Helló Mindenkinek! Visszatértem a nyaralásról. Zorro, majd kereslek a jövő héten, ha Neked is alkalmas, oké?
Szakvéleményt kérek! Van itt fent a honlapon 99' es évjáratú Ace ami tricolor gyárilag, és elvileg. Én úgy tudtam, hogy csak a 96-98' közötti évjáratok voltak ilyen színben. Vagy nem?
Tán a Yamaha blokk. Több ismerősömnek is volt Thunderace és az 1000km-ként 1l olaj nem volt kirívó eset. Aztán volt olyan is akinek szinte semmit nem evett.
Helló!
Az egyik szlovák barátom vett egy Thunderace-t,és 1500 km-en megevett neki 1 liter (!) olajat....
Pedig nagyon patent állapotban van a vas,2000 kiadású és esztétikailag is jó,kompresszióviszony is rendben van,stb stb,együtt voltunk megvenni.Szegénynek fáj most a feje.Nemrégen cserélt olajat,10 w 40 félszintetikus olajat tett bele,Castrolt,ha jól emlékszem.Van valakinek ötlete,mi okozhat ekkora olajfogyasztást?
akár az is jó lehet , ha kell segítség beszerzési oldalon akkor megtalálsz.
nekem most 10-50 van benne. Castrol power 1 és azt is szereti, de nem annyira hogy meg is egye
Köszi nekem van új D.I.D 532 ZLV-s láncom amibe idáig sikerült beletekerni vagy 4000 km-t
De hétfőn voltam vele Pesten. Próbálkozom növelni a megtett távolságot
Nem kell valakinek láncszett Ace-re 532-es eredeti méret O-ring RK lánccal?Zsír új,40 pénzért!Hümm?ui.:hátsó dobnál lévő hőterelő lemezt beszámítok!(Ess?.:)
Nem jössz ki a ringre délután nézelődni?
Délután nem jössz ki a ringre? Én megyek és asszem Zorro is jön... de csak nézelődni. Esti motorozás lesz
Szakvéleményt kérek! Van itt fent a honlapon 99' es évjáratú Ace ami tricolor gyárilag, és elvileg. Én úgy tudtam, hogy csak a 96-98' közötti évjáratok voltak ilyen színben. Vagy nem?
Szívesen elárulom...
Ha a kompresszió ok. de a gyűrűk kissé kopottak ami a két vége között 1-3 tizedes rést jelent ahol felkapkodja az olajat.
Az egyik szlovák barátom vett egy Thunderace-t,és 1500 km-en megevett neki 1 liter (!) olajat....
Pedig nagyon patent állapotban van a vas,2000 kiadású és esztétikailag is jó,kompresszióviszony is rendben van,stb stb,együtt voltunk megvenni.Szegénynek fáj most a feje.Nemrégen cserélt olajat,10 w 40 félszintetikus olajat tett bele,Castrolt,ha jól emlékszem.Van valakinek ötlete,mi okozhat ekkora olajfogyasztást?
nekem most 10-50 van benne. Castrol power 1 és azt is szereti, de nem annyira hogy meg is egye
10W40-est vegyek az ace-be?
Nem emléxem pontosan mennyit is mondtál spórolásra ha kivonatod az acét fél évre?
Te hogy voltál képes meglátni?
Nekem is az van fent de van egy tarcsi amitől megválnék
De hétfőn voltam vele Pesten. Próbálkozom növelni a megtett távolságot
Nem kell valakinek láncszett Ace-re 532-es eredeti méret O-ring RK lánccal?Zsír új,40 pénzért!Hümm?ui.:hátsó dobnál lévő hőterelő lemezt beszámítok!(Ess?.:)
üdv
Zorro ugy is olyan gyors, hogy senki se látja milyen a mocija
Szerintem mattban még jobban látszanak a külömbségek