110et?? 20as fogaskerekkel esetleg , neked az életbe nem fog menni 110et gyárilag már nem azért,, szar a km órád, én is jól járattam be mégis 103at mentem vele régebben max ugy megy nekem 110-115 hogy van rajta kipuff rendszer meg nagyobb fuvoka meg nagyob fogaskerék szal 110et nem fog menni gyárilag, váglyák le b*meg a fa*szom ha ez igaz. hmm és r6?? 15évesen , hát vegyetek hozzá koporsot is , 15-16ééves fejjel.. de inkább vegyetek 1000res gsxrt az jobban huz,jah és 8.5 le a tzr gyárilag, de ha neked 110et is megy akkor több
nah ennyi hozzá füzni valom volt, nem oksokodni akartam csak háát az ilyneket nem nagyon szoktam el hinni, én is mondthatnám azt hogy hmm heti zesbpénzböl veszek most egy uj porsche 911et
Szjevusztok!Bassza meg a ló azt a szöget,ami belállt tnap a hátsó kerékbe Tövig belenyomódott,aztá volt vagy 4 cm... Elmentem benzinkútra aztá vettem ilyen defektjavitó sprayt,és végülis megoldódott a gond,nem lett különösebb baj.
Amúgy viszem hétfőn a gépet 6000-es szervizre,holott már 6600 van benne Azé csak most, mer monták a yamahába hogy használjam ki amig nem esik a hó,szal amig lehet mocizni. Én meg éltem a lehetőséggel
És adott egy pár tuning tippet
nah ennyi hozzá füzni valom volt, nem oksokodni akartam csak háát az ilyneket nem nagyon szoktam el hinni, én is mondthatnám azt hogy hmm heti zesbpénzböl veszek most egy uj porsche 911et
De ha R6-osa van az embernek akkor sztem baszik a rendőrökre
Amúgy viszem hétfőn a gépet 6000-es szervizre,holott már 6600 van benne Azé csak most, mer monták a yamahába hogy használjam ki amig nem esik a hó,szal amig lehet mocizni. Én meg éltem a lehetőséggel
Csak nem carstyling-ról?
Ez egy jó közösség itt
És nem bántam meg a TZR-t!!! nagyon tetszik minden féle képp értve!!!
Hol lehet a haverod verdájára szavazni?