Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motort már kinéztem.... jövő héten ha meglesz a pénz megyek és elhozom
Éni is:). Elképzelések megvannak már?
én is most készülök venni 125 ös xt t
Helo!

További infókat tudnál még adni róla? Egyelőre még a nézelődés fázisában vagyok, még nem döntöttem, hogy pontosan milyent szeretnék, úgyhogy minden lehetőség érdekel!
Ha esetleg nem szokás fórumon ezt megbeszélni, akkor hcsinc@freemail.hu címre irhatsz!
Előre is kösz!
Szia! Nekem R-em van, ha érdekelj írj az e-mail címemre, plaszter2@freemail.hu...
...Megnyugodhatsz, ezzel nem sz@rba nyúlsz
Hello!
Kb mennyit szánsz rá? Honnan írsz?
Mert az én XT-m hamarosan eladó lesz, mert beszámíttatom. A kereskedő kb 500.000 Ft-ot ad érte.
17.600 km van benne, 8 hónap garancia, szervízkönyves, nem estem vele, szép gyári állapotban van, stb.
Ha komolyan érdekel írok még.
Ez igen! Nagyon egyben van!
Az én lehetőségeimhez képest túlságosan jól felszerelt darab, úgyhogy sajnos ez most nem esélyes.
De azért köszönöm, hogy felajánlottad!
szeva!
Én árulom a mocimat, kérlek nézd meg.
Itt a link: http://www.hasznaltauto.hu/ker...
dejó megy neked azért énis szoktam motorozgatni amikor van benyám
Helo mindenkinek!

Tudna valaki esetleg jó állapotú, jó árban lévő xt-t? Szeretnék erre váltani a jelenlegi motoromról, de az anyagi készleteim végesek és nem szeretnék valami sz@rba belenyúlni?
most már azért hideg van de én azért napi 50km-t letolok mivan veletek ?
bizony használjuk ki amíg lehet énis motorozok sokat
ahányszor ráülök annál jobban szeretem remélem nem lesz kemény telünk, de azért az osztrákoknál essen az a hó
www.motorinfo.hu
honnan a képek?
Suzuki DR 125 SM nagyon hajaz az XTre
Sziasztok, 2005-ös xt125x 7000km-t futott bontott alkatrészek eladók. Új pirelli gumikkal. Érdeklődni: kocziha@t-online.hu
üdv, hát tényleg rég voltál erre miujság?
hi de rég voltam itt!
Nekem is arra lenne szükségem! Sajna kicsit sérült! de szerintem ilyet még nem igazán találsz bontoban sem!
sziasztok!

Van valakinek eladó Xt 125X (2005) bal oldali kék idomja? Üdv
eladó a mocim (sajna) árát levittem és jó állapotban van, akit érdekel hivjon tel. számom:06305061939 . a moci amugy a régi fajta xt 125 4T 15Le sok alkatrésszel ára pedig 180e becsületes magyar forint..
Suzuki DRZ 125 SM nemrossz gépezet
ilyen lesz sm be is