inkább PS2ön ért adok ki egyszer összeget minthogy állandóan vegyek ilyen kártyát olyan kártyát stb meg görcsöljek hogy menni foge a játék meg nyavjogni hogy szaggat...PC-n játszani...LOL.szerintem
Hát azokat a kocsi után húzott csíkokat nagyon, gyorsan ki is kapcsoltam, meg pl a kanyonpárbajt, az a hülye összevissza forgó nézet engem halálra idegesít, meg az ellenfeleknek az a pici videóablaka amibe beleröhögnek, hát majdnem szétvertem tőle a gépet.
Carbonnal?hú hosszú történet.jövőhét körül lesz meg amit nem is bánok mert föci térkép doga,kémia kiselőadás,és föci könyv leírás van még erre a hétre kitűzve
CSő midnenki!! Ki hogy halada CARBONNAL? mi a véleménye rolla?
jóóóóóó motoros időnk van!! mindeki csapjon a lovak közé!!
Ki csajozott be a TZR-rel? Vagy ki akar? Nem tud valaki valami jó bőr motoros nacit??? Venni akarok vagyik kapni fogok csak azé kérdem h melyik jó sztetek???? íííírrrrrjjaaaaaaatttoookkkkkk!!!!!!!!!
ui: SZAR AZ MSN!!!!!!!!!!!!!!
egyébként kiszámoltam és kb 4hónapig lesz a nappaliba mert ugye télen már csak té lesz remélem nem pedig nyár+ márciusba első fele mivel akkor még szar idő szokott lenni, most is november vége fele járunk de mint ha tavasz lenne, de kifogom birni, nem akakrom hogy piszkos legyen, majd robogozok 40el...
most nézem az időjárást és egész hétvégén 10-20fok között lesz a hőmérséklet , de miért??? nem akakrok már motorzni erre meg itt lesza jó idő és mindeki körülöttem motorzni fog csak én fogok robogzni , lehet elsijettema téliesítést?
hetvegre joidot mond nem?
jóóóóóó motoros időnk van!! mindeki csapjon a lovak közé!!
Ki csajozott be a TZR-rel? Vagy ki akar? Nem tud valaki valami jó bőr motoros nacit??? Venni akarok vagyik kapni fogok csak azé kérdem h melyik jó sztetek???? íííírrrrrjjaaaaaaatttoookkkkkk!!!!!!!!!
ui: SZAR AZ MSN!!!!!!!!!!!!!!