Ez a hó csak 50-es kérdés elég érdekes dolog!
Apám is ezt gondolta mielőtt megvettük, aztán ment vele és belátta h nem is kicsi/lassú
aki nem ért hozzá észre sem veszi h 50-es, és nem is érdekel ha vkinek nem teccik... az ne vegyen ilyet!
általába azok fikázzák akik kurvára irigyek...engem olyanok szólnak le akiknek nincs motorjuk vagy épp "kicsit "( hogy mondjam) rosszabb motorjuk van... ENgem a tzrnél is leszóltak és ennél is van jó pár ember. De kibaszottul nem érdekel , annyi hogy max jókat nevetek...
+Az a lényeg hogy neked tetszen..., én mindig szarok mák véleményére...
Egyébként nekem egyszer egy 'nagymenő' mikor odamentem haverokhoz az Aeroxxal ... és ottvolt ez a flates gyerek ott kezdett el izélni hogy kávédaráló meg h lefőzi a kávét meg ilyeneket. Kimentem a Simsonnal ,hogy odaadjam neki. de a gyerek annyira pro volt hogy nem bírt vele elindulni ,mindenki kiröhögte. ennyit a sok nagy arcról :)
Segítsetek légyszi, nem tudja valaki hogy, mennyibe kerül a jobb oldali nagyobbik "felső" idomzat? Ha valaki tudja irja meg köszi
Apám is ezt gondolta mielőtt megvettük, aztán ment vele és belátta h nem is kicsi/lassú
aki nem ért hozzá észre sem veszi h 50-es, és nem is érdekel ha vkinek nem teccik... az ne vegyen ilyet!
mi lesz a következő? jó kérdés.... ha lesz akkor R125 kéne, de az drága, CBR randa, és marad az RS
következő: CBR125 vagy YZF-R125
+Az a lényeg hogy neked tetszen..., én mindig szarok mák véleményére...
nem is kevesen...
mi, meg van rendelve?