ja csak olyan kiput vegyél ami jó 70es hengerhez is mert ha az 50eshez való kipuhoz ráteszed a nagy hengert akkor nem is fog úgy menni meg a hőt se szereti!
Ma kapott a TZRecském a pofájára Voltunk faterral szentén (odavissza 181km volt ) fater kocsival én meg hát ugye a kis drágassággal Viszont hétfőn hívom a Yamahát mert a KMórám csak 80ig mér (ez legyen a legnagyobb baja) na szal megyünk megyünk 6.ba vagyok és elérem a 80at.na mondom mégegykis gáz és VOILA a motor felbődült és ment és gyorsult és gyorsult... egy lejtőn 11ezerbe beleért a mutató.(najó ez kétszer ismétlődött meg mert a szerpentinen egy Zafirás nagyon jött mögöttem meghát én is élveztem )Tök jó volt!Teszek fel majd képet csak mst nincs kedvem bajlódni a telóval majd este .
na nem irok ma mar tobbet de ez most hosszu lesz ...
tettem fel uj kepeket
+ neztem jo kis cucokat tzr-re erre talalok tok jo jo villat aztan ranezek az arra: 2.100.000Ft sztetek nem irtka el valamit??? ja amugy eldontottem pontosan mit tuningolok jovore a tzrbe :) sztetek ha msot veszek kipuffot elbirja a nagyobb hengert ugyanugy?
Nekem emelés nélkül is elkapar álló helyzetben nem kell hozá meg emelni meg 1 rolleren nincs olyan gumi mint 1 motoron meg van vagy 2colos kerek a motornak(az enyémnek)12col
én 2 éve hasonloan jártam. mentünk úgy 70-80 körül kanyarban, kavicsos volt, ráérkeztem aztán a motor eleje kidobta magát. Az esés kb 100.000 Ft-ba kerül. az idomok összetörtek, kormány elhajlott, tükör-indexek szarrá törtek+a lábtartó.
hat sajnalom :( amuyg de hogy mesz 90-et?? fuvoka csered volt???
ma nekem is kidobta a hatuljat ... csak nem ugy .. fordulok az utcan meg, tolom hatra a hatuljat bele pont nem lattam egy nagy homokba es indultam elfele huztam a gazt es az oldala csak kifele ment a motor de elore semmit tiszta streetfighter vok :D
Gergő!nézz rá fölülről a mocidra esésnél elöl a kormányvég,középen a lábtartó és a váltó/fél (+baloldalt a standar) meg a hátsó lábtartók (jobboldalt a kipuff megfogja a motort síktalajon
Sajna képet nem tudok fölrakni,mert most nincs itt fényképezőgép ,amobilom meg beszart,de nem is valszínű ,hogy rakok fel mert most mek egy kicsit nyaralni és mire visszajövök,elvileg kilesz javítva,télen meg veszünk rá idomot.
Még mindig nem tom feldolgozni,szegény kis tzr.
Szeretem
sajnálom a kis TZRt meg persze tégéd is szerencsétlen motorok sirba teszik őket ezek a hülye ganéj utak az én vázamra is spanyol van írva a kerekek meg olaszok
összeszerelés peugeot és yamaha szervíz jah és a vázat spanyolba gyártották ennyit tok,ma lehorzsoltam a kezem mert eldobtam a tzr-t .
De kb 10-el,épp kanyarodtam fel hozzánk és ien kavicsos betonos út van elöttunk és plajos egyszer csak a tzr feneke megindult nem tuttám már mit csinálni ,se kitámasztani lábbal se semmi,aztáb bumm.
estem z idom megrepedt és a fékkar elhajlott,de jól bírja a gép,meg is könnyeztem szegényt .
egyszer indulok motoros ruha nélkül menni erre esek,de ami durva ,hogy végig 90-el mentem ,még kanyarba is minimum 80,úgy öntöttem mint rossi ,semmi bajom ,nem volt erre ,csak fölakarok me ni hozzánk és elestem,dwe nem az én hibámból,mert ezen sztem mindenki esett volna.
De legközelebb körültekintőbb leszek,úgy tudtam volna csak ekerülni ha a máik oldalról mek.
De akkor még ne láttam az olajat,valami kurva tragacs hagyta ott.
Mi meg megyünk motoring-el túrázni 50ccmes gyorsaságik és 125ös gyorsaságik.
tettem fel uj kepeket
+ neztem jo kis cucokat tzr-re erre talalok tok jo jo villat aztan ranezek az arra: 2.100.000Ft sztetek nem irtka el valamit??? ja amugy eldontottem pontosan mit tuningolok jovore a tzrbe :) sztetek ha msot veszek kipuffot elbirja a nagyobb hengert ugyanugy?
2,54 cm egy col szoval 12*2,54=30,48 cm
azert kivancsi vok neked mikor van 300-as gumid
ma nekem is kidobta a hatuljat ... csak nem ugy .. fordulok az utcan meg, tolom hatra a hatuljat bele pont nem lattam egy nagy homokba es indultam elfele huztam a gazt es az oldala csak kifele ment a motor de elore semmit tiszta streetfighter vok :D
Még mindig nem tom feldolgozni,szegény kis tzr.
Szeretem
De kb 10-el,épp kanyarodtam fel hozzánk és ien kavicsos betonos út van elöttunk és plajos egyszer csak a tzr feneke megindult nem tuttám már mit csinálni ,se kitámasztani lábbal se semmi,aztáb bumm.
estem z idom megrepedt és a fékkar elhajlott,de jól bírja a gép,meg is könnyeztem szegényt .
egyszer indulok motoros ruha nélkül menni erre esek,de ami durva ,hogy végig 90-el mentem ,még kanyarba is minimum 80,úgy öntöttem mint rossi ,semmi bajom ,nem volt erre ,csak fölakarok me ni hozzánk és elestem,dwe nem az én hibámból,mert ezen sztem mindenki esett volna.
De legközelebb körültekintőbb leszek,úgy tudtam volna csak ekerülni ha a máik oldalról mek.
De akkor még ne láttam az olajat,valami kurva tragacs hagyta ott.
GYÁR