Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd összetöröd azt a gyönyörűséget,na meg arról hogy izületes leszel ne is beszéljünk
ééééééééééén!!!! ma a hóesésbe is motoroztam haverommal :)
Hello!Ki motorozik még?
huuu felvett apám haverja iwiwen én meg msnre és tuning műhelye van. Majd rakok linket.
És adott egy pár tuning tippet
te is?azt én is néztem de most hajlok az rs6 felé
Én elösszőr carstyling,és aztán láttam h fenn van hvtm-en,de carstylingról,ott a nickem ChopiTzr,de nincs adatlapom
egy 1000rebe kamázik a gyerek mint az állat
110et?? 20as fogaskerekkel esetleg , neked az életbe nem fog menni 110et gyárilag már nem azért,, szar a km órád, én is jól járattam be mégis 103at mentem vele régebben max ugy megy nekem 110-115 hogy van rajta kipuff rendszer meg nagyobb fuvoka meg nagyob fogaskerék szal 110et nem fog menni gyárilag, váglyák le b*meg a fa*szom ha ez igaz. hmm és r6?? 15évesen , hát vegyetek hozzá koporsot is , 15-16ééves fejjel.. de inkább vegyetek 1000res gsxrt az jobban huz,jah és 8.5 le a tzr gyárilag, de ha neked 110et is megy akkor több
nah ennyi hozzá füzni valom volt, nem oksokodni akartam csak háát az ilyneket nem nagyon szoktam el hinni, én is mondthatnám azt hogy hmm heti zesbpénzböl veszek most egy uj porsche 911et
Hát nekem tuti nem engednk meg 16 évesen a 600as gépet! a 25öst se akarják! De azst tudod h ha elkapnak akkor nagyon megbasznak a zsaruk!
jaja jöhetnek utánad a 110 lovas octaviával
hát M-el A1 re jövőre mehetek
De ha R6-osa van az embernek akkor sztem baszik a rendőrökre
M el akkarod vezetni az r6ot????????????vagy a1el?A1 belefér ismerősöm r1et a1el vezet
én 15 De nem jogosítvánnyal megy az R6 se
Hány éves vagy???????
az a baj hogy kevésnek érzem azt a 6le-t ami benne van de jövőre lehet hogy lesz egy "99-es R6-om
nincs képem de egy fekete 2006 os tzr júniusban lett meg most veretem bele az 5000 rediket
Muti képet a TZRedről! Hány km van benne? 110et megy? gyárilag?
nekem simán folytás nélkül megy 110 körülieket...ez sztem annak köszönhető hogy ésszel volt bejáratva tehát negyed gázzal 1000 km ig
Szjevusztok!Bassza meg a ló azt a szöget,ami belállt tnap a hátsó kerékbe Tövig belenyomódott,aztá volt vagy 4 cm... Elmentem benzinkútra aztá vettem ilyen defektjavitó sprayt,és végülis megoldódott a gond,nem lett különösebb baj.
Amúgy viszem hétfőn a gépet 6000-es szervizre,holott már 6600 van benne Azé csak most, mer monták a yamahába hogy használjam ki amig nem esik a hó,szal amig lehet mocizni. Én meg éltem a lehetőséggel
6600 sectorrol és te?Hammer tuning műhely... vagy mi? /hvtm.hu/
z3 te honnan ismered rush-t?.
Csak nem carstyling-ról?
Neked is köszi!!
Ez egy jó közösség itt
És nem bántam meg a TZR-t!!! nagyon tetszik minden féle képp értve!!!
Szeva!

Hol lehet a haverod verdájára szavazni?