Lehet, hogy igazad van. A bontásnál viszont készülj arra, hogy vagy nagyon sokáig kell árulgatni az alkatrészeket (főleg ami nem olyan kelendő), vagy fillérekért kell eladnod, ha gyorsan akarod kiárulni.
miért lenne lopott? csak lopott motort lehet szétbontani?
mivel senki nem vesz motort max jowal ár alatt.. a pénz meg kellene !sztem bontva jobban ellehet adni és több pénz jön ki belöle mint egészben..
erre gndoltam..
Kb. Mást én nem is tudok elképzelni. Normális embernek ilyen nem nagyon jut eszébe. De ha lopott a motor, akkor remélem lebukik és jól megveri valaki amiért más motorját lopkodja...
Valaki nem tud esetleg olyat, hogy recés felületű kopást megelőző átlátszó matrica? Bizonyára van valami magyarosabb neve is, csak azt nem tudom. Lehet, hogy nem ebben a fórumban de biszniszeltek hónapokkal ezelőtt hasonlóval
Nekem van 426-ra dekopressor kar a tartóval együtt,bontott vagy is megmaradt,mert a kuplung konzolomon van a jelenlegi.Ha érdekel előkerítem!Van még egy 400-asba való kuplungom kompletten teljesen új lamella szettel,és egy keihin karbim ha valakit érdekel!Üdv!
Sziasztok mindenki!
Új vagyok itt. Vettem egy YZF 426-ot és dekompresszor kart keresek rá kompletten foglalattal együtt, mert le van törve. Tud segíteni valaki ?
Nyilván használt vagy bontott elég lenne.
Írjatok
2000-es 426f-hez mijen olajat-gyertyát használjak?
A gépet most vettem és endúrózásra használnám,és bármijen tippet
jótanácsot szívesen vennék.
Előre is KÖSZI.
Hali. Nekem annyi kérdésem lenne, mekkora szelephézagot állítsak be 2001-es wr-en, ha a titán szelepeket már kicseréltem benne acélra(prox)? Maradjon ami a "gyári" 0,1-0,15 és 0,2-0,25? Vagy az acél máshogy hőtágul és mást állítsak be?
azt követően kell majd próbálni a tuning cuccokat,miután a stopperen már nem tudsz javítani...majd akkor jöhetnek a kipuk,membránok,hengerfejek,de elsőnek a teleszkóppal kezdjétek...
és majd meglátszik hogy a stopper mit mutat ugyan azon pályán...lehet rosszabat...
akik itt a fórumon irigatnak bármilyen motorra keresve pro circuit kiput meg vforce-t azok csak azért vennéenk,hogy a névvel fényezzék a motorokat...megnézném én őket pályán...mennyire is volt hasznos az összes tuning...
Értelek igazából csak furcsán hangzik....:) Mivel mindenki azért kinlódik hogy jobblegyen a jószág....és mit mondassz az én problémámra mert igazából nem tom miért nem pörög ki, mondhatni dadog ahogy huzom neki. Most lett teljesen fel újitva csak a power használt, azonkivül minden ujj...szerinted?
Ha ezt arra érted hogy 15 perc alatt kinyullok a pályán ha nyél gázon szurom neki, akkor teljesen igazad van. Csak nem tom mire irtad,esetleg arra hogy kérdeztem hogy miért szedi szét? Azért mert erõs.... a saját 360-as szetemmel 10 perc alatt leszakadt a kezem pályán nem beszélve arról hogy utánna görcsben áltak a végtagjaim. De viszont semmi pénzért nem cseréltem volna le csak azért mert erös... erre jön a kérdés hülye vagyok a motorozáshoz? Vagy csak szeretem kinozni magam.....:)
mivel senki nem vesz motort max jowal ár alatt.. a pénz meg kellene !sztem bontva jobban ellehet adni és több pénz jön ki belöle mint egészben..
erre gndoltam..
Valaki nem tud esetleg olyat, hogy recés felületű kopást megelőző átlátszó matrica? Bizonyára van valami magyarosabb neve is, csak azt nem tudom. Lehet, hogy nem ebben a fórumban de biszniszeltek hónapokkal ezelőtt hasonlóval
Kérdésem SZERINTETEK megérné SZÉTBONTANI egy YAMAHA Yz426F mocit nagyon patent állapotu 2003 évj mndhatom szalon állapot..
KOMPLETT BLOKKOT MENNYIÉRT LEHETNE ELADNI ILL KERÉKSZETTET..
Nem ragad, nincs nagyon kikopva ?
Mennyit kérsz érte?
www.parilla.hu
Új vagyok itt. Vettem egy YZF 426-ot és dekompresszor kart keresek rá kompletten foglalattal együtt, mert le van törve. Tud segíteni valaki ?
Nyilván használt vagy bontott elég lenne.
Írjatok
2000-es 426f-hez mijen olajat-gyertyát használjak?
A gépet most vettem és endúrózásra használnám,és bármijen tippet
jótanácsot szívesen vennék.
Előre is KÖSZI.
és majd meglátszik hogy a stopper mit mutat ugyan azon pályán...lehet rosszabat...
akik itt a fórumon irigatnak bármilyen motorra keresve pro circuit kiput meg vforce-t azok csak azért vennéenk,hogy a névvel fényezzék a motorokat...megnézném én őket pályán...mennyire is volt hasznos az összes tuning...
De a JÓ nem azt jelenti, hogy NAGYON ERŐS.
A problémádat szerintem neten nem lehet megoldani, így vaktában tippelgetni semmi értelme. Látni, hallani kellene.