www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm... -ma lámpánál beálltam egy ilyen malaguti mellé.nagyon szép kis gép igaz 50es helyett 90es volt kis tuning... meg sportdob
Amég nem látják a szülők az ellenőrzőt adig lehet motorozni
faszom megint nem tanultam szokás szerint.... Külömben megfigyelhető h mikor Z3 aszt mondja h tanul a fórumon kószál minden féle topicben háát kinek mi a tanulás...
(Bocs Z3)
Látom ti is szívtok,nekem holnap 0-ik órára be kel mennem Magyarország gazdaságib mittoménijéből dolgozat,utána angol szóbeli ,utána irodalom tz é negyedik órában megint földrajz,de akkor az égitestekből doga,jah és KémiaTZ(R) .
Naon szopás lessz a holnap ,de remélem holnap még tudok motorozni
Nekünk na fain matek tanárunk van naon bíróm.Ma fizika órán a csillag ember meg 1 kosaras naplója című filmekröl beszéltünk Jah óra végén meg szólalat:"Jah ma a szögsebbeségről kellet volna beszélni
ez a jól bevált módszerem
Zolinak biztosan van egy technicája Óóó devárom már a tavaszt!!Visegrád közel van hozzád?(Zoli)De várom már
faszom megint nem tanultam szokás szerint.... Külömben megfigyelhető h mikor Z3 aszt mondja h tanul a fórumon kószál minden féle topicben háát kinek mi a tanulás...
(Bocs Z3)
Naon szopás lessz a holnap ,de remélem holnap még tudok motorozni
a faszom belevágom ebb a szarba mert nem tom Z3 szótár keres... találtál valamit??
Minek matekot tanulni? Az vagy megy vagy nem megy.
APÁM ANYÁM FOGADÓ ÓRÁN VAN OMG!!!!!!!