Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mi ez???
ez nagyon jó!nézzétek meg
ezt nézétek meg!
a brigéciol
az ecset?
jah..nem drága 900 FT asszem 1 olyan dobozzal
ja,ecsettel kell rákenni a trutyis felületre... aszongyák...
de az valami folyékony bigyó...olyan flakonba van mint a felmosó
ahogy azt te elképzeled fékezel ketőt és hasalsz egy jót
leszeded konnyen fekezel kettot a porba es lejon :D
az az
Brigéciol????
Hát még nem tisztítottam van egy ilyen topic ott írták hogy van valami B betűs anyag ami lehozza a dzsuvát a láncról.Briceol vagy mi de motoros boltba tudni fogják de olyat is olvastam hogy nem érdemes tisztítani a láncot hanem csak be kell fújnio láncsprével (olyat vegyél ami teflonos) és csak évente egyszer kell letakarítani ősszel mielött elkezdi a téli álmát aludni a motor De arra vigyázz hogy ha a láncspré rámegy a gumira akkor nagyon csúszkálni fog a kerék,szal szerintem vegyél ilyen Brivackot hogy letudd szedni a gumiról a sprét.

valahogy így
Csá!

Mi a faszt kell baszogatni Z3-at??Z3 mivel szoktad tisztítani a láncod vagy nemszoktad?
szeva.
valakinek nincs olcsón hátsó lámpája ?
"eugyut mes zmotorozni" ezt a részt fordítsd le magyarra lécci köszi
Ahova nem tudomaz utat és 100kmre van tőlünk oda nem.képzeld...
egyébbként KunBéci nekem is rossz az órám 90fölött is csak 80at mutatott
Van kedvetek jövőhét pénteken (Júli 28) motoros túrára jönni?
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.

Jelezetek vissza valahogy. msn: sunand@freemail.hu
17,5feles ezt jól megaszontam
Ma motoroztam haveromal kewaay matrixa van 70es malossi van benne meg 17,5feles dellorto naon kira volt tiszta fasza volt amikor oda húztuk jó kis robajal mentünk oda aláztunk 1 kymcót meg 1 pár kocsit jövőhétwen csinálunk vidit.
Josztok szabolcs megyere???
Z3 te mindig a szuleiddel eugyut mes zmotorozni?? nem engednek el?
Sutyerák csak egy sportgyújtás van benne. Amúgy gyári rajta minden.
Hát fogom tudni velük tartani mivel itt Kunszentmiklóson is vannak és tom velük tartani. Meg múltkor r.3.14el motroztunk neki egy CBR 600rr-je van igaz ő közben kereezgetett meg minden de mociztunk egy jót és az a lényeg. Amúgy meg a Döbrösi haveromnak 250es Suzukija van még vele is szoktam motrozni.
De ha gondoljátok ti is jöhetek pénteken majd a részletek kilesznek írva.
felvettelek.köszi hogy szoltál
van itt 1 derbis srác,50es supermotoval és nagyon akar motorozni ha érdekel vegyél fel msnre.
tuning!
mi van a gépedben hogy tod taratni a 25ösökkel a lépést?