Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk 160?mondjuk!!! SZÁZHATVAN!!!
Gyerekek! Mennyit megy egy XT 125? 130 mondjuk?
Kösz a választ! Utána nézek a dolognak, lehet, hogy a télen veszek egyet (egy párat).
Ja és a csomagban volt egy csavarkészlet a 22-es kormányhoz meg egy nagyobbhoz!nekem egy 22-es renthal kormány van fenn de a gyári is 22-es asszem !Úgyhogy teljesen jó hozzá!elég feszesen áll ahhoz hogy egy esetleges eldőlésnél is a helyén maradjon!
Szia!

Én a Pink Motors-tól rendeltem a kézvédőket és ez ami nekem van elvileg polisport márkájú de semmi efféle márkajelzést nem találtam rajta úgyhoyg nem tudom pontosan! Az ára csavarokkal felfogatóval együtt 5600Ft volt! Sajna nem fém merevítős de esésnél azért fog valamennyit!Szélvédelemre én azt tudom mondani hogy szinte semmit sem véd!De ár/értek arányban nagyon megérte szerintem!És még jól is mutat!

Üdv
Szia!

Hol, mennyiért vetted a kézvédőket? Típust tudsz mondani? Mennyire passzentos, milyen méretű felfogatóval kell rendelni.

Fázik a kezem a nyári kesztyűben, véd valamit a széltől is, vagy arra ne is számítsak?

Üdv!
Eladó:
2003 Dadyw DD 50E Raptor chooper.
Akit érdekel:
Tel:0670-6019295
Ár:320000
Email:k.tibike001@citr omail.hu
Jó állapotban
Még intézik a forgalombahelyezést. Szerda-Péntek között kész lesz
Mesélj az új gépről!
Én voltam már vele gyenge terepen, egész jól bírja. Aprilia RX-et könnyedén tudtam követni. Csak vigyázni kell, mert nem terep gumik vannak rajta.
Nem tudom. Csak városban használom.
A legdurváb terep itt a felmart út. Néha egy-egy kisebb padkán is felkaptatok óvatosan, ha rövidíteni kell a forgalom miatt.
2N X el mennyire lehet terepre menni?
Leveszeda gyújtást, majd folyamatosan lenyomva tartod a kék gombot és közben ráadod a gyújtás ( elfordítod a kulcsot ). Ez akkor hasznos mikora kiírt számon túlmész a és egyfolytába azt írja ki letelt a 3000 Km, vidd szervízbe.
Sajna videoval nem tudok szolgálni, mert Pda-val vettem fel és nincs benne kamera...
Warrior:
www.rapidshare.de/

Rámész hogy tallózás azt upload, a végén kiírja a linkjét azt tedd be a fórumra.
De jobb ha egyből videot töltesz fel így érdekesebb lesz
Hogy a náthába lehet hangot feltölteni? Én segg vagyok ezekhez a dolgokhoz
Köszi
Sziasztok!

megvolt a szelep állitás...
Hali!
1000 km-nél olajcsere(bejáratós olaj lecserélése).
Majd 6000 km-enként olajcsere, tehát 7000...13000...
Szia!
Köszi a tájékoztatást!akkor azt mondod hogy 3000km enként vinni kellett volna olajcserére?mert nekem most van benne 5200km és még az 1000 kmes szervizes olaj van benne!
Nekem ezt nagyon nem modták a szervizben úgyhogy ebből balhé lesz ha tényleg így van!

Azért köszi
Hy
Hali!
És hogy lehet lenullázni?
Szét kell bontani valamit, vagy speciális valami kell?
Szia! Ami a computerben van az lényegtelen, te is bármikor letudod nullázna, vagy kiiktatni.

Van az 1000-es szervíz, utána a 3000-es olajcsere és utána a 6000-es szervíz, és így tovább......
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a motort az 1000-es szerviz után mikor kell vinni legközelebb kötelezőre mert nekem mindenki mást mondd!Pl valaki azt mondja hogy 0-ától számítva 6000 km után de valaki meg hogy 1000-től számítva 6000 km után egyszóval 7000 nél a motor amikor a gyújtást ráadom meg azt mutatja hogy 7000nél!Most nem tudom kinek v minek higgyek!!!
(ja és a hivatalos Yamaha szervizben sem tudták pontosan! NO COMMENT!!)
Akinek már megvolt ez a szerviz az légyszi írjon!!!

Előre is kösz!
üdv
Na remélem majd az enyémet is jó áron számolják be...
Majd... nagyon majd....