Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Yamaha YZ 125, a motor már hüvelyes nem nicasilos. Milyen benzin-olaj keverékkel használjam? Van valakinek hasonló tapasztalata?
A gyári ajánlása 1:24, de ez a nicasilos hengerre vonatkozik...
Mind1, mindenki azt cserél amit akar.
Nekem minden cserélve lett....
ja Fehéréknél a gyári 19 darab ezres, és 2 hét mire itt van
Szasz. Nekem fent a karnál van kidörgölve. Lent a karbinál már be van maszekolva egy távtartó ami eltartja a karbi közeléből. Úgy néz ki az előző gazdija már rutinos volt
jah...már látom
csörögnék,de nem tudom a számod

nem tudja valaki Mister Csipter számát?
De a láncot is kell cserélni, különben átugorhat ill. megeszi a főtengelyen a fogaskereket.
Én úgy tudom, a láncot nem is igazán kell cserélni! Nekem a vezetőt kapta le a helyéről és azért ugrott anno mellé a vezlánc....

A vezető ebayen 40e, a lánc 10...
ugyan ennyi 29 euro 90.
Ha kell csörrencs meg, estig még le adom a rendelést.
Szia! Én az ebay.com ról rendeltem rugókkal és ékkel együtt. Nem tudom hogy külön lehet-e kapni láncfeszítő rugót, de inkább a lánc szokott elkopni és azért nem feszít már a rugó.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Szaszám
Most kérdeztemn a paril.... a gáz bovdenről nincs, 3-4 hét érdeklődhetek :)
Estig csörögj rám mert addig nem rendeltem meg míg nem tuti.
Léptem melóba
Szia,

2002-es 426 hoz kellene acél szelep garnitúra, tudnátok ebben segíteni, valamint láncfeszítő rugó ami a tubusban van a henger oldalán.

Üdv
Szeva, érezd magad le B@..va! Nem is mondtad vettél mocit
Mi ujság arrafele?
szívesen,én is köszönöm
szeva! megjött a matrica! kösssz
Arra figyelj majd oda, hogy rendesen vezesd el az új bowdent és legyen rendesen beállítva a holtjáték, mert egyik ismerősöm a szintén 450 YZF-ben cserélte (szintén a Jekl-től aunerből) és a dirtparkba kb. 2. motorozás után elszakadt, mert kidörzsölte újra a karburátor alatt.
Valamiért a Yamaha-k úgy látszik szaggatják a kupplungot, mert a tavalyi 250F-em-ben is cseréltem és most a 250 2T-ben is ki volt szálkásodva. Egyébként ha nem tudsz szerezni akkor alternatíva lehet, hogy veszel mondjuk egy ETZ kupplung- vagy pl. babetta hátsófékbowdent, az egyik végét lecsíped befűzöd az eredeti házba és teszel a karnál a végére javítókészletből egy megfelelő méretű véget (biciklis boltban is biztos lehet kapni). De ha veszel a Józsinál egy javítókészletet akkor abban minden benne van...
holnap megy ki a csávó aunerbe Venhill bovden 29 euro 90 cent
Elég húzós, Pálfi azt mondta parillábba 2 rongy csak a te píztárcádat kiméljük. fehérmotort probáltad? biztos van nekik gyári csak kérdés mennyiért
Az a biztos ha megcsörgetsz 06húsz2082857
Ha eddig nem volt, mindenképpen állj vissza castrolra és figyeld.
Az olaj a lelke ezeknek...
Kell...kell...kell !
Köszi pajti!
mennyire biztos, hogy tudod hozni?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h nyikorog vmi a dugóm körül mi lehet az? eddig castrolt kapott de ajánlottak helyette egy q8 nevezetű verseny olajat hétvégi motorozásra használom bár ott elégé sokat kap. létezik h ezért nyikorogna mert rossz az olaj?
Lehet, hogy csak egyszerűen sokat kap, és idő kell neki mire kidolgozza.
Akkor ott baj nem lehet, tudod ezt ítt nem tudjuk megoldani, mert én nem vagyok szerelő, de a többi fokozatba kiforog akkor 1-esben nem értem miért.
Erőltezsd a dolgot hátha +javul
Újítgatás alatt azt értem, hogy: fúrás lett, új dugó szett, új hajtókar, szimering,csapágyak. Castrol Power 2T van benne. A motor nem mai 83.-as, de én nagyon szeretem :).
Van egy gyári könyvem és ott azt írják h 1:24 hez keverjem az olajat a benzinhez.De a motor már nem nicasilos. Most 1:30 van benne.
Ujítgattátok? mit érteszz ez alatt, milyen oil van benne milyen keverék