Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellene mind a kettő?
Mennyit érne neked?
Stimmel a méret,kell a cucc!Menyit kérnél érte?
sziasztok! Gyújtást keresek 250 yz-hez 1986-os
Hali
Van 2eladó vezérműtengelyem, ha esetleg valakit érdekel
Vezérműtengely
Yamaha YZ 125 hátsó teleszkóp eladó, hibátlan állapotban!
70/6231473
Üdv mindenkinek! Van egy kis problémám! A mai nap lemostam végre a motoromat, ugy kb 1,5 hónapja voltam utoljára vele motorozni és elég sáros lett szegénykém, aztán beköszöntött az igazi tél, igy nem tudtam lemosni, ugy sárosan állt 1,5 hónapig. A mai nap lemostam frankón, de mikor kész lettem vele, és megszáradt, próbáltam beindítani, rugom rugom, 2-őt pukkant a kipufogó, de be nem indult! Üzemanyag még van benne valamennyi. A kérdésem egyszerű, mi lehet a baj? Nem vagyok valami nagy motorszakértő, lehet h alap dolog, de fogalmam sincs mi lehet a baja?. Valaki tudna nekem segiteni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hali keresd Kemét, van neki egy FMF tuning rezó és egy gyári.
06306221238
Nincs valakinek egy 04-es YZ250-hez rezója?
Okés.Köszönöm szépen,hétfőn jelentkezek!
Ezek a számok a furatnak a közepe.
Üdv!
1990-es 125-ös yz-hez keresek alkatrészeket! Akinek van legyen szives szólni! Köszöntem!
köszi
ezen még gondolkozom
ebay-on van?
oké
köszi, de akkor 2002-es alaplapot kérdezz már.
Látom.Szép gép!Az enyémet már nem igazán lehet felismerni :)
8e.
Alaplapot nem tudok most hirtelen, de körbekérdezek.
Nekem is van egy 251-es ETZ-m. Eladó.
Sajnos nekem nincs yz m. :( Drag mz t építek annak a hengerét membránozom be és erre esett a választás mer jó technika.
rendben.
Amúgy milyen a paripa, mert én még most vettem én tudtam még vele menni sajnos?
Oké.Ráérsz mert én meg hétfőn tudom lemérni a házat mert benthagytam a hengert a műhelybe.
Oké lemérem, de csak majd holnap reggel, mert már nem vok otthon.
Köszi azért
Effektíven mit jelent az az olcsó? Mennyi lenne? Esetleg másnak se tudnál alaplapot?
Köszi
nincs, anya van ellenben olcsó.
Ez jónak néz ki!Lemérnéd nekem ezt a két méretet hogy biztos legyek?Ha stimmel a méret kell a szívócsonk is.Sajnos nem tudok a lendkerékkel segíteni
Van hozzá alaplap is?