Aha, ez a Pirelli gumi egyértelműen 90%-10% aszfalt, könnyű terep aránnyal rendelkezik, én is fogok rá venni másik gumit, mert sokat használom terepen, a Pirellit, meg elteszem, jó lesz még vmire...
Az RMC-ben vannak korrekt gumik, asszem Kenda, vagy Mitas Enduro 07-08 vagy mi a kódja 13Ft körül mérnek egy hátsót, havernak ilyen van a Tenerén, szal jó gumma!
szeva eccerűen tökéletes gép,c sak picit a bütykök hát... lehetne nagyobb hézag közöttük, meg mondjuk nagyobbak csak akkor meg műuton kaksi lenne , de mind1 eccerűen tökéletes kis gép
Ime nehany kep az uj 250-esrol
Technikai adatok: 249cc, 118kg, suritesi viszony 9,5:1, 16kW kb. 21LE 7500-as fordulaton, max forgatonyomatek 21N 6500-as fordulaton, tank 9,8l.
meg a sárvédő lett rövidebb, hátuljáról leszedtem azt a sok szart... tükör sincs
meg ELSŐ munkám
stoppie, hát ja mit kell nezni a képen?
kipu picit kifele dől, de hat azért vannak a csvarok h megtartsák:D
Aha, ez a Pirelli gumi egyértelműen 90%-10% aszfalt, könnyű terep aránnyal rendelkezik, én is fogok rá venni másik gumit, mert sokat használom terepen, a Pirellit, meg elteszem, jó lesz még vmire...
Az RMC-ben vannak korrekt gumik, asszem Kenda, vagy Mitas Enduro 07-08 vagy mi a kódja 13Ft körül mérnek egy hátsót, havernak ilyen van a Tenerén, szal jó gumma!
Nem lett túl jó
de még kezdő vagyok ...
Üdv márkatesó, szerencsére az izlésünk is megegyezik...
Már kezdtem itt félni a sok supermotos között...
Miért van az hogy a 1x eves robitulajok ocsárolja a nem is ismert 250 es motorokat
Tisztelet a kivételnek (Z3)
Hehe az nem véletlenül a régi R6 hátsó lámpája??
250-es 4t... GÁZ
Ha már CBR-hez van..
Technikai adatok: 249cc, 118kg, suritesi viszony 9,5:1, 16kW kb. 21LE 7500-as fordulaton, max forgatonyomatek 21N 6500-as fordulaton, tank 9,8l.