Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éccakát
na látod én kihasználom
Én naon ritkán játszok gépen ps2 meg azért nem kell mert úgy se használnám ki inkább a motorra költöm azt az pénzt.
de be most megvok fázva remélem elmulik
whe whe whe :D
hetvegre joidot mond nem?
inkább PS2ön ért adok ki egyszer összeget minthogy állandóan vegyek ilyen kártyát olyan kártyát stb meg görcsöljek hogy menni foge a játék meg nyavjogni hogy szaggat...PC-n játszani...LOL.szerintem
Jah bocsa Kulákéknál ps2 is van
ps2re?
átküldjem msnön a magyarítást ?
magyar????
Meg azok a redvás csapattársak is idegesítenek Viszont a magyar verzióba neki mész a rendörnek és kiírja h államnak okozott kár xxxxösszeg
lekell ragasztani
Az a kis képernyő ténleg eléggé gáz amibe bele röhögnek még akk is röhögnek amikor a poros álláson hagyam őket
Hát azokat a kocsi után húzott csíkokat nagyon, gyorsan ki is kapcsoltam, meg pl a kanyonpárbajt, az a hülye összevissza forgó nézet engem halálra idegesít, meg az ellenfeleknek az a pici videóablaka amibe beleröhögnek, hát majdnem szétvertem tőle a gépet.
én sztem jó! igaz rövid de kurva jó! Szted mit basztak el benne??
jó reggeltet vale ma lehet hogy megvesszük a LS-es DVDírót,remélem lesz
hát én se ájultam el töle már őszi szünet elején megvolt
Ne számíts sokra, kb egy délután az egész, rohadt rövid, és elég sokmindent elbasztak benne
jaja.béci jól beszél
Carbonnal?hú hosszú történet.jövőhét körül lesz meg amit nem is bánok mert föci térkép doga,kémia kiselőadás,és föci könyv leírás van még erre a hétre kitűzve
Ne a motorral csajozz be hanem a sanyival ugye zoli?
CSő midnenki!! Ki hogy halada CARBONNAL? mi a véleménye rolla?
jóóóóóó motoros időnk van!! mindeki csapjon a lovak közé!!
Ki csajozott be a TZR-rel? Vagy ki akar? Nem tud valaki valami jó bőr motoros nacit??? Venni akarok vagyik kapni fogok csak azé kérdem h melyik jó sztetek???? íííírrrrrjjaaaaaaatttoookkkkkk!!!!!!!!!
ui: SZAR AZ MSN!!!!!!!!!!!!!!
egyébként kiszámoltam és kb 4hónapig lesz a nappaliba mert ugye télen már csak té lesz remélem nem pedig nyár+ márciusba első fele mivel akkor még szar idő szokott lenni, most is november vége fele járunk de mint ha tavasz lenne, de kifogom birni, nem akakrom hogy piszkos legyen, majd robogozok 40el...
yahyah
most nézem az időjárást és egész hétvégén 10-20fok között lesz a hőmérséklet , de miért??? nem akakrok már motorzni erre meg itt lesza jó idő és mindeki körülöttem motorzni fog csak én fogok robogzni , lehet elsijettema téliesítést?