baze csak az 84 ezer amúgy nem lesz rs,ez lesz full tuning szép lassan,vagyis most ez az álláspontom,de még enm végleges.pill keresek képet az eladó jogról.
Említetted hogy jövőre vagy mikor lecseréled egy rs-re, úgyhogy sztem arra gyűjtsél, erre akkor nem érdemes ennyi pénzt áldozni.De te tudod.Légyszi dobj egy képet a jog-ról is!
A hebo kipuff 52 ezer forint,amit én akarok,nem krómvégű hanem nikkelezett festett vége van.itt a képe is.
Van egy másik kipuff is 84ezerért,szerintetek jobban megérné,jobban menne tőle a gép?Mellékeltem ahoz is képet,a második az,a szürke.
Van jogod is?Bazze, add már kölcsön egy körre!Ne félj annyira nem töröm össze!
Amugy gondolkodtam ha lenne egy eladó jog, vagy dio arra befizetnék, úgy 30 000 ft max, idomok nélkül, állatkodni, meg streetfighterkedni jó lenne.
Szejvusztok!Arnold,azé idény végén teszem rá a kipuffot,mert úgyis most van 6000-es szerviz,egy csomó minden lesz cserélve,és igy egybe meg lesz oldva minden.Amúgy ha jobb az arrow vagy gianelli,mé drágább a hebo? Csak a neve miatt,mi?A szervizbe aszonták hogy az arrowt nem érdemes 50esre tenni,inkább 4T-re és 250ccm feletti motorokra érdemes rátenni,de aszonta azokra nagyon jó!!!Szal nem szidni akartam...
Ugye itt szhelyen esett a hó,asztá megállt és megin esett.De nem maradt meg,elolvadt és most estére lefagyott az útra.Nekem több se kellett,kivittem a jogot,aztá őrültködtünk kicsit a haverokkal Bazeg sikerült tripla madmax,anyáááááááááádddd joggal vazze,azé tudok mi?? acem az lesz hogy kiütöm szögekkel a gumikat,aztá vadulás,kibaszott jó lesz!!!!gondoltam megcsinálom a tzr-rel is,de mondom inkább nem,mert...
Van egy másik kipuff is 84ezerért,szerintetek jobban megérné,jobban menne tőle a gép?Mellékeltem ahoz is képet,a második az,a szürke.
Amugy gondolkodtam ha lenne egy eladó jog, vagy dio arra befizetnék, úgy 30 000 ft max, idomok nélkül, állatkodni, meg streetfighterkedni jó lenne.
Ugye itt szhelyen esett a hó,asztá megállt és megin esett.De nem maradt meg,elolvadt és most estére lefagyott az útra.Nekem több se kellett,kivittem a jogot,aztá őrültködtünk kicsit a haverokkal Bazeg sikerült tripla madmax,anyáááááááááádddd joggal vazze,azé tudok mi?? acem az lesz hogy kiütöm szögekkel a gumikat,aztá vadulás,kibaszott jó lesz!!!!gondoltam megcsinálom a tzr-rel is,de mondom inkább nem,mert...
A másik meg az hogy elég kényes az a kromozott felület vagy nem kromozott?
Majd a mentő elszállít!