Helló Krisztián!Hol lehetne 29000ftért szerezni hajtókart mert az érdekelne meg esetleg nem tudsz olcsó komplett tömítésszettet.Látom árulsz egy szép kis kxf250-et sok sikert az eladáshoz.
És mért akarod eladni? 29 000 Ft kb a legolcsóbban a PROX hajtókar bele! Megcsinálod aztán van egy fasza géped! Csak azért mondom mert egymás után eladtam 3 nagyon jó állapotú krosszmotoromat utána meg sikerült belenyúlnom egy olyanba(KTM) amin buktam kb 200 ezret! Hajtókar hibával vettem én is aztán ahogy szedtük szét azt vettem észre hogy nincs is benne jó alkatrész!
Haver akivel rendeltettem azt mondta kb. 28-ba lesz benne(nadrág, mez, kesztyű). Jah és kb. mennyi idő szokott lenni mire ideér a csomag Magyarországra? 1.5 hete rendeltük. Tényleg jó ez a Recon is.
igen nagyjából egyben kaphatóak ezek,szettekben különböző helyekre a motoron,de ha ey alap háttér kell neki akkor valószínűleg én is egybe tudom rakni...megoldható...csak nem tudom az idom formáját látatlanba,ezért kell darabokban csinálnom...
Ja ezt mar neztem en is. Gondoltam elugrom szemelyesen, de Montrealban van, az meg ide 2500km. Linkeld be pontosan, hogy innen melyik kell, aztan rendelem is!
szerintem ne vegyél ujabbat mer ezt ugyse veszik meg annyiér amennyit te akarsz érte mer hamar csökken az ára
haverom is 2 éves motort fele annyiér nem tudja venni mit amennyiért ujonan vette
inkább tarcsd meg legalább erröl tudod hogy jó
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Ez olyan dolog hogy a robogómat 1 hónapig hirdettem és utánna vitték el vmikor. De viszont az előző Rx em et pedig ha hiszitek ha nem 1 nap alatt ment el , és nem helyi srác hanem 130 km ről jött el érte. Mondjuk lehet szerencsém volt.
sziasztok. ehez a témához én is hozzászólok mert tényleg nem lehet eladni a motrot én 100al vittem lejjeb de még csak mail- t se irtak hát ez van az jár jól aki most vesz motrot nagyon olcsón tud venni nevetséges árak vannak
34-s nadrág+L-s mez XL-s kesztyű!
A Recon annyira bejött, hogy egyet magamnak is megtartottam.
Thor
Core
Ice
ha valami érdekes cuccot látsz akkor az is jöhet és jó árba, remélem te is veszel 1-et magadnak
haverom is 2 éves motort fele annyiér nem tudja venni mit amennyiért ujonan vette
inkább tarcsd meg legalább erröl tudod hogy jó
Ha nem veszik meg, ami szinte biztos, akkor szeptemberben nagyszervíz azt nyélgáz
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
katt
Gyorsan ezt találtam, ez canadai, ha rendelsz akkor ingyen kiviszik házhoz asszem