FIGYELEM FIGYELEM ÚJ KÉPEK AZ ADATLAPON FIGYELEM FIGYELEM! (12 éven aluliaknak nagykorú felügyelete mellett ajánlott!)
A Képek minősége szar me telefonnal készültek! A Képek rokonomnál készültek!!
maj lesznek normális képek is!! ECCEEEEEE!!
Erre Gondoltunk mi is! Csak reménykedtünk h rajta van valahol...
jó megy amúgy vittem cstommy(ez a fórumos neve)-t és egy sarok alatt 70km/h! rövid utca volt!
Köszi a gratulációkat! Na ezaz honnan tudom meg h 2006os? Sehol nincs rajta az évjárat... vagy mégis? de nem tom h hol!? De jól megy a kicsike nagyon! Nem bántam meg h tzrem lett! nagyon ott van élőbe sokkal szebb mint képen!!!
Gianneli kipuffom van!Jobban megy tőle és jobban is gyorsul de nemtudom megmondani hogy mennyi a vége mert nekem 13-mas fogaskerekem van igy megy 120-at !11-esssle nem tudom hogy mennyi a vége!
Szerintem nem én voltam a madaras tesconál, mert tegnap a Bence itt volt és megmérkőztünk ismét turist trophyban !Hallod Zoli!Akkor ha nemlesz meg akkor úgy is szólok..
Igen megvan! Tegnap hajnali 2 re értünk haza! Szal jó volt! De jó voltam nagyon mert első utamon majdnem elütöttek! Mert iylen hülye utca volt ahol kettényílt és fal volt közte na én nem láttam a falat mert kurva sötét volt hátranézek sehol nem jön senki és mentem aszán dudáltak
Minden esetre kurva jó a TZR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A csávó akitől vetük nem volt képes beletankolni hót száraz volt a tankja annyi volt benne h eggyet kerültünk vele! Fater átvizsgálta az egészet semmit nem talált rajta ami komoly baj lenne! De borultak már vele az látszik a kipuffon! De máshol nincs leverve komolyabban! Rossi-s de az idomok nem a rossis idomok hanem a simának az idomlyai sztem ahogy elborult vele kicserélte de minden egyenes meg minden jó meg sehol nem látszik semmi!! Miskolcról lett véve ami tőlünk 263 km-re van!! Ez volt a 2006os 410ezerért!
Sztem kurvára megérte mert 601 km van benne jól megy mint az állat! Semmi ferdeség nicns benne! Mindne oké annyi h az oldalsó idomok nem kékek és nicns rajta az a fehér matrica hanem lelett cserélve mind a 2ő a simának az idomlyaira (mint motogpjé)
A Gumik kegyetlen jók rajta majdnem fullosak! Látszik az egész motoron h nicns széthajtva meg visszapörgetve! Semmi folyás nicns rajta lengő villák egyenesek nem kotyognak sazl minden ok vele!
Gratulálok a tzr-edhez!!!!!!!!!!!
de sztem szedd le a sok képet az adatlapodról
lehet hogy egy kicsit gyenge a szöveg,javaslatokat várok
A Képek minősége szar me telefonnal készültek! A Képek rokonomnál készültek!!
maj lesznek normális képek is!! ECCEEEEEE!!
jó megy amúgy vittem cstommy(ez a fórumos neve)-t és egy sarok alatt 70km/h! rövid utca volt!
Szerintem nem én voltam a madaras tesconál, mert tegnap a Bence itt volt és megmérkőztünk ismét turist trophyban !Hallod Zoli!Akkor ha nemlesz meg akkor úgy is szólok..
Minden esetre kurva jó a TZR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A csávó akitől vetük nem volt képes beletankolni hót száraz volt a tankja annyi volt benne h eggyet kerültünk vele! Fater átvizsgálta az egészet semmit nem talált rajta ami komoly baj lenne! De borultak már vele az látszik a kipuffon! De máshol nincs leverve komolyabban! Rossi-s de az idomok nem a rossis idomok hanem a simának az idomlyai sztem ahogy elborult vele kicserélte de minden egyenes meg minden jó meg sehol nem látszik semmi!! Miskolcról lett véve ami tőlünk 263 km-re van!! Ez volt a 2006os 410ezerért!
Sztem kurvára megérte mert 601 km van benne jól megy mint az állat! Semmi ferdeség nicns benne! Mindne oké annyi h az oldalsó idomok nem kékek és nicns rajta az a fehér matrica hanem lelett cserélve mind a 2ő a simának az idomlyaira (mint motogpjé)
A Gumik kegyetlen jók rajta majdnem fullosak! Látszik az egész motoron h nicns széthajtva meg visszapörgetve! Semmi folyás nicns rajta lengő villák egyenesek nem kotyognak sazl minden ok vele!
A TZRen hova van írva a gyártási év??