Lenne egy kérdésem. Yamaha YZ 125, a motor már hüvelyes nem nicasilos. Milyen benzin-olaj keverékkel használjam? Van valakinek hasonló tapasztalata?
A gyári ajánlása 1:24, de ez a nicasilos hengerre vonatkozik...
Szasz. Nekem fent a karnál van kidörgölve. Lent a karbinál már be van maszekolva egy távtartó ami eltartja a karbi közeléből. Úgy néz ki az előző gazdija már rutinos volt
Szia! Én az ebay.com ról rendeltem rugókkal és ékkel együtt. Nem tudom hogy külön lehet-e kapni láncfeszítő rugót, de inkább a lánc szokott elkopni és azért nem feszít már a rugó.
Arra figyelj majd oda, hogy rendesen vezesd el az új bowdent és legyen rendesen beállítva a holtjáték, mert egyik ismerősöm a szintén 450 YZF-ben cserélte (szintén a Jekl-től aunerből) és a dirtparkba kb. 2. motorozás után elszakadt, mert kidörzsölte újra a karburátor alatt.
Valamiért a Yamaha-k úgy látszik szaggatják a kupplungot, mert a tavalyi 250F-em-ben is cseréltem és most a 250 2T-ben is ki volt szálkásodva. Egyébként ha nem tudsz szerezni akkor alternatíva lehet, hogy veszel mondjuk egy ETZ kupplung- vagy pl. babetta hátsófékbowdent, az egyik végét lecsíped befűzöd az eredeti házba és teszel a karnál a végére javítókészletből egy megfelelő méretű véget (biciklis boltban is biztos lehet kapni). De ha veszel a Józsinál egy javítókészletet akkor abban minden benne van...
holnap megy ki a csávó aunerbe Venhill bovden 29 euro 90 cent
Elég húzós, Pálfi azt mondta parillábba 2 rongy csak a te píztárcádat kiméljük. fehérmotort probáltad? biztos van nekik gyári csak kérdés mennyiért
Az a biztos ha megcsörgetsz 06húsz2082857
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h nyikorog vmi a dugóm körül mi lehet az? eddig castrolt kapott de ajánlottak helyette egy q8 nevezetű verseny olajat hétvégi motorozásra használom bár ott elégé sokat kap. létezik h ezért nyikorogna mert rossz az olaj?
Akkor ott baj nem lehet, tudod ezt ítt nem tudjuk megoldani, mert én nem vagyok szerelő, de a többi fokozatba kiforog akkor 1-esben nem értem miért.
Erőltezsd a dolgot hátha +javul
Újítgatás alatt azt értem, hogy: fúrás lett, új dugó szett, új hajtókar, szimering,csapágyak. Castrol Power 2T van benne. A motor nem mai 83.-as, de én nagyon szeretem :).
Van egy gyári könyvem és ott azt írják h 1:24 hez keverjem az olajat a benzinhez.De a motor már nem nicasilos. Most 1:30 van benne.
Lenne egy kérdésem. Yamaha YZ 125, a motor már hüvelyes nem nicasilos. Milyen benzin-olaj keverékkel használjam? Van valakinek hasonló tapasztalata?
A gyári ajánlása 1:24, de ez a nicasilos hengerre vonatkozik...