Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hogy fogod rá tenni?
az órát mennyié???és hol???mert én ma veszek rá biciklis órát!
Muti a képeket!
értve! Hány km van benne?
Hello!

Zoli megint nemjó az msn-ed? Ma itt is esett a hó!Csináltam olyan képet hogy "kistüzér a hóviharban" meg "Tzr a hóesésben"
most meg nincs mert bejaratos de visszakaopja a sportkipuffot ...
Jó bazdmeg deé n jogsi nélkül mentem! Nem asztm ondom h az sok csak újságolom h ennyit tettem belle össz vissz eddig! Béci neked van rajta valami tuning? Mennyit megy?
nekem az a bajom a heboval h az eleje nem kézzel gyártott mint a giannelli vagy az arrow

lehet én is behozom a ponyt a szobámba felrakom a szekrény tetejére
és amugy a nyomatékba h változott a gép???? alul rossszabb lett nem???
Szjevusztok!Ma bevittem a gépet 6000-es szervizre,de má kuplung nélkül vitt em el.Szal most lesz rajta új sportkuplung,lánc,fogaskerekek meg egy hebo sportkipuff.Hát meg kell mongyam nem egyzerű kuplung nélkül menni,tudás kell hozzá Nekem azt monták nem lehet bele rakni nagyobb izzót,mer műanyag a foglalat,ezé megolvadna,meg a generátor se birná nagyon.Nem tom neketek hogy jó
köszi hát én 116 mentem eddig vele, de inkább azt mondom hogy 110et mindig viszi bár ez fogaskerék függő is, a lényeg hogy érdemes rá venni mert én még álmomba se hittem volna hogy ennyire nagyott dob a teljesítményén, gyorsulásra sokkal jobb lett m igazábol minden szempontbol, végre meg gyorsulásra is sokkal jobb lett. arrow vagy giannelli hmmm hát nemtom én nagyon meg vagyok elégedve az awowommal de motogpnek is nagyon meg van a giannelivel, mind2 nagyon jó
en kedden mentem 100 kmet a motorral pedig akkor is hideg votl vazz
3nap 41 km-el nem buszkelkednek :P
vettem a motorra iranyjelzot+orat
Jó reggelt midnennkinek! A Faszom kivan a hóval meg azzal kurva postával! Nem képesek megküldeni aszt a kibaszott jogsit!!! Már 2 napja kellett volna jönnie!!!!!!
Gergő jól mutat a géped a nappaliban az a baj h nekünk nicns helly a nappaliban mert venni kellett egy 300.000ftos asztalt de hogy mia fasznak aszt ne kérdezzétek mert oké h szép de nem fér be tölle a motor mert asztal kanapé akvárium meg iylen encsem-bencsemek elfoglalják a hellyet!
Gergő mennyi volt a sport kipuff? és mennyit dob rajta? meylik a jobbb az Arrow vagy a Gianelli? vagy az Aprókavics? (Apropovich)
Jövő7re mondja a jó időt még nyomom a száját majd most 3 nap alatt mentem 41 km-t iylen hidegben! De szépen járatva mert 40el sem mentünk mert szél is volt meg hideg is!
üdv a klubban
hát az én enyémet is gyözködni kellet, bár régen apap bmwje is benn volt, azt még ugy elfogadta és amikor euzt akakrtuk behozni azt mondta hogy ide robogo nem fog bejönni , de aztán apa meggyőzte, de most őszintén ha elfér és tiszta akkor miért ne? indoknak még csak azt hallotam mert hogy nem ide valo, erre meg azt tudom kérdezni miért nem??? sztem nem zavaró tényező föleg ugy hogy olyan tiszta hogy enni lehetne róla
Anyám kivágna a motorral együtt ha a napaliba raknám
én még nem mostam le az enyémet még tervbe van véve egy keddi motorozás meg egy út a szervízbe s vissza
izlések és pofonok , legalább szem elött van mindig , és tiszta motornak tiszta hely kell
nappaliba? hát nem tudom én nem tudnám elképzelni a motort a nappalinkban
nos beraktuk a gépeta nappaliba, tegnap lemostam és éjfélkor be is jött, hát nem volt valami leány aálom lemsoni, k*va hideg volt, 5pulcsit fölhuzatm hogy ne fázzak + egy rövid polo is volt még rajtam
szép hóesésben gazdag jóreggelt!!!!
Nah én meg ma voltam forgalomban...2 orát vezettem hóesésben
még mindig fázok
pedig jol felöltöztem ám...mind 1 vasárnap síruhában megyek...
Ja meg a shox suzuka kesztyü se alkalmas téli motorozásra mert akár lenne rajtad akár nem:D
A Simson az defektes
a TZR rel mentem de akkor még nem esett akkor kezdett el esni !
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
Ebből jó kis jég moccot lehetne csinálni
szten a simoval ment