Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

84 az sok, meg amugy is kivágnának vele itthon Nem komoly, de azért egy képet a sajátodról nyomathatnál.
baze csak az 84 ezer amúgy nem lesz rs,ez lesz full tuning szép lassan,vagyis most ez az álláspontom,de még enm végleges.pill keresek képet az eladó jogról.
Annyiért ugy se adják oda
25 000, de nem vagyok komoly érdeklődő, mondj 25 000-et, és ha eladó annyiért, akkor még lehet érdekel.
Arnold!!Van egy haveromnak jogja még egy,és el akarja adni,megkérdezzem eladó-e még?Mennyit mongyak max árnak?
Említetted hogy jövőre vagy mikor lecseréled egy rs-re, úgyhogy sztem arra gyűjtsél, erre akkor nem érdemes ennyi pénzt áldozni.De te tudod.Légyszi dobj egy képet a jog-ról is!
A másodoknak olyan gsx-r 1000 yoshimurás formálya van, az jobban tetszik, én arra szavazok.
A hebo kipuff 52 ezer forint,amit én akarok,nem krómvégű hanem nikkelezett festett vége van.itt a képe is.
Van egy másik kipuff is 84ezerért,szerintetek jobban megérné,jobban menne tőle a gép?Mellékeltem ahoz is képet,a második az,a szürke.
Csak azért volt furi hogy szezon végén kipu, mert nem fogod tudni kipróbálni.
Van jogod is?Bazze, add már kölcsön egy körre!Ne félj annyira nem töröm össze!
Amugy gondolkodtam ha lenne egy eladó jog, vagy dio arra befizetnék, úgy 30 000 ft max, idomok nélkül, állatkodni, meg streetfighterkedni jó lenne.
Szejvusztok!Arnold,azé idény végén teszem rá a kipuffot,mert úgyis most van 6000-es szerviz,egy csomó minden lesz cserélve,és igy egybe meg lesz oldva minden.Amúgy ha jobb az arrow vagy gianelli,mé drágább a hebo? Csak a neve miatt,mi?A szervizbe aszonták hogy az arrowt nem érdemes 50esre tenni,inkább 4T-re és 250ccm feletti motorokra érdemes rátenni,de aszonta azokra nagyon jó!!!Szal nem szidni akartam...
Ugye itt szhelyen esett a hó,asztá megállt és megin esett.De nem maradt meg,elolvadt és most estére lefagyott az útra.Nekem több se kellett,kivittem a jogot,aztá őrültködtünk kicsit a haverokkal Bazeg sikerült tripla madmax,anyáááááááááádddd joggal vazze,azé tudok mi?? acem az lesz hogy kiütöm szögekkel a gumikat,aztá vadulás,kibaszott jó lesz!!!!gondoltam megcsinálom a tzr-rel is,de mondom inkább nem,mert...
Sziasztok!Igazad van!
A másik meg az hogy elég kényes az a kromozott felület vagy nem kromozott?
Nem számít!
Majd a mentő elszállít!
már megszokhattad volna
nézd meg az alakját a kézzel gyártott rengeteg apro elemböl van összeheggesztve és annak más az áramlása jólvan legyél okos és legyen jobb a préselt
Szezon végén veszel kiput?Amugy majd ha összefutunk azért meghalgatnám mennyivel másabb a Leo Vince-mnél
jól
Amúgy komolya a biciklis óra??ne hülyüljetek,hogy fog az kinézni???!pfff
És az mé baj hogy nem kézzel gyártott?Sztem inkább jobb,mert ki tuggya milyen cigányok fogták meg a drága kipuffot
nekem is van csak elromlott szerintem
tudod mutatja az időt...
az óra miatt kell neki ahogy nekem is jól jönne vagyis nekem van csak lusta voltam fölrakni még
Mi a fasznak rá biciglis óra? Amaz nem jó? vagy mi a baj vele?
megoldom
fdehogynem jó