Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan izé...olyan furi
45ezer
nekem tudod mi tetszene?ha mutatanál képet az új TZRRől hány km van bene?másikba mennyi volt?6000?
Nektek tetszi kez a 2007es yamaha???
nekem nem
45-55 körül lehet
MEnnyi egy oylan henger?
szentem a 75ös TOP már jó! ja és 12es a kompressziója a Topnak uj korába
Akkor sztem azért lehet mert nem olyan a henger.Vagy milyen vann benn?Mert én ugy tudom hogy egy erősebb pl aluhengerhez már cserélni kell.
na csak elmondom h nekem sincs kicserélve a gyári a 75ösnek 12ezer kmt már elment a gyári fötengellyel és full tuningal és semmi baja Italmondo is megmondta h a gyári tökéletes, elbirja
és haverom MXébe is birja gyári főtengely van még benne soha nem volt szétszedve a blokk 6ezer kmesen kapta meg a 75ös hengert, 21es karbit, giannellit, most van benne vmi 20ezer km körül és a főtengő meg se kottyan szal ennyi
Főtengely?
DE NEM FELTÉTLENÜL KELL KARBI HOZZÁ ha az RS simán megy a kis 12es karbijával akkor a tzr is megy a 16ossal
Amekkorát tudsz bele szerezni! Csak karbi kell hozzá.
mielött osztod itt a hülyeséget mond már el egy 70es hengerhez miket kell még cserélni??? mert semmit se kell a hengeren kivül
Minek bele nagyobb henger?70-es is elég, de akkor is egy csomó mindent kéne cserélned.Inkább gyűjts nagyobb mocira!
Szjevusztok!
A tzr-be maximum mekkora hengert lehet rakni,ami elfér benne? Mert többen monták már hogy kicsi bele a 70ccm-es,mert attól nem lesz sokkal erősebb.
És ha má annál nagyobbat teszek bele,mit kell cserélni hogy ne haljon meg 10 km után?
Köszi a válaszokat!
Füsti hol szerezted azt a képet a matricákat?Tied?
jó a matrica szett képed!!!!!!
van egy viccem :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pedofil a buszon :1diákot kérek
motoros boltban
de tudsz rendelni a neten is www.egumotors.hu
talán a péknél
mien boltba vetted??
Na sikerült venni izzót!35/35w!
És csak 370 ft volt 1db.De találtam hozzá halogén izzót is de az 2000ft 1db.
Sztm az ápriliába is ilyen való vagy nem?
akkor grex a legjobb a vasárnapi rally borulásnál koppant a fejem a tetőn még se tört ketté és a fejem se fáj