Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nektek hol rakták össze a gépet?
nah akkor énj is pontosabb leszek, 7500-től 9000ig megindul és rádob 11000ig
jah jól írtam:D
jó félre írtam 6-ot akartam írni
nekem 6000nél indúl meg és 8000nél még rádob
nálam 9000-nél kezd el ugy igazábol huzni, de 5500-nél váltok általába mert én csak motorozni akarok, és 6osba 55 megy szem ha 5500ig pörgetem az nekem pont jó, persze azért nem mindig szokott ez igy lenni,
hámá nemazért de 6000 nél kezd el jobban húzni, bocs lehet félreértettem de nem azt írtad h 5000 v 5500 nál váltasz?:S Azt hogy? Mennyivel mész te? 6-osba 5000?
mondjuk ez legyen a legkevesebb
mikor a garázsból gurulok ki lassan akkor nekem is
nekem mind2 szokott néha
hmm csak nekem nyikorog az elso tarcsafek?
kösz
karburátorba és a kipufogoba van folytás, nemtudom mekkora fuvoka van benne most és azt se hogy gyárilag milyen volt benne , de utánanézek és megmondom még ma
a tzr-ben hol voltak a folytások??
57ezer volt neki
Hányas fúvóka van a tzr-be gergo????
Gergő neked mennyibe fájt az a kipufogó a Tzr-re??
Csá!

Nekünk is még csak most lesz bejáratva most visszü 1000-es szervízbe a motort.ÉS nekünk is a 90 még nehézkes mert összekell kopni a motornak.
Csa!!
Nekem is 80-atmegy de gergo megkerdezned pontosan micsinaltak a karbival???
De lehet hogy azert megy 80-at mert meg bejaratos 250 km ... ja es csak egyszer mentem 80al vele amugy 35-40-el meek vele mert jaratni kell persze max 5000 fordulaton
mennyiért cserélik mennyi idő az
akkor azt cseréltesd ki csak szépen nagyobbra , nekem 80fölött még faszán ment, és a 95simán vitte, a 103 meg kicsit nehézkes volt
Tudtommal nekem a gyári fúvóka van
nekem a karburátort állitották be és nagyobb fuvoka igy ment 103at, ki kéne a tiédböl is szedni minden folytást,
enyém Volt már szervízbe a szervizes azt mondta hogy teljesen jó a 80