Szevasztok!Nah acem hnap leteszem a gépet,mer holnap viszem be 6000-es szervizre.Szal a téli időszakba,vagy már most rá lesz téve egy kis tuning.Először kipufogóra gondoltam.Azt szeretném kérdezni,szerintetek milyet vegyek rá?És hol tok utánanézni a neten?
valszeg télen még lesz rajta nagyobb henger,meg főtengely.Meg nagyobb karbi...
Hello Gergő!
Érzékelhető a külömbség mert én holnap megyek venni és most azon rágódok hogy vagy 35-öst vagy 45-öst vegyek!Ha elég erős a 35-ös akkor nem akarok potyára venni 45-öst mert nem vagyok benne biztos hogy bírná e a generátor!Volt a boltban neked izzó nem volt vele gond??????????
Na ugyan TZR topic de elmesélem mi volt tegnap/ma velem
szentendréről 2kor indult az 56km es túra /gyalog!!!/ esztergomba én csak 10kor tudtam csatlakozni csobánkán mivel 2kor még nagyinál voltam na szóval vázlat pontokba szedve:
-11:15csobánkáról START innentől folytonos hülyülés kezdődött
-12:30körül első 5perces pihenő
-1-1:30körül első nagy pihenő kb fél/háromnegyed órát voltunk itt
-2:30egyik srác poénból megpróbálja kirugni a lábam /2hónapja ezzelé próbálkozik eddig még nem jött be/ mondom neki álljon le...elkezdi jol van abba hagyja...puff.balltérdemre rá.akkor még nem is fájt csak 6órával és X kmmel késöbb
-3:00 fejet hajtva a nép akaratának befogjuk a szánkat.
-3:45 pihenő /mi még mindig kusba/
-4:10 körül jön az "Isteni" szikra kezdjünk el reppelni...mer az vicces 3an összeálltunk 4:40ig szortuk a baromságokat aztán egyik srác leszakadt folytattuk hát ketten.aztán énekeltünk meg minden./hajnali 5kor..."Süt a nap nehogy szomorú légy lehetne százszor is rosszabb..." /
-5:15pihenőhöz érkeztünk ettünk /egész túra alatt ittam 4dl vizet 3dl teát 5szelet csokit két kis virslit/
-5:30 osztálytársak lefekszenek aludni...én meg majd halálra untam magam
-6:00 na ugye én mondtam hogy ne aludjatok
-6:10elindulunk esztergomba
-7:00 nagyon fájt már a bal térdem holtpont...
-7:14-1kmet 14perc alatt tettük meg /azzal a sráccal mentem akivel reppeltóün /
-7:37 nagyon szarul vok.no már csak 10km... ekkor jön egy házaspár írtó jófejek voltak 10perc alatt 1kmet tettünk meg
-8:00 beértünk esztergomba
-8:20 tesco füvön pihi
-9:30 elindulunk a bazilikába... /sok ..,.... lépcső /
-10:00 misén félálomban alvás
-11:00 vége a misének elindulunk valami új híd felé roszákat dobi a dunába
-11:40 szülők megtaéáéása üdvözlése majd go haza
-zuhanyzás,ebéd majd MONK elején bealudtam majd
-18:20felkeltem az ágyamba.kimegyek kérdezem hogy hopgy kerültem be azt mondta anyum hogy fölkeltett hogy menjek be hát nem emléxemrá biztos nagyon éber lehettem
-19:00 F1
Alonso elöttem elásta magát Massa SCHUMAHER kétségtelenül ő volt a legjobb pilóta /igaz nem neki szurkoltam mivel ő már bizonyított,ő "volt" a F1es "THE DOCTOR" /,hiányozni fog és amit művelt hát az valami HATALMAS!!!!egyszerűen fantasztikus!! jövőre nálam Massa lesz a favorit,Alonso tehetséges kár hogy hülye /mclarenhez megy ...na ott NEM lesz világbajnok / és bunkó kis !+"!+ /hát nem tudom de én a helyében tuti együtt ünnepeltem volna Massával és oda megyek SCHUMAHERhez /
Marchas -- legutolso, én ilyet veszek...
vajon a piros szin festés, vagy olyan anyagbol van?
valszeg télen még lesz rajta nagyobb henger,meg főtengely.Meg nagyobb karbi...
Érzékelhető a külömbség mert én holnap megyek venni és most azon rágódok hogy vagy 35-öst vagy 45-öst vegyek!Ha elég erős a 35-ös akkor nem akarok potyára venni 45-öst mert nem vagyok benne biztos hogy bírná e a generátor!Volt a boltban neked izzó nem volt vele gond??????????
ezek a képek is Lolok :D:D:D:D:D:D:D:D:D
ha fézetnének érte akkor se vinném :DDDD
Hát ez nagyon LoooOOOoOooOoOL
szentendréről 2kor indult az 56km es túra /gyalog!!!/ esztergomba én csak 10kor tudtam csatlakozni csobánkán mivel 2kor még nagyinál voltam na szóval vázlat pontokba szedve:
-11:15csobánkáról START innentől folytonos hülyülés kezdődött
-12:30körül első 5perces pihenő
-1-1:30körül első nagy pihenő kb fél/háromnegyed órát voltunk itt
-2:30egyik srác poénból megpróbálja kirugni a lábam /2hónapja ezzelé próbálkozik eddig még nem jött be/ mondom neki álljon le...elkezdi jol van abba hagyja...puff.balltérdemre rá.akkor még nem is fájt csak 6órával és X kmmel késöbb
-3:00 fejet hajtva a nép akaratának befogjuk a szánkat.
-3:45 pihenő /mi még mindig kusba/
-4:10 körül jön az "Isteni" szikra kezdjünk el reppelni...mer az vicces 3an összeálltunk 4:40ig szortuk a baromságokat aztán egyik srác leszakadt folytattuk hát ketten.aztán énekeltünk meg minden./hajnali 5kor..."Süt a nap nehogy szomorú légy lehetne százszor is rosszabb..." /
-5:15pihenőhöz érkeztünk ettünk /egész túra alatt ittam 4dl vizet 3dl teát 5szelet csokit két kis virslit/
-5:30 osztálytársak lefekszenek aludni...én meg majd halálra untam magam
-6:00 na ugye én mondtam hogy ne aludjatok
-6:10elindulunk esztergomba
-7:00 nagyon fájt már a bal térdem holtpont...
-7:14-1kmet 14perc alatt tettük meg /azzal a sráccal mentem akivel reppeltóün /
-7:37 nagyon szarul vok.no már csak 10km... ekkor jön egy házaspár írtó jófejek voltak 10perc alatt 1kmet tettünk meg
-8:00 beértünk esztergomba
-8:20 tesco füvön pihi
-9:30 elindulunk a bazilikába... /sok ..,.... lépcső /
-10:00 misén félálomban alvás
-11:00 vége a misének elindulunk valami új híd felé roszákat dobi a dunába
-11:40 szülők megtaéáéása üdvözlése majd go haza
-zuhanyzás,ebéd majd MONK elején bealudtam majd
-18:20felkeltem az ágyamba.kimegyek kérdezem hogy hopgy kerültem be azt mondta anyum hogy fölkeltett hogy menjek be hát nem emléxemrá biztos nagyon éber lehettem
-19:00 F1
Schumi szépen ment.