Ez egy 87-esen volt,ami nekem is van. raktam fel képet. mennyit gondolsz érte?
Nekem meg kellene hozzá alaplap, meg lendkerék, nem tudsz valakit?
Előre is köszi
Sziasztok!
Van valakinek yz 250 1986-1989 hez membránja eladó?Hirdetésbe nem találtam sehol.Ha tudtok segítsetek!A szívócsonk az mellékes de ha van megegyezünk arra is.
A manual és az NGK katalógus sima B8EG-t javasol. Persze lehet bele tenni R-es zavarszűrőset is nehogy megzavarja a gyári hifit vagy a digitális műszerfalat .
Én is kitörtem (YZ250 02), meghegesztettük a deknit (5ezer), de inkább vettem (más okokból) egy 03-as blokkot bele (100ezer).
Ismerősöm (YZ250 05) is kitörte, de vett új deknit itthon a Yamahánál (120ezer), pedig az e-bayen lett volna (30ezer).
Jelenleg nekem eladó a hegesztéssel javított (10ezer) dekni, egy teljesen jó berúgótengely (12ezer) kompletten és egy még meg nem hegesztett, de javítható dekni (5ezer)...
Szerintem holnap beszéljünk... 30 622 12 38
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem és ha valaki tudna rá válaszólni azt nagyon megköszönném.
Vettünk egy 250-es yz-t ősszel nagyon jól ment aztán egy berugás alkalmával eltörött a berugó tengely és kinyomta a blokk oldalát múlt hétvégén elkészűlt,új blokk sonka új tengely második indításnál vissza rugott megint eltörött a blokk. Nemtudjátok mitől lehet nem kellne valami csillapítás a berugó tengelyre?
Jobban jársz ha megveszed bele a tűszelepet mert saját magadat cumiztatod igy.Én már ki jártam ezt az iskolát rájöttem ilyen filléres dolgokon nincs értelme szarrágózni
Igen,először szépen működött a dolog épphogy csak cseppent!
Mentem vele fél órát Kb. bevittem a garázsba és most is csinálja de nem egyfolytában,olyan mintha fel le mozogna benne az úszó,pár másodperces időközönként engedi e benzint,szerintem kikéne pucolni a karbeszt....
Egyébként a tanácsot nagyon szépen kössz!
Sziasztok!
1990-es 125 Yz-hez keresek power szelep alkatrészeket. Az a gond vele, hogy a 4db golyó berágott a röpsúlyos mechanikába és így késve kapcsol, sőtt 1,2,3 sebességben nem is pörög ki odáig :( Szóval ha van valakinek elfekvőben használható alkatrész kérem írjon vagy tippe hogyan javíthatom feltéve ha az a baj.
Csákó!
Nekem meg kellene hozzá alaplap, meg lendkerék, nem tudsz valakit?
Előre is köszi
Van valakinek yz 250 1986-1989 hez membránja eladó?Hirdetésbe nem találtam sehol.Ha tudtok segítsetek!A szívócsonk az mellékes de ha van megegyezünk arra is.
Köszi
B8EG-BR8EG?
Ez 100%?:D
Valaki tudna segíteni abban,hogy milyen gyári gyertyája van a Yamaha yz 250 1999-es évjáratnak?
Köszönöm előre is!
Van néhány YZ 250 F ( 2003-2005 ) eladó idomom. + egy kiszuperált hátsó teló alkatrésznek.
Az összes cumóért 12 recsgőt kérek.
Ha valakit érdekel:
amihucza@gmail.com vagy 06-70-5163601
Ismerősöm (YZ250 05) is kitörte, de vett új deknit itthon a Yamahánál (120ezer), pedig az e-bayen lett volna (30ezer).
Jelenleg nekem eladó a hegesztéssel javított (10ezer) dekni, egy teljesen jó berúgótengely (12ezer) kompletten és egy még meg nem hegesztett, de javítható dekni (5ezer)...
Szerintem holnap beszéljünk... 30 622 12 38
Vettünk egy 250-es yz-t ősszel nagyon jól ment aztán egy berugás alkalmával eltörött a berugó tengely és kinyomta a blokk oldalát múlt hétvégén elkészűlt,új blokk sonka új tengely második indításnál vissza rugott megint eltörött a blokk. Nemtudjátok mitől lehet nem kellne valami csillapítás a berugó tengelyre?
Mentem vele fél órát Kb. bevittem a garázsba és most is csinálja de nem egyfolytában,olyan mintha fel le mozogna benne az úszó,pár másodperces időközönként engedi e benzint,szerintem kikéne pucolni a karbeszt....
Egyébként a tanácsot nagyon szépen kössz!
itt találsz hozzá szelepeket:
http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
1990-es 125 Yz-hez keresek power szelep alkatrészeket. Az a gond vele, hogy a 4db golyó berágott a röpsúlyos mechanikába és így késve kapcsol, sőtt 1,2,3 sebességben nem is pörög ki odáig :( Szóval ha van valakinek elfekvőben használható alkatrész kérem írjon vagy tippe hogyan javíthatom feltéve ha az a baj.
Csákó!