Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Wr raider!
Érdekelne a ruha ha még megvan.
Irj egy telszámot és felhivlak, megbeszéljük.
Üdv
Egyébként 2002-2004 közötti YZ125re nemtudja valaki véletlenül hogy hol lehet ülést venni kompletten?
Köszönöm!
Egyébként nemhátrány hogy csak 5 sebességes 2002től az Yz125 míg pl a 2001es 6?
http://craigmac215.tripod.com/...

tessék itt vannak számok a hengeren lévő vagy a blokkon lévő rem tudtam segiteni
Sziasztok, megmaradt no fear nadrág mez és kesztyü jó állapotban 34 l méret olcson eladó, kétrészes ruha hirdetések rovatban köszi. zoli
többnyire a matrica más, 2002-2004közt... de a hátsó telónál kereshető némi változás,egyébként motorjában semmi kül
Üdv. mindenkinek!
Yz125ös nél hogy tudom meg az évjáratot?
2003as és a 2004es között mi a külömbség?:)
Köszi mindkettőtöknek.

Üdv
Valaki esetleg nem tudna 1992 Yamaha yz 125-höz power szelep rögzitöt, vagy mivel tudnám meg oldani hogy tartosan rögzitse?elöre is köszönöm a segitségeteket
Ezt egy másik fórumban kellett volna feltenni :).
Nekem volt és nem volt gond vele. De a motor jóval gyengébb (viszont forgósabb) mint egy akár 99-es YZ, ráadásul csak 5 sebességes. De állítólag néha elromlik, ha jól tudom csak 1 vagy 2 évjáratban volt elektromos power.
Hali!426-os váltója esetleg valakinek?Ha "defektes"az sem baj!Köszi!
Üdv!
Kérdezném hogy az elektronikus power mennyire vált be a CR125-nél?
Mennyire hajlamosak a meghibásodásra?
ngk cr8ek ez biztos jó !
Szia!
Szerintem itt keresd meg, hogy pontosan melyik is a te motorod és a 12-es pont mögött zárójelben jelzi a számot. Valószínűleg a cr8e lesz jó bele, de nem akarok hülyeséget mondani.
Sziasztok

YZF 426-ba milyen gyertyát ajánlotok ?
Új vagyok a motoros világban.
Aki tud segitsen.
Köszi
Valaki esetleg nem tudna 1992 Yamaha yz 125-höz power szelep rögzitöt, vagy mivel tudnám meg oldani hogy tartosan rögzitse?elöre is köszönöm a segitségeteket
ha esetleg érdekel vkit yzf 426 hajtókar az írjon! ez egy új, csomagolásban lévő Prox hajtókar! az eredeti ára feléért! :-D
Jo reggelt urak. Milyen a gy- m-s megyei bana mx pálya? Van valami weboldaluk? Kosszi
hello! az alkatrészek mind yz 250 re valok! a tárcsák egyaránt jok 125 re is!
van még alkatrészem! csak képet nem tettem fel! üdv
ha valami érdekel kérdez árat
Küld el a címed ide hardamstaff@gmail.com ma megyek a postára.Levélként feladom úgy csak 700 ft ajánlottan.Te meg fel teszel a számlámra 2700 ft.Persze ha kell még neked.
Úúúú, basszus. Már teljesen meg is feledkeztem róla. Na mindegy, hátha valaki kevesebbet dolgozik és lesz ideje elmenni érte
Yamaha rajtszámtábla eladó(új) 2000ft
nem árt oda a kis aluminium védö!
mert ha elszakad a láncod és begyuri kinyomja a blokkott beszakitja! erre érdemes odafigyelni!