy az ember egy Ace-en motorozik pár száz kmert,vagy egy Varaderon.....igaz az Aceszel hamarább odaérek
Mit értesz a mindenen?
Bár én csak 5 éve motorozom, de a tapasztalatom, hogy minden motoron el lehet fáradni (robogo, GS500-as, Ace) mondjuk 6-8-10 óra alatt, még sok megállás ellenére is. Ami +-ban jelentkezik az Acenél az a csuklók elfáradása, zsibbadása ,ha túl görcsössen vezetek, de ez ellen probálok lazitani és gyakran sikerül.
Derekam a motortól még sose fájt ,az Acetól pláne nem
Nos mindehhez add hozzá, hogy mégegyszer annyi idős vagyok mint te
Egy kis + kondi biztos sokat segitene, de az túl munkás
Miskolc-Lillafüred-Répáshuta-Felsőtárkány:-)
Nem játék
De kellene valami "egyenesebb "vas,mert nagyon fáj mindenem,ha motorozunk
Hol az a Bükki donorképző ?
Halihó!
Eladó,illetve elcserélősorba került az Ace.Ha valaki ilyen mocit szeretne,és van cserébe nagy endurója vagy valami kényelmes(ebb) túramocija,szóljatok:-)
üdv mindenkinek!
biztos van aki néz is. de aki nincs ilyen szerencsés helyzetben hogy láthat az legalább az akusztikát élvezze
Te...
én azt hittem néznek is.... csak hallgatnak?
Én is örülnék neki, hogy ha a hallgatóság is élvezhetné a motorozásom
Bár utoljára nem nagyon ment a körözés, 16küröl sikerült csak menni. De kedden újra próba
Király!

Remélem jó lesz a zene....
Szia,köszi a választ!
Hello
Elég király a géped. Annak idején én is ilyen színűt szerettem volna
Lehet sok a víz a kiegyenlítőben. A hűtő tetején levő kupakon keresztül töltsed föl, miközben a gumicsövekkel pumpálod kicsit. Utána indítás és ha vissza hűlt szint ellenőrzés
úgy néz ki megoldódott a kipu gondom
lett jó árasított leovince , már csak föl kell mókolni
Szia Ess, kb. 100 fokot mutat a hőfokmérő amikor kezdi kinyomni a kiegyenlítő ből a vizet.Szerintem levegős a rendszerem.Hogy kell légteleníteni?Zárt túlnyomásos rendszer magasabb hőfokon forr.Pont azért zárt,nem?És kellemes ünnepeket mindenkinek!
De a lemezke rajta van és mindig rajta is volt
Még yo,hogy új!
Arra bizony és tudom,hogy Neked megvan mer'a Gianellivel nem raktad fel!Amúgy a lánc RK,a lánckerék Jt!Japániak!
ra a kis körives lemezkére gondolsz?
Annélkül már nem is fog menni
yen aza láncszett, Márka? Uj?
Lehet hogy 5 éven belül szükségem lesz rá
Ja és szánjon már meg valaki egy hővédő lemezzel a kipudobhoz!
Ess?
Hi!

Vegye meg valaki a láncszettemet meg az LSL bunkógombámat plíz!A gomba volt már motoron de karcmentes(kék),mint az új!Árak:40000,15000!Alkudni kötelező!
Miért mit akarsz hallani a ringen? Ott a menő az aki egy szezon alatt széthajtja,leamortizálja a vadi uj mocit, ,aki meg megveszi- annak örökre elmegy a kedve a használtmotor vásárlástól.
csak nem mindegy mikor
tegnap a ringen olyan beszélgetéseket hallottam (persze én is aktív résztvevője voltam), hogy én Magyarországon soha nem vennék motort, csak szalonból 0 km-sen
és amilyen kókányolt gépek vannak, mindenki mentsen meg attól hogy ilyet megvegyen az ember