lenyomtam egy cbr125-ös. A hétvégen pedig csak azért lettem második meg egy honda cr250 indult a 125-ös kategóriában. 13-as időt ment a 250-es hondás. a 400-as kawa zx-r400 ment 12-13-as időket. én még megkockáztatom hogy 450-es is. Ja 160-170 km/h volt a gyerek végsebessége. Ja és a motoromba nincs semmilyen motortuning, van ledes indexhátul, aluminium rácsok a lyukakba és yamahas szelepsapka és egy vágott rendszámtartó. ennyi és holnap lesz egy harris markolat
de elösször fölkéne tenni azta kérdést hogy általába meddig szoktam? hát 5000ig inkább, 5500ig, és néha 12ig az ugy jó sztem, de ha mindig 12ig akkor több mint fél év sztem
125-ös kategóriában??? egy szar szakadt 125-ös is odaveri az agyontuningolt tzr-t.. szal ezért nem éri meg költeni ráááá mert szétbasszátok...tanuljatok meg rajta váltani és vegyetek egy nagyobbat
én egyszer kiforgatam 15.000 túl (ki is akadt) (nekem is csak 12.000-ig van skálázva), de az időm 2-3 másodpercel rosszbb lett az átlagnál, és akkor a végsebeségről nem is szólok
nekem nincs szivem 9ig kiforgatni(jó néha amikor rámjön az 5perc de az naon ritka)
meg 10500tól veszít a teljesítményéből odáig húz mint az atom(50es atom )
én mentem 50kmet az rxel elég sokszor tiltásig kiforgattam(12.000, de addig van skálázva és tovább nem tudja mutatni)és 4 lityóra jött ki, de általában 8ezernél elváltok szal nem vok állat
Csá!!! Ezeket az eredményeket Yamaha TZR50 Rossi Replica motorral értem el, kivéve a tavalyit amely egy gilera 503 gyorsaságival, de azóta már nincs meg . sajnos nem sok tuningcucc volt 50-es gyorsaságighoz, de szokás szerint robogóhoz renteteg volt a jobbnál jobb alkatrészek.
szerintem csak akkor tuningold tiger ha lesz már benne egy szezon.Most este kint voltam motorral unokatesóméknál most értem haza.Megnéztem a két új unokatesóm!olyan aranyosak
125vs50 még ha 4t vs 2t akkor is
én sztem 1 kdxet sztnék vagy valami 4t-t(persze endurót )de ha 4t akkor min 300as
meg 10500tól veszít a teljesítményéből odáig húz mint az atom(50es atom )
egyébbként képzeljétek el voltam ma tankolni...
kb.250km alatt mennit evett a TZR?várom a tippeket