már megvolt rendelve az r125 mikor elkezdtem vezetni de nem bántam meg azért lupo!a 4liter reális!sőt az utobbi időben hajtásnál ugy volt hogy 200kmet ment el és megált utána kellett tartalékra tenni nem tudom mennyi a tartalékja de asszem 3-4liter körül...szal 200kmre 10liter...juteszembe.Kétszemély-hajtós-városos-orsz
azért ybr-t mondtam mert az jutott eszembe nekem mondjuk tetszik ez picit retro stílus és anno a MotoMix-be is jókat írtak róla
amúgy én KTM-et második motornak vennék (term. 1 utcai mellet)... kivéve ha SuperMoto
azert ezek a kitepi a karod meg ilyen kifejezeseken jot rohogtem, csak az egyik marka tepi a karod? a masik mar nem is meg olyan jol? azert ilyen leirast motormarkakrol meg nem lattam
125osbe miert csak ybr ha mar nem gyorsasagi?
vagy 4utembe gondolkodtok csak? keves az a 125 4t egy tzr utan szerintem
nekem jovoheten meglesz a ktm :)
értettem én, ez annak a srácnak szólt aki felhozta a 125 témát.
nagymotorra visszatérve meg: használtan már 1 milláért kapni R6-ost. szal én első nagymociknak vagy régi R6 vagy 600as FaZeR
-még szép hogy váltani akarok ,csak nem most,mert még kell a rutin.
-én úgy tom ,hogy a hondáknak a idomjai nem a leggjobbak,jobban kell őket pörgetni hogy érezd az erőt.és ép ezért nagyon jó választás közútra.
-a suzuki-ról meg annyi hogy azok kitépik az ember karját,szval odakell figyelni,meg még annyi hogy a magas embereknek kényelmetlenebb rajta ülni mint egy yamahán vagy egy hondán mert azok valóban magasabbak. nah ez nekem pont jól is jön .
-a yamaháról annyit hogy .sztem elég veszélyes jószágok. mivell a legtöbbjükbe bele van rakva egy rakat versenyteknikai pöc pöc ami még jobban hajtja, de a kanyarokban verhetetlenek. az összerakottságuk is kiváló de tényleg drágák.de inkább a gépet fizetném ki mint egy rakás szervizt
-a kawákról annyit tok hogy mennek mint a puskagolyó és jobban mennek bárminél csak egy idő után széthullanak.
ez az én véleményem. lehet vergődni amivel egyet értettek ,meg amivel nem.
amúgy én KTM-et második motornak vennék (term. 1 utcai mellet)... kivéve ha SuperMoto
125osbe miert csak ybr ha mar nem gyorsasagi?
vagy 4utembe gondolkodtok csak? keves az a 125 4t egy tzr utan szerintem
nekem jovoheten meglesz a ktm :)
nagymotorra visszatérve meg: használtan már 1 milláért kapni R6-ost. szal én első nagymociknak vagy régi R6 vagy 600as FaZeR
de ő nem 25öst akar, mert mért írt akkor kawát, meg suzuki kitépi a karod stb...szal pár év múlva nagymotor!
abból meg GSR 600
Nekem a 4 márkából nem sok 25 ös jut az eszembe:)
-én úgy tom ,hogy a hondáknak a idomjai nem a leggjobbak,jobban kell őket pörgetni hogy érezd az erőt.és ép ezért nagyon jó választás közútra.
-a suzuki-ról meg annyi hogy azok kitépik az ember karját,szval odakell figyelni,meg még annyi hogy a magas embereknek kényelmetlenebb rajta ülni mint egy yamahán vagy egy hondán mert azok valóban magasabbak. nah ez nekem pont jól is jön .
-a yamaháról annyit hogy .sztem elég veszélyes jószágok. mivell a legtöbbjükbe bele van rakva egy rakat versenyteknikai pöc pöc ami még jobban hajtja, de a kanyarokban verhetetlenek. az összerakottságuk is kiváló de tényleg drágák.de inkább a gépet fizetném ki mint egy rakás szervizt
-a kawákról annyit tok hogy mennek mint a puskagolyó és jobban mennek bárminél csak egy idő után széthullanak.
ez az én véleményem. lehet vergődni amivel egyet értettek ,meg amivel nem.
am mind jó