ilyen árakon alkatrész yz250f-hez itthon is van alkatrész/bár más tipushoz nem nagyon. Pl komplett uj fötengely gyári yamaha 40eft,blokközép gyujtásdeknivel 45e/uj/, kopasz hengerfej szelepek tengelyek nélkül 50eft/uj/ stb stb
Minden elérhetőségem ott van az adatlapomon! Valamelyiken keress meg! Körmend, Sárvár, Szombathely ezek közül amelyik jobb neked ott megkapod a cuccod!
Nem tudom hogy el lehet e intézni ezt egy üzlettel mert nekünk úgy jön hogy akivel rendeltünk van egy ismerőse amerikában. És először hozzámegy a csomag és valahogy elintézi(lehet hoy csak ráírja hogy GIFT) hogy ne legyen rajta vám.
Helló Krisztián Februárban volt szervizben a motor.Akkor volt benne főtengely csapágy cserélve mert szar volt.mást akkor nem kellet cserélni.Csak szelephézag állítás volt még persze meg olaj +olajszűrő.
Azóta mentem vele 9,1 üzemórát.Most meghajtókart kell cserélnem.A dugattyú olyan mintha új lenne meg a henger is egy karc nincs benne.Amúgy én 19000ft-ért nem tudok tömítést szerezni.Bár hol kérdeztem 25000ft a prox 37000 az athéna tömítésszett.Meg a hajtókarra is elég nagy összeget mondtak.Esetleg te tudsz szerezni alkatrészt.
Amíg vannak ilyen hirdetések a neten addig nem érdemes motort hirdetni: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Meg van még egy-két madár akivel be is eteti hogy csak a szelephézag miatt indul nehezen!
Ja amúgy a komplett tömítésgarnitúra kb 18 vagy 19 000Ft attól függ hol nézem. Ennyiért szerintem te is tudsz szerezni. Főtengelycsapágy, dugó, szelepek mikor voltak cserélve a gépbe?
Használd a válasz erre opciót!
Üdv mindenkinek!
lenne egy kis problémám:S nemrégiben vettem egy yz 125-öt 92es és nem volt benne kibaszott power szelep már tengelyt szereztem bele..már csak pár hozzávaló kéne..a másik gond h nem tudom mien cucok kellenek még bele állítólag vmi rudazata is kell bele meg ami azt működteti vmi "nyelv"... teljesen tanácstalan vagyok esetleg vki tudna segíteni h mien cucok kellenek még bele és honnan tudnák szerezni?.....elöre is köszönöm...
Rendben akkor addig nem lépek az ügyben. De ha mégis kell, akkor csak szólj. Amúgy mindenki azt mondja, hogy itt nem érdemes venni semmit, mert nagyon drága. Na akkor aludj rá egyet!
Ez így rendben is van, csak azt nem mondtad meg, hogy hogyan lehet elintézni. Én úgy tudom, ha úgy van feladva mint gift, akkor OK! Csak azt nem tudom, hogy fel lehet-e úgy adatni a kinti küldővel, ha internetes áruházból jönne!
Valaki nem tudna segíteni yamaha yz450f-hez 2004-es keresek hajtókart és komplett tömítésszettet.Már nagyon sok boltot kerestem.De elég nagy árakat mondtak.Amúgy a motoromnak csak hajtókar hibája van nem tört el csak elég hangos volt a blokk és ezért szét szedettem.És kiderült cserélni kell.Igaz hirdetem ilyen állapotban is de nevetséges összegeket ajánlanak érte.400 ezerért hirdetem a javítás kb 100 ezer forint.Így lenne egy tökéletes blokkú motorja.De hát ha nem viszik el akkor szép lassan megcsináltatom magamnak.
Szerintem blokkközép tömítést nem fogsz kapni, mert ott szerintem nincs is.
A két blokkfél tömítő pasztával van összerakva. De csak óvatosan vele, vagy keress hozzáértőt.
szia! Bár Kemét kérdezted lehet hogy tudok válaszolni. Nekem is amerikából jön a ruha de haver akivel rendeltettem azt mondta valahogy el lehet intézni hogy ne legyen rajta vám.
Én ebay.com mert nem találtam az enyémhez az.de/.at/.uk stb stb
Először Európában nézz szét mert itt nincs vám!
Ez meg egy kurva jó kis oldal ha kell valami bontott cucc: http://www.partsnewandused.com...
Tömítés 290es hengerhez még mindig érdekelne + blokk közép + a főtengelyen lévő fogaskerék ami a kuplungkosarat hajtja.
Nekem is pont 29K-ra jött ki a hajtókar postával mindennel, elvileg már úton van Lesz majd egy eladó full OEM kuplungkosár lamellákkal mindennel csak a fogaskereket fúrom le, az megy majd az erősített kosárra
egyre kevesebb kinti cég megy bele a trükközésbe - érthető és nyílvánvaló okokból kifolyólag.
ha találsz olyat, aki igen, akkor mázli kérdése....azért elárulok egy titkot: a vámosok sem hülyék, nehogy meglepi legyen a vége
most szedtem le alumínium és holnap viszik a hűtőshő
Holnap délelőtt hívj fel! Küldök ábrát és tel számot hpogy honnan tudsz szerezni mindent!
30/4530963
Azóta mentem vele 9,1 üzemórát.Most meghajtókart kell cserélnem.A dugattyú olyan mintha új lenne meg a henger is egy karc nincs benne.Amúgy én 19000ft-ért nem tudok tömítést szerezni.Bár hol kérdeztem 25000ft a prox 37000 az athéna tömítésszett.Meg a hajtókarra is elég nagy összeget mondtak.Esetleg te tudsz szerezni alkatrészt.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Meg van még egy-két madár akivel be is eteti hogy csak a szelephézag miatt indul nehezen!
Ja amúgy a komplett tömítésgarnitúra kb 18 vagy 19 000Ft attól függ hol nézem. Ennyiért szerintem te is tudsz szerezni. Főtengelycsapágy, dugó, szelepek mikor voltak cserélve a gépbe?
Használd a válasz erre opciót!
lenne egy kis problémám:S nemrégiben vettem egy yz 125-öt 92es és nem volt benne kibaszott power szelep már tengelyt szereztem bele..már csak pár hozzávaló kéne..a másik gond h nem tudom mien cucok kellenek még bele állítólag vmi rudazata is kell bele meg ami azt működteti vmi "nyelv"... teljesen tanácstalan vagyok esetleg vki tudna segíteni h mien cucok kellenek még bele és honnan tudnák szerezni?.....elöre is köszönöm...
A két blokkfél tömítő pasztával van összerakva. De csak óvatosan vele, vagy keress hozzáértőt.
Én ma beszélek Kemé-vel.
Hol lehet jó árasított balos hűtőt venni?
( vagy mit szóltok a cinezéshez ? )
Először Európában nézz szét mert itt nincs vám!
Ez meg egy kurva jó kis oldal ha kell valami bontott cucc: http://www.partsnewandused.com...
Váltószenzorhoz kéne még egy Zip Ty fedél
Nekem is pont 29K-ra jött ki a hajtókar postával mindennel, elvileg már úton van Lesz majd egy eladó full OEM kuplungkosár lamellákkal mindennel csak a fogaskereket fúrom le, az megy majd az erősített kosárra