Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerek azért van az a fórum h néha segítsünk is egymásnak... Am meg Üdv Z3 és a többiek rég jártam erre
full gyári+kipu = 120 (bydingo )
nekem Lorenzo replika rs 50esem van, folytás nélkül, csak lánckerékcserével megy 110-et, a tzr-ek mit lépnek?
hűdeviccesvalaki
koszike :)
jah és folytás nincs benne, csak nem nyitott az elektronika de az meg levan tojva
kurva jól megy. 6-7 alatt fön van 100on. 3100km van benne. 2007es. eddig még semmi nem volt annyi hogy a láncot meg kell huzni és a 160at midnig viszi alattam, nem kell sokat várni
Gergo, hogy megy az rs? kivan veve a fojtas? ha igen mennyit megy vegre? 2007 es igaz?
Volt mar vele valami gond? mennyi km van benne? :)
Ha raersz valaszolj mar pls
passz nem merek olyat írni hogy nitro
anno én is ilyet akartam rá, szerintem nagyon állatul néz ki.
Annyi a külömbség a zöld meg a kék között hogy a zöld kókányolás! Derékszögben megy a kipu és az nem tuti gátolja az áramlást!
Z3 mi lehet a zöld tzr-en oldalt a az a két piros hókamóka?
Hasonlóan van megcsinálva mint ezen !
kb
Ha végig olvasod az RS topicot olyan mintha elvééégeznél egy szerelő tanfolyamot
érdekesen van megoldva a kipufogó!
nem szolhatsz semmit...rs50topicba ha olvasgatnál néha összetennéd a kétmancsodat
Hát ahogy láttam rohadtúl puha
pozitív feltételezés
motogp 46 neked 80-cc van megcsinálva a tzr-ed?
Már csak az a kérdés melyikből van több
és negatív
Az ember először sokalja az árát aztán később jönek ki a meglepetések (pozitív), nem?
na és amikor az apaji útban jöttünk tudod az a jó rossz NS-1el én elöl a picsába mentem után Szilviéknél kérdezted mien futómű van a kis NS-ben jók ezek a kis 50es csoda gépek
Az még semmi a futóművön lepődtem meg 2sezméllyel este tök hideg van (szal nem tapad ugy a gumi mint 40fokbbbannnn ) elkezdtem szlalomozni... és semmi idegen mozgás nem voltszal tök stabil volt hihhetetlen