Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hebot szerintem ne vegyé szar és drága de te tod
www.hebo.hu/Scooter/katalog/ki...

Marchas -- legutolso, én ilyet veszek...

vajon a piros szin festés, vagy olyan anyagbol van?
Szevasztok!Nah acem hnap leteszem a gépet,mer holnap viszem be 6000-es szervizre.Szal a téli időszakba,vagy már most rá lesz téve egy kis tuning.Először kipufogóra gondoltam.Azt szeretném kérdezni,szerintetek milyet vegyek rá?És hol tok utánanézni a neten?
valszeg télen még lesz rajta nagyobb henger,meg főtengely.Meg nagyobb karbi...
hol vesztek bele izzót???? nekem is kellene az RS 50be 15 Wos van benne
nincs az izzóval semmi gond, nem kell hozzá relé se, 45ös azt viszont nemtom hogy jó lenne e bele, de a 35ös is erős eléggé szerintem
ja lehet
Ja az powerslied , leeht h bukta is??
ahogy nézem,az első képen powersliedol a embör
valszeg volt a boltba azért vett
Hello Gergő!
Érzékelhető a külömbség mert én holnap megyek venni és most azon rágódok hogy vagy 35-öst vagy 45-öst vegyek!Ha elég erős a 35-ös akkor nem akarok potyára venni 45-öst mert nem vagyok benne biztos hogy bírná e a generátor!Volt a boltban neked izzó nem volt vele gond??????????
35ös az izzom, ezt még birja simán, video meg megint kiment a fejemből , de a héten megcsinálom a videot.
nem. nemtom hogy ki
faterod van az R6tal?
én 2. képen vagyok, de a megfektetésnek esés lett a vége
nem engedtek fel a pályára. és nem is én vagyok az r6-osal
ja nem.az r6 vagy r1
első képen tevagy az aki úgy megfekteti azt a motort
P.ringre felengednek tzr-el?És robesszal?Ha üres lenne a pálya mennék egy kört
Ma láttam egy kék-fekete tzr-t a pancsi-ringen innen valaki???? meg ezek voltak a hétvégén:
Csákány! Birom az iylen okos képeket....
ezek a képek is Lolok :D:D:D:D:D:D:D:D:D
lol :DDD
ha fézetnének érte akkor se vinném :DDDD
Hello!

Hát ez nagyon LoooOOOoOooOoOL
Na ugyan TZR topic de elmesélem mi volt tegnap/ma velem
szentendréről 2kor indult az 56km es túra /gyalog!!!/ esztergomba én csak 10kor tudtam csatlakozni csobánkán mivel 2kor még nagyinál voltam na szóval vázlat pontokba szedve:
-11:15csobánkáról START innentől folytonos hülyülés kezdődött
-12:30körül első 5perces pihenő
-1-1:30körül első nagy pihenő kb fél/háromnegyed órát voltunk itt
-2:30egyik srác poénból megpróbálja kirugni a lábam /2hónapja ezzelé próbálkozik eddig még nem jött be/ mondom neki álljon le...elkezdi jol van abba hagyja...puff.balltérdemre rá.akkor még nem is fájt csak 6órával és X kmmel késöbb
-3:00 fejet hajtva a nép akaratának befogjuk a szánkat.
-3:45 pihenő /mi még mindig kusba/
-4:10 körül jön az "Isteni" szikra kezdjünk el reppelni...mer az vicces 3an összeálltunk 4:40ig szortuk a baromságokat aztán egyik srác leszakadt folytattuk hát ketten.aztán énekeltünk meg minden./hajnali 5kor..."Süt a nap nehogy szomorú légy lehetne százszor is rosszabb..." /
-5:15pihenőhöz érkeztünk ettünk /egész túra alatt ittam 4dl vizet 3dl teát 5szelet csokit két kis virslit/
-5:30 osztálytársak lefekszenek aludni...én meg majd halálra untam magam
-6:00 na ugye én mondtam hogy ne aludjatok
-6:10elindulunk esztergomba
-7:00 nagyon fájt már a bal térdem holtpont...
-7:14-1kmet 14perc alatt tettük meg /azzal a sráccal mentem akivel reppeltóün /
-7:37 nagyon szarul vok.no már csak 10km... ekkor jön egy házaspár írtó jófejek voltak 10perc alatt 1kmet tettünk meg
-8:00 beértünk esztergomba
-8:20 tesco füvön pihi
-9:30 elindulunk a bazilikába... /sok ..,.... lépcső /
-10:00 misén félálomban alvás
-11:00 vége a misének elindulunk valami új híd felé roszákat dobi a dunába
-11:40 szülők megtaéáéása üdvözlése majd go haza
-zuhanyzás,ebéd majd MONK elején bealudtam majd
-18:20felkeltem az ágyamba.kimegyek kérdezem hogy hopgy kerültem be azt mondta anyum hogy fölkeltett hogy menjek be hát nem emléxemrá biztos nagyon éber lehettem
-19:00 F1
Alonso elöttem elásta magát Massa SCHUMAHER kétségtelenül ő volt a legjobb pilóta /igaz nem neki szurkoltam mivel ő már bizonyított,ő "volt" a F1es "THE DOCTOR" /,hiányozni fog és amit művelt hát az valami HATALMAS!!!!egyszerűen fantasztikus!! jövőre nálam Massa lesz a favorit,Alonso tehetséges kár hogy hülye /mclarenhez megy ...na ott NEM lesz világbajnok / és bunkó kis !+"!+ /hát nem tudom de én a helyében tuti együtt ünnepeltem volna Massával és oda megyek SCHUMAHERhez /
Megint az a lóképű spanyol lett a világbajnok ,de most már mind1 jövöre hamilton úgyis 5x-ör jobb lesz mint ő .
Schumi szépen ment.