Nekem volt egy 01-es motorom, 2évig használtam kb 180-200 órát szerencsére kókány mentes volt. Szerintem nem rossz motor.Egy nagyobb felújítást csináltam,főtengelycsapágy, hajtókar, dúgó, vezlánc. Utánna cseréltem még egy hajtókart,mert megált és vezláncot.A hajtókar csapágya 01-02-es motorokon alulméretezett nem bir sokat. Váltó gondom soha nem volt
tapasztalataitokat és véleményeiteket szeretném kérni a 2001-2002-es Yamaha YZF 250esről! ha valakinek volt ilyen és le tudná írni jó és rossz tulajdonságait, "gyerekbetegségeit" azt megköszönném. (félreértés ne legyen tudom mi az a cross motor és én ennek a típusnak szeretnék a tulajdonságairól infokat) előre is thx
Pécsről lejössz a Mecseken. Mánfán a Sikonda táblánál nem fordulsz le balra,hanem jössz tovább egyenesen egész Komló tábláig.Maradsz a főúton ,kicsit kanyargós, átjössz a síneken onnan már látod az első villanyrendőrt.Na ott megint balra,majd hosszú egyenes.Balról majd látnod kell a Tescót.Még mindig egyenes kb.4 km át. Ott már ki lesz táblázva a DP, onnan már csak követed a táblát.
Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekel eladósorba kerül kedvenc motorom jövő héten kap új wiseco dugót hajtókart csapágyakat meg szimeringeket. Csere csak hitelezhető TDM 850 vagy 900-ra érdekel! bővebben itt : http://www.kepesmotor.hu/yamah...
itt a gáz bowdened nálam, és itt van Zolibácsi cuplungja is 280-volt a váltó , ennyit tudok róla mondani.
Szombaton, ha isten is úgy akarja akkor kezetekben lesz
Vez. lánc teljesen újnak néz ki(azt tudom hogy a főtengelyen ha elkopik a fogaskerék ez egész kuka, agyrém), és a vezetőn sem látszik kopás, vagy lehet mérni?
Valakinek van esetleg valamelyik Yamaha kereskedésben kedvezménye alkatrész rendeléshez?
üdv mindenkinek
Eladó egy twin air légszűrő-mosó fedél újszerű állapotban Yamaha Yz 250-400-426-450f re való,valamint ezekre a típusokra illő első teleszkópvédő matrica és 2 wiseco felirat.Vastag,jól tapadó anyagból.
Együtt 5000Ft,aki ismeri az árakat szerintem megéri.
Vagy elcserélhető Kawa Kxf250-re való mosófedélre
Külön is eladó.a légszűrőmosó képe illusztráció.
Írtad hogy van a környéken tesco, az 0-24-es?
vagy sima?
mert akkor itt kell meg vennem a kaját +stb