Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

havat lapátolni? én tegnap pulcsiba mentem külön órára
Bence!Holnap majd csörögj rám ha kiírtek!Megrendeltük a kipuffot!Március 25.e körül jön meg
Hello hívj fel hogy akkor holnap mi lesz!
Megyünk-e és mikor?
Halika...Ramykám ha van kedved és szerecc sokat motorzni, akkor szombaton elmehetnénk Pestre a mocikiállításra, csak én pont szombaton viszem a mocim a dekorosokhoz h felragasszák a matricákat amit meghútam mikor borultam, Z3 azt mondja h 12-re lenne érdemes kiérni mert akkor lecc a Streetfighter show...Csak még nem tudom h hányra kell vinnem a mocit , de max 2 óra alatt készen van...
felénk egy szem se esett, itt az eső esett...
Hello!

Hú, ez a hó!Hiányzott is meg nem is! Tegnap 1,5 órán át lapátoltam a havat itthon! Tuning, bocs, hogy nem kerestelek, de nem láttalak msn-ben! Pedig felvettelek az új címeden kistuning@hotmail.com -on! Egyébként láttad a felkérésemet a partnerlistádra?
Hello itt van a hang csak katt az előzményre!
Sajna most nem tudok csinálni mert szervízben van a motorom!
Halika... Motogp_46, most mondja nekem Z3 h neked van az a Gianelli kipuffod 50-be kerül kb. és h 7,500-res fordulatig nincs oan nagy hangja de a fölött jó, meg azt is mondta h eccer kihúztad rendesen 7,5 fölé és kiwi lennék rá mert 4 nap és itt a szülcsinapom és én nekem is kéne egy kipuff...azt mondja Z3 h őt eléggé meggyőzte a dolog és kiwi lennék a vidióra h mien...meg a 7,5 feletti hangra
de ..... de ha megnézzed az adatlapom ott az új
NEm te írtad ki msn-be hogy új az msn címed?
oké-oké akkor majd keresel msnen este
Hy!

Tulajdonképpen a fő szempont a baleset megelőzés.De mondom még az árról nem beszéltünk azzal a csávesszal!Apu egyszer már felhívta őt, és azt mondta, hogy meg lehet oldani.De még az árról nem tudok semmit az ég világon, de azért ez nem publikus!!!
ok, max még eringre is lehet ne menni
amúgy kb mennyi lenne az ára ?
Hy!

Hát szerintem annak a környékére..De még nem tudom pontosan!Mondom a motorkiállításon fogjuk azzal a rendőrrel megbeszélni..De szerintem igen..
hova kell menni ??? hringre ?
Hy!

Ok, megfoglak keresni, de csak estefelé ok?De te kicsit messze laksz az nem baj?Nekem nem..
tiger ez engem is érdekel keres meg msnen
Hello!

Hát, én azért nem írtam a pénzes dolgot mert selytettem, hogy ezt ti is tudni fogjátok!Apu azért is akarja vele megbeszélni, hogy mit hogy meg mennyiért..De azért lenne jó ha pl. 3-4 en lennék mert akkor kevesebbet kéne fizetni..
nyilván dani...
Tourist trophyban el van írva de nagyon az rg 500, valójában 95Le, már nem is kell a játék
hát ez az
hát nekem nem de a pénztárcának... , meg megkéne kérdezni valakitől hogy milyen aki volt már ilyenen hogy megéri e xx összeget kifizetni.
egy ilyen képzés ártani tuti nem árthat geri
én már sok balesetet kikerültem , és eddig szerencsém volt (k@va nagy) mindig, a héten pl. majdnem megtudtam milyen a kamion elejére fölmászni motorral