Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem döntök nagyot mivel az csak a kanyar bejáratánal vagyok,és így sikerült a fénykép ez van legközelebb én fényképezek
pasz
z3 te azon az uccso kepen jonagyot dontesz, azzal a szoveggel naon faxa igazi rossi vagy ... de biztos lesz ra kifogas ....
majd a vidit átküldöm holnap mikor a gumi eldurran
ami most hátul van az naon jó
METZELER de qrva faxa majd lefényképezem
na szerinted hány ferivan ebben az országban akinek csupa kisbetűvel írjuk a nevét
háát ha úgy nézzük
mien feri ???????
ilyet is mondott a feri????
smiley
"akkor szia Z3"
"ellehet innen menni!"
aki motor tuningról beszél kérme így írja "tuning" mert a tuning az az én nevem vagy ha vkinek nem teccik szólok az okmány irodának
Cső engem is érdekelne a jog, megvan még és menyiért lenne????
na itt a példa bal oldali préselt a jobb meg kézzel gyártott
Hello
Lesz jogsid?
de az a3 kicsi
jah jah a3 teccik,teccik,apának főleg,de calibra az rohatt jó,és nagy.Nekem az autó az NAGY!!!
már bocs de te az a3ast minek nevezed??????az nem, kicsi kocsi?????vagy nem láttál még a3ast vagy...
Ez is megoldás, nekem is lehetne így, megtartanám a benellit aztán valami autót mellé, de inkább normális moci, télen meg marad a busz!
gyerekek lemaradtatok.volt egykét lehetőségem,de úgy választottam hogy kapok egy kisebb kocsit,és tuningolhatom a tzr-t.az a bajjjj hogy rohattul utálom a kicsi kocsikat,de sajna nincs keret calibrára
Kezdődok a MotorShow1 a sport1-en!!!!
De most komolyan tuningolni akarod a gépet?Vegyél inkább nagyobbat.Na de ha mégis megtuningolod, és nekem remélhetőleg összejön a cbr 125 07-es akkor jössz motorozni, aztán mehet a kergetőzés.
Sok! Nem is kell. Inkább megyek egy kört a tieddel a hóban, ha megengeded.Az eléglenne nekem.
kép nincs,és 50ér árulja.minimum 45-öt...
rs ? bazze ne mazt mondtad hogy autót kapsz?meg hogy nem tuningolod a motort?összevisszabeszélsz bazze