Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom a házunk

www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm... -ma lámpánál beálltam egy ilyen malaguti mellé.nagyon szép kis gép igaz 50es helyett 90es volt kis tuning... meg sportdob
ne idegeljé tovább
Én se szoktam soha tanulni de legalább nem mondom aszt h tanultam...
ez a jól bevált módszerem
tanultam én Visegrád?hát odavissza 70km körülbelül
Hello!

Zolinak biztosan van egy technicája Óóó devárom már a tavaszt!!Visegrád közel van hozzád?(Zoli)De várom már
Amég nem látják a szülők az ellenőrzőt adig lehet motorozni
faszom megint nem tanultam szokás szerint.... Külömben megfigyelhető h mikor Z3 aszt mondja h tanul a fórumon kószál minden féle topicben háát kinek mi a tanulás...
(Bocs Z3)
jó ét
nekem nem lesz holnap első órám:D
tudjátok mért írok én olyan sokat az rs topicba?mert ott jó a társaság.ti meg ......tok írni
én ma se tudtam holnap jólesni egy lájtos napsütéses szélmentes kellemes idő eső nélkül még jó lenne motrozni
Látom ti is szívtok,nekem holnap 0-ik órára be kel mennem Magyarország gazdaságib mittoménijéből dolgozat,utána angol szóbeli ,utána irodalom tz é negyedik órában megint földrajz,de akkor az égitestekből doga,jah és KémiaTZ(R) .
Naon szopás lessz a holnap ,de remélem holnap még tudok motorozni
Jaj nekünk is tök ilyen vele is beszéltünk már az ufókról multkor hülyült h már rég itt vannak köztünk
én meg eddig 4-ből 4mategdogánál 0,5-1ponttal csúsztam le az 5ösről és olyan hülyeségekkel csesztem el az egészet hogy már fáj
gyökös egyenletek...rühellem,mondjuk 4est írtam belőle szép az élet? szakad az eső-_-"
angolból holnap szódoga,délamerika földrajzából vaktérképes doga,matek gyökös doga,töri felelés de az ÉÉLLLETTT SZÉÉÉP!!!
én meg holnap írok német meg angol dogát
a faszom belevágom ebb a szarba mert nem tom Z3 szótár keres... találtál valamit??
matekot/fizikát tanulok=csinálom az írásbelit Z3-magyar szótár
20 az soknak számít?
Minek matekot tanulni? Az vagy megy vagy nem megy.
így elb szni egy gyönyörű motort hát nem igaz!azt a fekete részt már luxus lett volna normálisan lefényezni?
ááááá!
APÁM ANYÁM FOGADÓ ÓRÁN VAN OMG!!!!!!!
Nállunk feldobsz egy témát h hizs e az ufókban? egész órán arról beszélünk...
Nekünk na fain matek tanárunk van naon bíróm.Ma fizika órán a csillag ember meg 1 kosaras naplója című filmekröl beszéltünk Jah óra végén meg szólalat:"Jah ma a szögsebbeségről kellet volna beszélni
Nekük kúrva jó volt a matek óránk tegnap! Bejön a ttanár mondja h most nem ér rá és kiment mi egész végig bent beszélgettünk...