Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 70-es henger nem ér enyit akkor má vegyél legaláb 75ösett ha durva mocott akarsz vagy annál is nagyobbat. Nem kicsi 70esett, 70es henger az azért van hogy ne keljen szarrá forgatni a motort, és nem hogy kelljen neki anyit erölködni, erősebb lesz, de sokkal nem megy jobban.
Hogy lenne má ilyen drága a hengerszett, egy rendes top henger vagy pilini is megér enyit mint ezek és az olyan 45-55 ezerből megvan nem ilyen , 125ezer forintós miből van az
ez a pályázás engem is érdekelne bár mi Rs robbieval megyünk nyáron a h ringre rs 125-ös edzésre de azért sztem mindenhol tudok újat tanulni
és mennyiért adja a tudását? :D
és minek még neked kocsi ??? 15 éves vagy
a pályázás télleg egy más világ,naon jók voltak az órák meg minden.Érdekes dolgokat tanultam...Megéri elmenni a berkihez!!!Higgyétek el ő aztán vágja:D
és az r1
Dede!Kocsi az áll,de montam hogy nem vállok meg a mocitól sem.
Amúgy a fejemen a feketesityak,az AGV Stealth.
Mivvan! akkor mégsem autót kapsz???
akkor marad a napszemüveg no sisak kombináció
Keeway sisak a biztonság ne továbbja
jah most látom h az :D
milyet ajánlotok?? mert az uvex annyit ér mintha dióhéjba húznám a fejem...:D
Sziasztok!
sisak választás előtt állok és nem tom h milyen legyen
Mivan a képeiden az agv sisak a fekete??
Karbit nem akkarsz venni mert az elkell a főtengelyt nem muszály kicserélni bírja a gyári is a közép kategoriást.
Csináltam egy kis számolást,ha full tuningra akarnám a gépet.
Felső kategóriás ár: - hengerszett --70ccm Racing Pata Negra-- 126 504 Ft
- kipufogó -- Replica -- 84 300 Ft
- 12 inches főtengely-- 45 504 Ft
- membrán-- 7602 Ft
összesen: 263 910 Ft

Középkategóriás ár: - hengerszett-- 70ccm alu-- 58 302 Ft vagy 70 ccm Racing-- 95202 Ft
- kipufogó--Performance--52 902Ft
- 12 inches főtengely-- 28 002 Ft
- membrán--6402 Ft
összesen: 145 608 Ft a 70ccm-es alu kipuffal,és 182 508 Ft a 70 ccm-es Racing kipuffal.

Sztem én a 145 608 Ft-os változatot fogom megcsináltatni a télen.Vagy az úgy szar lesz?Szerintetek megéri többet rákölteni?
55 az jó ár, hengerek sem drágábbak ám még lehet h olcsobbak pl a Top, vagy a polini hengerek 45-55ezer forintok
puff...

henger jó lenne :D
Meik 55 a kipuff vagy a henger szett???
55 ruppo a cucc
Drága a Hebo cucc, de aki megfizeti az csak jól járhat!!!!
Minőségi cuccok (aranyáron)
Viszont tuti hogy nagyon nagyon jó!!!
Nuku folytás 100% teljesítmény
Ezen a honlapon jó kis Hengerszettek vannak alu.acél megkéne kérdezni menyiért lehet
Ja és az olyan lemezből van nem kell félni hogy lekopad, sokáig bírja.
Hebo kipuffok jó cuccok, csak drága de azé drága mert jók, legalábbis robogora sztem, akkó TZr-re is ugyan igy van ez jó kipuff lesz meg optikailag is szép, sok sikert hozzá
Nem tom ezt a Hebot még nem is hallottam.Kinek mi a véleménye róla?az árát nem látom ott...
Amúgy még milyet lehet rakni tzr-re,mindenfajta érdekel.
ja hogy kipuff...az más