Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja néha felnéztem mi van.msnezni nem lehet tanulás közbe ne viccelj
matek és fizika közt megnéztem mondjuk a fizikát nagyon szeretem úgy a matekkal sincs gond csak amikor egy példát 20soron keresztül kell levezetni az lefáraszt
Amikor msn-en irtam!Mit tanultál a cbr125r topicban?
Zoli látom nagyon tanultál!!
Áhhh nem hülyéskedj az alpinstar legdrágább csizmája nincs 100e!
Mo. nem lehet kapni szerintem!Csak Ausztriában de benne van a motorinfo újságban!DE ÁR nincs benne!
100körül talán vagyis az első ami a főoldalon van/ami a gipszre van rajzolva/
nekem ez teccik nagyonmhttp://motorsports.puma.com/moto/de a másik is kurwa joo de nem tudja valaki menyibe kerülnek ezek a boots-ok???
mennyi ?
Sziasztok láttátok már a puma csizmát?
motorsports.puma.com/moto/
Nagyon jól néz ki a motogp-ben a kawások ilyet használnak!
Jó Reggelt!
Hello!

Köszi!Nekem nem jó oldal az hogy nincs suli mert 3 témazárót írnék.És így most majd be kell pótolni és az sokkal szarabb..Mindenki pofázik meg stb..Zoli én nekem nem rossz az msn-em
jó reggelt
Nekem német
én még csütörtök-péntekre reménykedema jóidőben /szerdán angol /
AHA!!!
De már nemsokáig!
igen
őőőő hát őőő , bevittük idő nap elött a nappaliba de téleg, katt az adatlapomra, tiszrára kiment a fejemből, de igérem most fölirom és ha ujra jó lesz az asztali gépem mert hogy MEGINT SZERVÍZBE VAN HOGY ROHADNA MEG , és akkor ott beteszem háttérnek és tavasszal igérem az lesz az első hofy fölveszem , huh elegemn van mostmár hogy nincs saját számitógépem és abbol is hogy tul hideg van a motorozáshoz, de ez legyen a legkisebb gondom , tényleg motorozik még valaki???
Hello Gergő na van már videó??????
Hello!Hogy sikerült leszedni?Maradt valami nyoma hogy ott volt?
jó ha tolod, én már próbáltam , szinte nem is kell tolni, épp hogy csak löksz eggyet rajta kiengeded a kuplungot és be is indult persze sebességbe kell rakni.
david!!!
most latom neked is mejott az eszed es te is leszedted a villarol azt a csunya narancssarga szart ... en is leszedtem :D
ja egyebkent mondtam hogy 4 napig rajta voptl a motoron a gyujtas es lemerult az aksi?? sztetek eleg ha tolom vagy kell a tolto??
fain ez a kép!
ja majd rakok csak kéne hozzá a TZR sztory
Sztem a régebbi tzr ről is tegyél fel képet amúgy felvettem én is a motort is meg téged is.
szöveg?történet?valaki tud valamit?