Sziasztok!
Egy haverom most akar Thunderace-t venni!
Vannak valamilyen típushibái? Vagy mire érdemes a szokásos dolgoknál esetleg jobban oda figyelni ennél a típusnál?
Végül is majdnem jobb mint a hókeférkés mese.
Látatlanban nem kérdőjelezem meg a szavát, de akkor nem 1 évet állt, hanem 10et.
Amúgy a végeredmény szempontjából mindegy.
Következő fórum témám van:
Azt mondta a srác, hogy a hátsó telómban elengedhetett a tömítés az állás közben, mert amikor ráült Ő is észrevette hogy gázos lett a teló, de nem ment vele és nem érti miért!?
Szerintetek? Ess hallottál már ilyenről? Mert én nem...
Én, nem ülök ki?
Na most, hogy kiülök!
Mint a sziú indián amikor oldalt lovagolt a lóvon! Úgy váltok, hogy húzom a gázt (vagyis kapaszkodok benne ) és félig baloldalt kézzel felhúzom a kart!
Na mi ez ha nem kiülés!
Kapott a gép rendesen a pályán, de ugye az olajcserére is figyelve volt meg karban volt tartva...... a www.formula3000.hu oldalról szoktuk rendelni a castrol olajat többedmagammal mert olcsó. Autóba is innen mert az opel szereti hammolni befelé.....1000 km 0,5 liter....van étvágya....
Repsollal nincs tapasztalat. Ezért nem tudom milyen. Castrol bevált.
A fékbetét nekem sem kopik mert egész délután az eget fújtam, hátha elmennek azok a ki.........ott felhők. De nem. Ez bosszút kíván . Ezért gondolkozunk a szerda egész napban
Engem egyáltalán nem érint az olajfogyasztás
Az enyém nem fogyasztja és fékbetétet se, mert én környezetbarát vagyok és nem pazarlom a mozgási energiát
Meg zéró csillapítás!