nem sm kell, mert most olyan motort akarok amivel tudok menni hosszutávra túrázni meg tudok menni vele terepen is, és van erő... azért keresek 600as xt vagy dr-t
még xt vel sose mentem de sztem furcsa lenne az 5 centivel alacsonyabb ülés az enyémhez képest.mondjuk az enyémmel se mentem már több mint két hónpja....de majd htvégén végre
valakinek nincs Aprilia AF1 futura, sport pro vagy RS cserélném a mocimra... sok uj cuccal és igen szép... kép adatlapomon, amugy Yamaha XT 125 4T 15le sportdobbal (kinti papirok vannak 50e és rendszámos! )
Sziasztok!
Áááááá jövőhéten valamelyik nap megyek a vasért végre már két hete meglenne ha nem ment volna szabadságra a főnök ezek meg szartak visszaküldeni miskolcra a főfékhengert szal tuttam, hogy a legnagyobb hidegben kell elmennem érte, de nem érdekel az a léyneg végre kész lesz lassan
jó ez az idő.. már mentem is ki terepre bazz. hogy nézett ki szegény mocc. fél óráig locsoltam róla a sarat nagynyomássall de am. énis előző héten defektet kaptam, csak hát most jötttem haza kóterból most tudtam megcsinálni...
Pesten láttam fenn egy piros SMet stadionoknál csütörtökön kié nem tudjátok? összefuthantnánk eccer...
aprilia vagy mito
Áááááá jövőhéten valamelyik nap megyek a vasért végre már két hete meglenne ha nem ment volna szabadságra a főnök ezek meg szartak visszaküldeni miskolcra a főfékhengert szal tuttam, hogy a legnagyobb hidegben kell elmennem érte, de nem érdekel az a léyneg végre kész lesz lassan
Pesten láttam fenn egy piros SMet stadionoknál csütörtökön kié nem tudjátok? összefuthantnánk eccer...