Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem sm kell, mert most olyan motort akarok amivel tudok menni hosszutávra túrázni meg tudok menni vele terepen is, és van erő... azért keresek 600as xt vagy dr-t
én láttam pesten a csiki begébe 1 gyönyörű XT600at sm-é alakítva kurva szép volt.ha lehetett volna megvettem volna
én 800ról tudtam am köszi mindenkinek ma beletekertem vagy 100kmtert csak úgy hirtelen felindulásból
tényleg szép a teneré... nekem is tetszik.... nem tud valaki olcsón 350es vagy 600as XT-t vagy DR-t? megvenném..
830mm-er az xtnek amúgy tényleg szép lett a géped
csinos lett Xt re is kéne valami tükör mert nem a legszebb, de mondjuk megteszi ha tuttok vmi ráillőt mutatni akkor léccci....
jó lett
na ittvannak friss képeg a gépről új tükörrel
850mm-ter
kössz! de szerintem nincs 5cm különbség ,mennyi az ülésmagasságod ?mert a honlapon 2cm-el magasabb a derbi a az xtnél
itthon a motor
mármint?hogyérted, hogy hülyeség?amúgy gratu
szerintem az 5 centi hülyeség
átmentem a forgalomi vizsgán lassan jön a jogsi
még xt vel sose mentem de sztem furcsa lenne az 5 centivel alacsonyabb ülés az enyémhez képest.mondjuk az enyémmel se mentem már több mint két hónpja....de majd htvégén végre
akkor az Rnél vmivel erősebb
123, 2,5-3,5 liter...
akinek xt125x-e van annak mennyit megy végre ? fogyasztás ? tudtok -e kipufogón kívül tuningot rá ?
2008ban új tenéré! kurva jó lesz én beleszerettem
gyorsasági 2T 125ös
aprilia vagy mito
milyet veszel helyette?
eladom a mocim vkit érdekel?
valakinek nincs Aprilia AF1 futura, sport pro vagy RS cserélném a mocimra... sok uj cuccal és igen szép... kép adatlapomon, amugy Yamaha XT 125 4T 15le sportdobbal (kinti papirok vannak 50e és rendszámos! )
Sziasztok!
Áááááá jövőhéten valamelyik nap megyek a vasért végre már két hete meglenne ha nem ment volna szabadságra a főnök ezek meg szartak visszaküldeni miskolcra a főfékhengert szal tuttam, hogy a legnagyobb hidegben kell elmennem érte, de nem érdekel az a léyneg végre kész lesz lassan
jó ez az idő.. már mentem is ki terepre bazz. hogy nézett ki szegény mocc. fél óráig locsoltam róla a sarat nagynyomássall de am. énis előző héten defektet kaptam, csak hát most jötttem haza kóterból most tudtam megcsinálni...

Pesten láttam fenn egy piros SMet stadionoknál csütörtökön kié nem tudjátok? összefuthantnánk eccer...