Én még a tesco vagy lidl-ben vettem, akkor volt leárazas. kb. 3000-3500 Ft került, de én 1000 Ft vettem darabját (100 x 20 cm asszem). Most már ott nem lehet kapni, mert már másnap elfogyott. Lehet kapni autos, motoros, tuning boltokban kb 2500-3500 ft körül. de ezkbe is van különböző: sűrű mintázatú. rikta mintázatú, de újabban van lángmintás is asszem ennek az ára 5000 Ft darabja. Az idomba ezeket beleragasztani nagy gondal jár. Mi sziloplasztal ragasztottuk bele. Arra ügyel, hogy ha veszel 1-2 napra szét kell bonbázni a motor, figyelni kell hogy össze ne kend a motor idmját, ne folyon el a ragasztó. Csak akkor tegyétek vissza az idomot, ha megkötött a ragasztó és stabillan fogja a rácsot. Lehet hogy egy idő után el fogja engedni de utána csak vissza kell nyomni. Ja és ha már benne van és mosod ne nyomd erősen mert lehet hogy kiesik.
Én még nem láttam agyontuningolt TZR 50-t de az hülyeség hogy egy szar szakadt 125ös odaveri! Viszont láttam pár agyontuningolt RS 50-t (egyet az udvaromon ) de szokott egy fullos RS 50 kunmadarason menni 402 méteren 135km/h, mostmár csak 125ös kategóriában indul és ott is első volt! Pedig volt CRM 125, NSR 125, AF1 125....! Még én is a 125ös NSR (frissen hüvelyezett bejáratva) után gyári kipuval 115ig simán ott voltam !
Haverommal voltunk fürdeni Csokonyavisontára, a nyaralónkban 2 napot voltunk, össz 200km-ert motoroztunk, onnan 20kmre volt a horvát határ azt gondoltunk átnézünk (útlevél se kellett) csak az volt a gond hogy nem engedtek át minket , mert ott horvátban 50esen is van randszámtábla és a miénken nincs és ezért nem mehetünk át. Ez hihetetlen, hogy ilyen jó minden ebben az únióban (és országunkban). amúgy 100km-en haverom és az én TZRem is 2litert evett!
de nem tok példát mondani
nem is ez a célom
ja meg annyit h le kéne mosni h ne legyen koszos
Ma nembírtam aludni basszus egész éjjeL!!!!!!!!! (ne gondoljatok rosszra!)