Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnapnál előbb nem tudom megmondani!
Tudok olvasni!
Ancsa kérdezhetlek a tax árról mennyi lenne?
Nem fix az ár!Oda van írva!
Én 695-ért árulom a szalonban ugyanezt 0 km-el... Kicsit húzós az ára!
Vadonat új blokk!
Nem akarok beleszólni, de ennyiért biztos nem fog elmenni.
Majdnem annyiba kerül mint egy új, pedig ez már 2 éves.

Sokat költöttél rá, az egy dolog, de a sok ráköltés szinte sosem jön vissza sajnos.
Anno én is így jártam az előző motorommal. Nem kevés pénzt basztam el rá, mégis annyiért tudtam csak eladni, amennyiért vettem :(
jah de ki neem?
Az ha meg nagyon drága lesz akkor veszek egy ultra hiper szuper fényképezőt
Hy!
Hogy-hogy neked is eladó a géped?!Mit történt?Te is elcsábítattad magad az új YZF-el!?xd
Hello!
Huh, én nem szoktam erről beszélni apuval, kivéve arról h, most akkor megtartjuk vagy nem!?Teljesen beleszerretem az YZF-125 be! Meg az új TZR-k is nagyon szépek, bár nekem az új replica nem annyira jön be!Szerintem ha olcsóbban adják majd mint az RS 125-t vinni fogják "mint a cukrot"!Nagyon dizájnos lett!
BENCE! MSN!
szal még lehet h megmarad?
ha eladjátok, csak érdeklődés képp, menniyért?
honnan szetted a képeket?
és akkor mi lesz? nem fogsz mocizni töbet? vagy lesz másik?
ejj de szépek jók lesznek ezek az új TZR-ek!
és az R125....hmm jó lett....mondjuk sztem az eleje lehetett volna Yamahásabb....sztem tiszta CBR-es....(a nagyobb CBR-re gondoltam mielőtt vki bezsólna )
jól néznek ki... főleg az új replica
Pár 2008as Yamaha modell
itt van még egy kép hogy tetszik .
HI. Beci nem én árulom a motort, hanem apu. Szerinted én örülök ennek? Ja, és nem untam meg!
Beci beszólásod jele: Viszont elkotyavetyélni sem fogja apu. Szerinted 15 évesen tudok olyan dolgot árulni amit nem én vettem és nem én vagyok a tulajdonosa? Ezzel a témát lezártam! Azért reménykedek benne, hogy nem adja el.
TZR Racing
biztos már kicsi neki