Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, mert nem a japánt kell letölteni
Bocsi de nem jó, letöltötem azt ilyen kriksz-kraksz számok. Nem tudod te amúgy hogy kell ott lenni vagy nem?:)
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy mikor ti is motoroztok utána leveszitek a Hűtősapkát akkor nektek is a hűtőtartály peremén megáll a Hűtőfolyadék? Előre is köszi a választ! Yamaha Yz 125.
Sziasztok!

Nincs valakinek elfekvőben egy elhasznált hátsó sima endúró 19"-os gumi? YZ-re kellene teljesítményt mérni
dob 20,könyök is 20,egybe 35e
konkrétan a dob ára a könyök és a közdarab mennyi külön külön
ez alatt mit értessz?
az auspuff mennyi lenne ?
yzf megmaradt alkatrészek eladóak
Szuper nagyon sokat segítettél, ez egy korrekt válasz köszönöm.
Akkor megnézetem a karbit egy szerelővel meg gyertyát is cserélek..
Üdv
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy mikor ti is motoroztok utána leveszitek a Hűtősapkát akkor nektek is a hűtőtartály peremén megáll a Hűtőfolyadék? Előre is köszi a választ! Yamaha Yz 125.
Hi! Valaki nem tud eladó yamaha yz250 2t motort? 380ezer-ig kb.
Előre is köszi!
Sziasztok, nem tud valaki, eladó yz 250est? barátokon keresztül ismerősé stb, olyan max 350ért érdekelne a dolog

Köszi: Erik
yamaha yzf 400 összes blokkalkatrésze bontva!
Szia Bakelit nekem ami bevált módszer !
megkeresed a felső holtpontot majd behúzod a decompressort és mozdítasz a berugón 1-2 cm-t felengeded a decompresszort és a berugót majd fentről rá rugsz melegen ugyan ez a helyzet csak kihúzod a melegindítót (piros)! Ha a benzined folyik az szerintem karbi probléma át kell nézni mert nekem sosem folyt belőlle a benzi ha meg meg szívja magát az gáz gyertya ki megtakarít és vissza remélem segítettem
koszi szepen a segitseget ! ha sajnos uj karbi kell meg van repedve a belseje is ! kaptam 150 eu ert......ez van sajnos
szevasz ám! Mi a pálya, tesó? jól vagytok arrafele?
Hát ja,néma gyereknek anyja sem érti a szavát
én is ezen gondolkodám
mert abba a kehin karbiba csak 1 membrán van az pedig a gyorsító .
De majd csak megiri h mi is kell neki
Bammeg,most olvasom,membránt írt Azt olvastam repedt a porlasztóm Na,ezt benéztem
Csika
szerinted melyikről beszél ird le a számát.
A 12 számút tudok 15e körül .
Köcsög anyag,de meg kell próbálni,jó helyen