Ejj, elég ferdén áll. Kis fogóval óvatosan tudsz rajta "lapítani"? Nagy benne a "lépcső", én lapítanék rajta.
Arra vigyázz, hogy amikor hajlítod, a fém nyelvecske ne feszüljön a műanyag ellen. Ha nagyon erőlteti az ember, az a két rögzítő pötty, ahol a plasztik a fém nyelvet tartja eltörhet.
Legtöbbször meg csak alattomasan túlfolyik az úszóház, magasabb a benszinszint...ugye ez addig még felette jól zár a csap, vagy a pumpa ritkán derül ki.
Nem követem a témát, de nem lehet, hogy csak fel vannak cserélve a fúvókák az elsö és hátsó porlasztó között? (persze csak akkor érvényes, ha eltérö fúvókázásu az elsö és hátsó henger elrendezése miatt.)
Nem feltetlen muszaj, mehet bele az E5-os szazas is.
Ha nem akar kijonni az uccso ket deci citromos viz borogasd meg a tankot hogy a tanksapka alatt uljon meg a nagyja, dugj be egy rongyot es itasd fel.
Ne hagyj benne tobbet, mint muszaj.
Szia, Blacki !
Citromsav kiöntés után átöblítsem vízzel is ?
Etanolos benyó fontos ?
Csak omv 100 van otthon és a környéken nem adnak kannába támogatott áras 95 -öst.
Valóban, itt komoly különbségek vannak. A hátsó nagyon szép, az elsőnél viszont valami nem kerek. Látszik, hogy gyújt, mert fekete. Ezek szerint a lendkerék/jeladó kombó rendben van, mert konkrétan szikra sem lenne ott, ha nem lenne. (csak mivel legó motor, nem ártott ellenőrizni)
A Mikuni porlasztón az alapjárati keverékállító másfél fordulatra kell nyitva legyen mindkét porlasztón. Ezt érdemes lehet ellenőrizni.
Az elektromos tünetek, amiket leírtál (sztender és üresállás) igen, lehet a dióda. Mivel a váz és a blokk eltérő évjáratú és nem tudom, melyik verzió a villamos rendszer (vagy hogy mit kendácsoltak rajta), csuklóból nem tudom megmondani, mi lehet a baj. De azt nézném meg először, az fix.
Most egyelőre még mezőgazdasági munka 🙂
Ilyeténformán.
Szerintem mielőtt beszereled a mociba, csinálj egy vipolán csöves mérést az asztalon.
Arra vigyázz, hogy amikor hajlítod, a fém nyelvecske ne feszüljön a műanyag ellen. Ha nagyon erőlteti az ember, az a két rögzítő pötty, ahol a plasztik a fém nyelvet tartja eltörhet.
Mit szólsz Blacki ?
Párszor átráztam, öblítettem, de nem tökéletes.
Sav meg elfogyott
Ha nem akar kijonni az uccso ket deci citromos viz borogasd meg a tankot hogy a tanksapka alatt uljon meg a nagyja, dugj be egy rongyot es itasd fel.
Ne hagyj benne tobbet, mint muszaj.
Citromsav kiöntés után átöblítsem vízzel is ?
Etanolos benyó fontos ?
Csak omv 100 van otthon és a környéken nem adnak kannába támogatott áras 95 -öst.
A Mikuni porlasztón az alapjárati keverékállító másfél fordulatra kell nyitva legyen mindkét porlasztón. Ezt érdemes lehet ellenőrizni.
Az elektromos tünetek, amiket leírtál (sztender és üresállás) igen, lehet a dióda. Mivel a váz és a blokk eltérő évjáratú és nem tudom, melyik verzió a villamos rendszer (vagy hogy mit kendácsoltak rajta), csuklóból nem tudom megmondani, mi lehet a baj. De azt nézném meg először, az fix.