A Varderot nem ismerem, de a GS-t igen és ugye az is kényelmes túramotornak számit és a robogó is kényelmes.
Szoval szerintem x óra után akármilyen motoron ülsz elfáradsz.
Viszont a motorozási élmény is egyértelmű. Ha meg az ugy se számit, akkor- autó
Mit értesz a mindenen?
Bár én csak 5 éve motorozom, de a tapasztalatom, hogy minden motoron el lehet fáradni (robogo, GS500-as, Ace) mondjuk 6-8-10 óra alatt, még sok megállás ellenére is. Ami +-ban jelentkezik az Acenél az a csuklók elfáradása, zsibbadása ,ha túl görcsössen vezetek, de ez ellen probálok lazitani és gyakran sikerül.
Derekam a motortól még sose fájt ,az Acetól pláne nem
Nos mindehhez add hozzá, hogy mégegyszer annyi idős vagyok mint te
Egy kis + kondi biztos sokat segitene, de az túl munkás
Halihó!
Eladó,illetve elcserélősorba került az Ace.Ha valaki ilyen mocit szeretne,és van cserébe nagy endurója vagy valami kényelmes(ebb) túramocija,szóljatok:-)
üdv mindenkinek!
Én is örülnék neki, hogy ha a hallgatóság is élvezhetné a motorozásom
Bár utoljára nem nagyon ment a körözés, 16küröl sikerült csak menni. De kedden újra próba
Hello
Elég király a géped. Annak idején én is ilyen színűt szerettem volna
Lehet sok a víz a kiegyenlítőben. A hűtő tetején levő kupakon keresztül töltsed föl, miközben a gumicsövekkel pumpálod kicsit. Utána indítás és ha vissza hűlt szint ellenőrzés
Szia Ess, kb. 100 fokot mutat a hőfokmérő amikor kezdi kinyomni a kiegyenlítő ből a vizet.Szerintem levegős a rendszerem.Hogy kell légteleníteni?Zárt túlnyomásos rendszer magasabb hőfokon forr.Pont azért zárt,nem?És kellemes ünnepeket mindenkinek!
Vegye meg valaki a láncszettemet meg az LSL bunkógombámat plíz!A gomba volt már motoron de karcmentes(kék),mint az új!Árak:40000,15000!Alkudni kötelező!
Miért mit akarsz hallani a ringen? Ott a menő az aki egy szezon alatt széthajtja,leamortizálja a vadi uj mocit, ,aki meg megveszi- annak örökre elmegy a kedve a használtmotor vásárlástól.
csak nem mindegy mikor
tegnap a ringen olyan beszélgetéseket hallottam (persze én is aktív résztvevője voltam), hogy én Magyarországon soha nem vennék motort, csak szalonból 0 km-sen
és amilyen kókányolt gépek vannak, mindenki mentsen meg attól hogy ilyet megvegyen az ember
Majd hiányozni fog a sok paci
Aztám hogy mi fáj, gyere mesélj