szerintem ugyanaz a minarelli 3kj blokk van benne mint az enyémbe szerintem annyira nem drága bár még nem néztem szerencsére alkatrész árakat de szerintem sok helyen van hozzá alkatrész.amúgy mindenki azzal van hogy yamaha blokk így meg úgy mondom nem sokat ér a yamaha blokk ha a motor meg széthullik alattad.amúgy meg a blokk maga nem is yamaha szeintem henm mint mondtam minarelli.de ez nem biztos, bár inkább minarelli mint yamaha.
én nem leszólni akarok most senkit de annak motowellnek a minősége egyszerűen nevetséges.unokatesóméknak is van 1 ilyen magnetük és az egész műanyag idom ami rajta van látszik hogy olyan gagyi. meg mondjuk nekem a matricázás sem jön be(mondjuk ez már emberfüggő).meg amikor ráadtam a gyújtást a benzinszintmérő össze-vissza táncolt fel-le.meg a kormányon lévő műanyag idom eltörött.az nem tudom hogy sikerült mert nem estek a motorral se eldőlve nem volt.az meg a másik hogy az egész motor kb 1 éves de már kétszer kellett benne akssit cserélni és alig volt használva.előtte egy honda diojuk volt ami a legnagyobb hidegben is indult pöccre önindítóval, és a diót beszámították ebbe a motowellbe.munkábajárós motor(munkahely kb 2km-re van a lakástól) tehát nem igazán a sebesség a lényeg hanem a megbízhatóság amiben az a masina nem éppan van a topon.
ja hozzáteszem hogy az itt leírtakkal senki motowelljét nem akarom leszólni vagy bántani mert motowellje van, lehet hogy ők fogtak ki ilyen hibás példányt, bár ilyen és ezekhez hasonló panaszokat már hallottam más emberektől is.
jójó, csak d.u. gyere mer péntek és csütrötök d.e. nem leszek otthol. majd mondta szomszéd ő is meglesné szal nem 1ből indulunk hanem az elején csak megvizsgáljuk a vasat
első utam hazafog vezetni nyiregyről utánna hozzád aztán megyünk ösze vissza rakjuk beléje a km-et hoyg kivegyék belőle a fojtást am gart hogy ilyen hamar sikerült megcsinálni nah majd egyeztetünk hogyha meglesz...
motowell-be drága az alkatrész?
ja hozzáteszem hogy az itt leírtakkal senki motowelljét nem akarom leszólni vagy bántani mert motowellje van, lehet hogy ők fogtak ki ilyen hibás példányt, bár ilyen és ezekhez hasonló panaszokat már hallottam más emberektől is.
vagy rakjatok pár jó képet TZR(ek)-ről
--nah megsikerült már csinálni a mosit