Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kanyarban hintázik, és amikor ráhuppanok és felállok akkor felüt!(csattan egy kurva nagyot!)
Meg zéró csillapítás!
Az hiba ,ha az exup szelep csörög?
Gyógyitható?
Vagy ugy jó hagy van?
1000 km ---) 2 dl olaj meg csöröghet kicsit az EXUP szelep, amúgy a világ legjobb mocija.
Sziasztok!
Egy haverom most akar Thunderace-t venni!
Vannak valamilyen típushibái? Vagy mire érdemes a szokásos dolgoknál esetleg jobban oda figyelni ennél a típusnál?
Ez bagatel...
Es akkor mit veszel észre? Mi nem stimmel? Nem csillapit a teló? Hintázik? Ül a hátulja?(akkor ugye a blokk, váltó is lejebb kerül)
Végül is majdnem jobb mint a hókeférkés mese.
Látatlanban nem kérdőjelezem meg a szavát, de akkor nem 1 évet állt, hanem 10et.
Amúgy a végeredmény szempontjából mindegy.
Következő fórum témám van:
Azt mondta a srác, hogy a hátsó telómban elengedhetett a tömítés az állás közben, mert amikor ráült Ő is észrevette hogy gázos lett a teló, de nem ment vele és nem érti miért!?
Szerintetek? Ess hallottál már ilyenről? Mert én nem...
Akkor te is keményen kiülsz! .
... a teraszra
Na akkor én meg kiülök....
Én, nem ülök ki?
Na most, hogy kiülök!
Mint a sziú indián amikor oldalt lovagolt a lóvon! Úgy váltok, hogy húzom a gázt (vagyis kapaszkodok benne ) és félig baloldalt kézzel felhúzom a kart!
Na mi ez ha nem kiülés!
A du a második 13
Nem szívbajosak. De megyünk
Holnap megnézem. Emlékeim szerint van egy tartalékba
Miért nemülsz ki?
Emeljél ahátuljám- gondolom kutyacsonttal a Thunderacet is lehet emelni.
Szoval tanácsaim vannak, nekem ezekre ugysincs szükségem
Bazzeg olyat döntöttem, hogy leért és lepattant!
Na mi van töki eldőtééé?
Vagy az jutott még eszembe, hogy lehet venni ilyen általános tuning váltó kart, az jó rá? Ess mi a véleményed?
Mert kéne a moci!
Emberek S.O.S.!
Kéne nekem egy váltókar!
A Castrol power1 2400, a castrol actevo GP meg 2100, nem sok szerintem.
Kapott a gép rendesen a pályán, de ugye az olajcserére is figyelve volt meg karban volt tartva...... a www.formula3000.hu oldalról szoktuk rendelni a castrol olajat többedmagammal mert olcsó. Autóba is innen mert az opel szereti hammolni befelé.....1000 km 0,5 liter....van étvágya....
Akkor 2x13 eFt-ot kell fizetned + a du?
Repsollal nincs tapasztalat. Ezért nem tudom milyen. Castrol bevált.
A fékbetét nekem sem kopik mert egész délután az eget fújtam, hátha elmennek azok a ki.........ott felhők. De nem. Ez bosszút kíván . Ezért gondolkozunk a szerda egész napban
Még nem tudni. Lehet mindkettőbe
Engem egyáltalán nem érint az olajfogyasztás
Az enyém nem fogyasztja és fékbetétet se, mert én környezetbarát vagyok és nem pazarlom a mozgási energiát