na fater mondta voltak itt a rendőrök...tudjátok a feljelentés miatt.fater odadta nekik a papírokat amikk igazolják hogy 50es aztán fater kérdezte hogy megnézik-e a motort..tökre megdöbbentek hogy meglehet azt mondta fater hogy megdícsérték hogy milyen szép és csóválták a fejüket hogy hogy lehet valaki ilyen hülye hogy a hengerben tiztán látható 49es felirat ellenére feljelent
szoktam bemenni
múlt héten is voltam a kolbász fesztiválon húúú de negy volt
piros+fekete de nagy része fekete és piros csík +láng(gyári)
vég sebességre kérdeztem+erőre
nincs még kép a gépen de majd lesz
mi számod?
hétfőn v kedden megyek a yamamotoba
motopepe grat a géphez hol lax?
"felnyitod a tankot és annyi..."-légszűrő csere...PERSZE.... rakok fel képeket ja okos előző tulaj jól el barmolta valami lefolyó cső csak úgy lógott nem volt bekötve sehova
nem a fúvóka... azt már kitágították
nem tom mert 12 ezernél kiakad az óra de sztem max 13 500
még most jön rá a kipuff csak még nem érkezett meg de várom már............
csá fiúk!
nekem is van 1 tzr-em augusztusban vettem(muteromékkal+az én lóvém)és nézegettem h mit írtok
és elég különös dolgokat olvastam pl.alapból úgy 100-at megy a gépetek+ilyesmik mert az enyém csak 80-ig mutat és max 85-90-et megy
én is +kérdeztem a szerelőt a fúvókáról de azt mondta h felesleges mert nem lenne vmi sokkal erősebb
és csak többet enne de ez szerintetek igaz vagy nem??????????????
meg a fogaskerék az mennyit jelent végre és mennyi minuszt erőben???????????????
meg nekem nem pörög 6.ban 11000/min fölé szélárnyékban sem és a tiétek?????????????
légyszi írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztem nincs olyan ember aki ugy adja el a TZRt mert szar...
csak meghibásodás miatt (Bécinél elég nagy meghibásodás volt :D ), vagy azért mert kinőtte a gépet...
múlt héten is voltam a kolbász fesztiválon húúú de negy volt
piros+fekete de nagy része fekete és piros csík +láng(gyári)
vég sebességre kérdeztem+erőre
nincs még kép a gépen de majd lesz
mi számod?
hétfőn v kedden megyek a yamamotoba
Szoktál járni be Csabára
Ha bent vagy összefuthatnánk. Megnézném a gépet ....
köszi
zsadányi vok békés megyei
a fogaskerék mit jelent a 13-as?????????
és a fúvóka????????
"felnyitod a tankot és annyi..."-légszűrő csere...PERSZE.... rakok fel képeket ja okos előző tulaj jól el barmolta valami lefolyó cső csak úgy lógott nem volt bekötve sehova
nekem 11000-ig pörög nagyon maxxxx
hova valósi vagy amúgy?
akkor ez is kilőve marad a kipu meg a fogaskerék csere...
nem tom mert 12 ezernél kiakad az óra de sztem max 13 500
még most jön rá a kipuff csak még nem érkezett meg de várom már............
a karbiban a fúvókát mondod
hány ezerig pörög a tied 6.ban??
nekem is van 1 tzr-em augusztusban vettem(muteromékkal+az én lóvém)és nézegettem h mit írtok
és elég különös dolgokat olvastam pl.alapból úgy 100-at megy a gépetek+ilyesmik mert az enyém csak 80-ig mutat és max 85-90-et megy
én is +kérdeztem a szerelőt a fúvókáról de azt mondta h felesleges mert nem lenne vmi sokkal erősebb
és csak többet enne de ez szerintetek igaz vagy nem??????????????
meg a fogaskerék az mennyit jelent végre és mennyi minuszt erőben???????????????
meg nekem nem pörög 6.ban 11000/min fölé szélárnyékban sem és a tiétek?????????????
légyszi írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alapból 11/47 van a tzr-en.
Nekem 13/47 van fenn.
Gergő videóóóóóóóóóó!
Most már van időd sztm!!4
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor_hasznaltmotor_l ista.jsp
és most döntsd el h miért adják el:D:D:
csak meghibásodás miatt (Bécinél elég nagy meghibásodás volt :D ), vagy azért mert kinőtte a gépet...