Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a régebbi fajta tzrek berugósak.
Hello!

Hát 100-t megy sportkipufogó nélkül kb.!Nekem az utazója 85 körül van!Berúgós TZR? Ilyenről még nem is hallottam:D
Szevasztok!
Most kb 1 hónap mulva beújítok és ugy néz ki hogy tzr-t veszek! Az évjáratot még én sem tudom pontosan...de ugy 95-körüli. A véleményeteket kérném a motor tipusról hogy hogy megy mennyi a vége kb ja és annyit tudok róla h berúgós...az kb évjáratban kifejezve? Segitsetek lécci!
Előre is kössz!
Ádám.
Hello!

Érezd jól magad "öregharcos"!
sziasztok én megyek osztálykirándulásra majd szombat este visszatérek vigyázzatok magatokra (meg a gépetekre )
hogy micsináltál vele?lassan melegszik fel?nekem 15perc parkolózás után már tök forró
hát én 15ezerről tudok
De már leradiroztam róla!Sztm nagyon kemény és lassan melegszik fel!
a te gumid meg azé csuszik mert bekented szilikonnal...szerintem...nekem semmi gond nincs vele ahol Balázs csuszkál a dunloppal ott a pirelli naon stabil...
Hello sztm ha a szervízbe viszed akkor fognak kérni munkadíjat!
Nekem óránként 5000 Ft-ért szervizelték a motorom!
te se olvastad el az egészet amit írtam nem baj már megszoktam
köszi!
Hello!

Hát, nem tudom!Nekünk mielőtt kihozták volna kivették a folytást belőle, most lehet, hogy baromságot mondok, de én nem emlékszek arra, hogy kértek volna bármennyit is a folytást kivételéért!
A folytást mennyiért veszik ki belőle?
Hello!

Jól ment, de nem élveztem!:DA vizsgabiztos olyan volt mint a Barátok Köztből a Berényi András!XD Megakartam tőle kérdezni, hogy hogy van a Dani, de nem mertem mert féltem, hogy megbuktat!XDDD
nem is neked írtam, de bármelyik új gumi is tud ilyen hegyes lenni.. ha egyenesen mész ugyebár akkor közel se kell akkora tapadás mintha lapjára lenne fektetve, nekem most az rsen is majdnem ilyen hegyes gumi van (d208gp) és semmi gond nincs vele. amúgy ha felrakatod a felnire akkor közel se ilyen hegyes mint a képen.
Én a futófelületre gondoltam!
utcai gumiból is ugyanúgy van ilyen hegyes is de mind1
nem azért tapad jól mert kevés benne a minta mikor felmelegszik olyan mint a rágó azért fasza és azért is kopik gyorsabban, porba kell vele nagyon vigyázni amúgy nincs ennél jobb gumi utcára. kis rsen volt vágott slickem
Miért?
nincs igazad
Hello na sikerült a rutin vizsga?
Hello!

Bocs, kicsit lemaradtam! Nem akarod eladni a Rossi Replicás mocidról a matricákat nékem? Ez hülye kérdés volt, ám de halálosan komoly!:D
Hello!

Nagy szép ez a piros TZR!Nekem nagyon tetszik! Le akarod fujatni feketére? Én nem tenném a te helyedben, sokkal csúnyább lesz!Így nagyon szép..szerintem..De te tudod!Nézd meg a fekete TZR-t egy ideig jól nézett ki és aztán Pff
helló hétvégenként döntögetni az utakon