Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

különösebben engem sem, ha már 600as akkor GSR
A 636-os komoly gép De enegem a Kawasaki valahogy nagyon nem vonz
szval ha addig a tesóm 600 asával majd gyakorlok eleget
de ez csak 21 éves koromban lesz a nagyjogsival együtt
50-esről 600-asra? szép dolog
nekem egy kawasaki zxr 636- lesz
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nem tudja valaki hogy, mennyibe kerül a jobb oldali nagyobbik "felső" idomzat? Ha valaki tudja irja meg köszi
Ez a hó csak 50-es kérdés elég érdekes dolog!
Apám is ezt gondolta mielőtt megvettük, aztán ment vele és belátta h nem is kicsi/lassú
aki nem ért hozzá észre sem veszi h 50-es, és nem is érdekel ha vkinek nem teccik... az ne vegyen ilyet!
Photoshop 2 layer kell, utána egyik radíroz... én legalábbis így csináltam

mi lesz a következő? jó kérdés.... ha lesz akkor R125 kéne, de az drága, CBR randa, és marad az RS
régen jártam erre gondoltam beírok
következő: CBR125 vagy YZF-R125
Nekem ha minden összejön R125
igazából szarok az egészre +inkább csak a szájuk jár...
nektek mi lesz a következő motorotok? vannak már elképzelések? (de nem álmodozásokra gondoltam)
hát kösz skacok
gergo ha már ezzel is 'fikáznak' akkoraz ő esetleges fasza gépükkel miért nem állnak ki? intézzétek el úgy
általába azok fikázzák akik kurvára irigyek...engem olyanok szólnak le akiknek nincs motorjuk vagy épp "kicsit "( hogy mondjam) rosszabb motorjuk van... ENgem a tzrnél is leszóltak és ennél is van jó pár ember. De kibaszottul nem érdekel , annyi hogy max jókat nevetek...
+Az a lényeg hogy neked tetszen..., én mindig szarok mák véleményére...
Egyébként nekem egyszer egy 'nagymenő' mikor odamentem haverokhoz az Aeroxxal ... és ottvolt ez a flates gyerek ott kezdett el izélni hogy kávédaráló meg h lefőzi a kávét meg ilyeneket. Kimentem a Simsonnal ,hogy odaadjam neki. de a gyerek annyira pro volt hogy nem bírt vele elindulni ,mindenki kiröhögte. ennyit a sok nagy arcról :)
de kik? olyanok akiknek motorjuk is van legalább? vagy sok irigy... ha ez ha az nem kell velük foglalkozni
hát igen,
nem is kevesen...
csáó lupo! miért? téged már szóltak le?
titeket szoltak már le a moci miatt hogy hú csicska 50 ccm es pöcsköszörű meg ilyenek?
meséld már el hogy csináltad ezt aképet. pls!
meg hát
+ eső?
mi, meg van rendelve?