Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 1 rs csak nyomtak rá gilera matricát ps-el
Kattints a link gombra és oda rakd be
bakker....na
kép---
www/ma-n-cs-/20070705_165039/g..." title="http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?path=normal/www/ma-n-cs-/20070705_165039/g..." target="_blank">http://www.hatterkepek.hu/picd...
sőt! azt láttad hogy a Gilera is ki fog hozni egy UGYAN ILYEN motort!
Az új rs 1 derbi...alap, hogy szar
látom nem érted.....
ez egy saját vélemény, mindenki gondoljon azt amit akar! én ezt látom, ezt gondolom és kész!
és tudom h nem Aprilia az már....olasz cucc....láttam haveromén h Piaggio cucc van benne!
és látom neked nem vadiúj RS-ed van, az még jó, de ezek az újak! ne mondd már h tyűdetuti, mert nem minden értelemben! havernak néha azt jelzi h üresben van közbe meg nem, néha nem veszi a fokozatokat, elolvad az alja meg ilyesmi, meg hogy menjél szervizbe ha már ott is elrontják?
nem mondom h a TZR-nek nincs hibája, de én nem vennék új RS 50-et at fix

és látod, attól független ki lehet fogni jókat, mint RSPetya részéről!
semmi baja, szép, gyors, minden....neki csak annyi baja volt h nem volt hozáá szerszámkészlet meg nem voltak meghúzva a csavarok!

hát igen....qrvára értek hozzá
szvsz én ezt látom most azé me neked aprilia cuccod van nem kell halálra védeni, lehet h jó, én eliszem neked,
én is nagyon kiálltam anno a Gilera márka mellett, de azt elismertem h az újak mind Piaggiok és már nem az igazi gilera, kinézetre sem és belsőre meg főleg!
Hát így jártatok... Ez van.
Nekem mindenesetre remekel a moci, igaz 1hét állás után elég nehezen indult be, de megoldottuk.
Ma 60km-et mentem, - igen, még mindig jogsi nélkül - úgyhogy egyre közelebb vagyok az 1000km-hez, szal lassan szervíz. :P
Jogsi meg már lassan meglesz...
Hát sok midnentől függ... Ki hogy használja,mennyire figyelnek oda rá stb... Szal h msot van pár széthullot attól nem kell általánositani... És még csak nem is Apriliam van
125ös apriliával baj?azokkal az új rs-ekkel max, de azokkal is csak azért mert sík hülyék a szervízben.
meg ha más kárán te csak így röhögni tudsz akkor gratula
a tzr topicba is olvass vissza, mennyi baj van velük. apriliák meg jók csak normális szerviz kell nekik! az új 50es apriliáknak meg semmi köze az apriliához elmondom neked! de am látom sokat értesz hozzájuk
Majd ha mész gurulni a Nude-os sráccal szólj már rám kiváncsi vok arra a gépre
Tegnap igenjót motoroztunk.
Tettünk 1kis kirándulást Horvátországba de az uticél nem volt megtervezve.Igen jó volt.
Kb.150km mentünk oda-vissza.Nem olyan sok de azárt jó volt...
akkor úgylátszik h ki kell fogni a jó mocit
de én akkor is kitartok a véleméynem mellett, hát mien dolog az h elrontják szervizbe? meg h a bal asló lemez ráolvad a kipufogóra? és egy héten belül letörik az egyik tükör?
meg olvastam a másik apriliás fórumban h többen is szívtak az apriliákkal főleg a 125-ösökkel!
Olyanról nem mondj véleményt amit nem ismersz!Nekem volt elég sok apriliám meg 1 yamahám is és 1ikkel se volt semmi bajom...
csáóóó!
ömm....képzeld mi történt velem.....hát nem hiszed el.....lerobbantam fóton
jött értem apum teherautóval
Ákosnak meg EZ APRILIA!
úgyvolt h meeek vele, amikor kiveszik a folytást h utána még mocizunk, hát előtte romlott el a motorom, szal nem mentem szerencsére!
beviszi szervizbe, muki mondja neki h max 2.5 óra! és kész, 10-re vitte, jó elment addig apjával a munkahelyére, ott várt, visszamentek fél egyre, aszondja neki a muki h nem indul, kivették a folytást de nem idul be, megnézik h mi romlott el,megvan, aztmondják 2 hét mire megjön az az alkatrész
apja szól a főmuftinak-haverok vagy mi, protekció- az mondja a szerelőknek h az egyik promóciós mociból szedjék ki....egyenlőre ennyit tudok, Ákos ma jön haza Jászapátiból vagy honnan, majd meglátjuk mi lett vele.....

u.i. tessék...aprilia
Hali!
megjöttem görögből...
Bekem Bence, Ákossal és az RS-sel mi van?
szted mennyi kellene?
13800
Sziasztok kinek hány km-e van?
Hát az az egy-két perc elég gyenge sztem... Nah de mind1....
T.Laci! 2003-as, 380 volt

fahee! az nem hidegen volt! ottjárt előtte 1-2 percig
Hát hidegen nem nagyon kéne neki húzni... Márha úgy pörgetted ki a 10et...
bocs, nem menyiért mert azt kérdeztem, hanem hány évesen