matek és fizika közt megnéztem mondjuk a fizikát nagyon szeretem úgy a matekkal sincs gond csak amikor egy példát 20soron keresztül kell levezetni az lefáraszt
Áhhh nem hülyéskedj az alpinstar legdrágább csizmája nincs 100e!
Mo. nem lehet kapni szerintem!Csak Ausztriában de benne van a motorinfo újságban!DE ÁR nincs benne!
Köszi!Nekem nem jó oldal az hogy nincs suli mert 3 témazárót írnék.És így most majd be kell pótolni és az sokkal szarabb..Mindenki pofázik meg stb..Zoli én nekem nem rossz az msn-em
őőőő hát őőő , bevittük idő nap elött a nappaliba de téleg, katt az adatlapomra, tiszrára kiment a fejemből, de igérem most fölirom és ha ujra jó lesz az asztali gépem mert hogy MEGINT SZERVÍZBE VAN HOGY ROHADNA MEG , és akkor ott beteszem háttérnek és tavasszal igérem az lesz az első hofy fölveszem , huh elegemn van mostmár hogy nincs saját számitógépem és abbol is hogy tul hideg van a motorozáshoz, de ez legyen a legkisebb gondom , tényleg motorozik még valaki???
jó ha tolod, én már próbáltam , szinte nem is kell tolni, épp hogy csak löksz eggyet rajta kiengeded a kuplungot és be is indult persze sebességbe kell rakni.
david!!!
most latom neked is mejott az eszed es te is leszedted a villarol azt a csunya narancssarga szart ... en is leszedtem :D
ja egyebkent mondtam hogy 4 napig rajta voptl a motoron a gyujtas es lemerult az aksi?? sztetek eleg ha tolom vagy kell a tolto??
Mo. nem lehet kapni szerintem!Csak Ausztriában de benne van a motorinfo újságban!DE ÁR nincs benne!
motorsports.puma.com/moto/
Nagyon jól néz ki a motogp-ben a kawások ilyet használnak!
Köszi!Nekem nem jó oldal az hogy nincs suli mert 3 témazárót írnék.És így most majd be kell pótolni és az sokkal szarabb..Mindenki pofázik meg stb..Zoli én nekem nem rossz az msn-em
De már nemsokáig!
most latom neked is mejott az eszed es te is leszedted a villarol azt a csunya narancssarga szart ... en is leszedtem :D
ja egyebkent mondtam hogy 4 napig rajta voptl a motoron a gyujtas es lemerult az aksi?? sztetek eleg ha tolom vagy kell a tolto??