Lementem ma Szombathelyre trélerrel a motorért.....
Beindítottuk, maj pár perc járás után elkezdett minden teli gázra füsölni, előző megnézésnél ez fel sem tünt.......lefoglalást gyorsan megszüntettem:)))), és otthagytam a szarban...lehet, h csak karbi beállítás gond volt , de fostam elhozni..
Még jó hogy a tréler ingyé volt, cégen belül:)
Lemondtam a forgalmis WR-rekről....szarok a papírra:)
Lenyomod a berúgókart amíg fel nemkeményedik, ekkor behúzod a dekompresszort és egy kicsit lenyomsz a berúgón (a lábadnál mérve kb. 20mm).
(Ilyenkor csak annyi történik, hogy a dugó átlendül a felső holtponton és elindul lefelé. Lefelé pedig nincs sűrítés és így könnyebb beindítani)
Majd ha lenyomtad kicsit a berúgót akkor a dekompresszort elengeded, a berúgót meg felengeded a felső állásába(ilyenkor a dugó már nem mozdul) Aztán összeszeded magad és megrúgod. Ami nagyon fontos hogy gázt nem szabad húzni közben, mert akkor egyből felkeményedik, rosszabb esetben visszarúg. Ja és tapasztalatom szerint "teljeset" kell rárúgni, mármint a berúgókar felső állásától az alsóig rúgni kell!
Hűtővíz kb. 2-2,5 liter megy bele, de ezt úgy is meg fogod látni :)
Az arányt meg te döntöd el, én -25fok alá nem nagyon szoktam keverni, de csak alu hűtőhöz való fagyállóval!
Lefoglalóztam egy Wr 426-ot.
Család az 500 kilós keretet engedélyezte, és ebben csak ez fért bele!:)))
Berúgásának mi a trükkje? tulaj az simán berúgta, de előtte egy woodoo szeánszot végzett a dekompresszorral, meg a berúgókarral....Mi az egyszerű módja ennek?:)
Mennyi és milyen arányú hűtővíz kell bele?
sziasztok!wr400 hoz szeretnek enduro kereket vasarolni,talaltam is egy parat ami egy 450es KTM rol volt megmaradva az eladonak.
Valaki nem tudja ,hogy ez talana-e nekem?az elado aszt mondja,hogy minden yz es wr hez talal 125 es 450 re is!
Ha valakinek van velemenye legyszi ossza meg velem
Wr 400 1998-2000-ig, manuális dekompresszor, műszerfal csak egy km számlálóból áll asszem. Ha jól emlékszem akkor a 98-asok nagy tankosak, de ezt sokan lecserélik.
Wr 426 2000-2002-ig gyakorlatilag ua kinézetre, tudtommal nem nagyon változott semmi a köbcentin kívül(lehet h más a vez tengely is, de...), de javítsatok ki ha rosszul írom!
Wr 450 2003- önindító, más tank és idomszett, komplett műszerfal ami 2006tól digitális, továbbá 2006tól van rajtuk kipufogógáz visszavezetés. 2005től az első fékcső nem fut végig a bal telószáron és a tank is más kicsit. 2007től pedig aluvázasok.
Sziasztok...tegnap sikerült eladnom az utcai gépem. Wr-t szeretnék vásárolni. 400,426,450 között az évjáratokon és erőn kívűl mi a konkrét különbség?
Illetve ha esetleg valaki tudna ajánlani egyet, légyszi csörögjön ma rám... Köszi 06-70-610-4629
Halihó eladó cumók ha érdekel valakit :)
Nadrág külső 108cm
Nadrág belső ágyék részhez....80cm
Nadrág derék kiengedve. mert két oldalt össze lehet húzni. 43-44 cm
Beindítottuk, maj pár perc járás után elkezdett minden teli gázra füsölni, előző megnézésnél ez fel sem tünt.......lefoglalást gyorsan megszüntettem:)))), és otthagytam a szarban...lehet, h csak karbi beállítás gond volt , de fostam elhozni..
Még jó hogy a tréler ingyé volt, cégen belül:)
Lemondtam a forgalmis WR-rekről....szarok a papírra:)